3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

AL-KO Slåtterbalk BM 875 III

AL-KO BM 875 III är en smidig och lätt slåtterbalk som även är lätt att hantera. Slåtterbalken är en pålitlig partner i vård och hantering av alla naturträdgårdar, ängar och vinterinsatser – och på ytor upp till 2.000 m² ett smidigt alternativ till en trädgårdstraktor. 

    • Passar gräsytor (upp till), 2 000 m²
  • Arbetsbredd, 87 cm
  • Motortyp, bensin

Läs mer om produkten »AL-KO Slåtterbalk BM 875 III

Art nr

Fördelar

• Universell, rörlig slåtterbalk för naturträdgårdar
• För klippning av gräsmark, naturträdgårdar och tjockt ogräs / fodergräs
• Specialhärdad 87 cm ESM-knivbalk för lång livslängd
• Steglöst reglerbara löpsulor
• Extra kraftig 2,3 W motor (150 cc)
• Snökedjor och snöplogsblad finns att köpa som tillbehör

Slåtterbalk 875 III - superstark och extremt manövrerbar för naturträdgården

Vare sig det handlar om hemmets naturträdgård, fruktängen, svår terräng eller sluttningar: AL-KO slåtterbalk BM 875 III är din kraftfulla, mångsidiga specialist för skötsel och hantering av dina naturliga ängar, ekonomiskt bärkraftig även för fodervallar, i hagar, etc.! Den är arbetshästen för grovgörat – och säkerställer ändå en ekologisk trädgårdsskötsel.

Bensinslåtterbalken imponerar med effektivt klippresultat i stor skala – med beprövad AL-KO-kvalitet. Oberoende och extremt manövrerbar hanterar den snabbt och effektivt all klippning med en klippbredd på 87 cm. Här levererar den enormt kraftfulla bensinmotorn på 2,3 kW effekt och hjulsdriften stor framkomlighet och pålitlig klippning även i hög sly, tät växtlighet, i terräng och i sluttningar.

Här ses utrustningens stora smidighet, med vilken den klarar varje gräs- och åkerkant. Detta underlättas av den kompakta designen, de extra stora och breda däcken med all-terräng-profil och det ergonomiska, i höjd anpassningsbara, vibrations-dämpade handtaget. Klippningsprestanda utan kompromisser: Denna 87 cm breda klippbalken har ett extra härdat blad från kvalitetsmärket ESM – Made in Germany. Detta garanterar en lång livslängd och minimalt slitage i de tätaste snåren, i kontinuerlig drift och med längre viloperioder.

Med rätt tillbehör blir din slåtterbalk BM 875 snabbt en praktisk hjälp vid snöröjningen på vintern: Ersätt helt enkelt klippbalken med en snöplog, sätt på snökedjor vid behov – och du är klar! Således är slåtterbalken BM 875 III en pålitlig partner i vård och hantering av alla naturträdgårdar, ängar och vinterinsatser – och på ytor upp till 2.000 m² ett smidigt alternativ till en trädgårdstraktor.

Tekniska detaljer för slåtterbalken AL-KO BM 875 III

Med sin kraftfulla 2,3 kW bensinmotor och en klippbredd på 87 cm levererar denna slåtterbalk från AL-KO den starka klipprestandan som krävs för att snabbt, effektivt och utan ansträngning ta sig igenom gräsytor på upp till 2000 m². Samtidigt garanterar arbetshästen att den kan klara av nästan all sly och terräng. Den rörliga gräsdeflektorn förhindrar att gräs ligger kvar på höljet. Avbrott i arbetet blir således färre.

Den 2,3 kW kraftiga 150 cc Briggs & Stratton-motorn driver snabbt och jämnt klippbalkens skärblad – och driver över ett snäckdrev den i- och urkopplingsbara hjulsdriften (en framåtväxel). I samband med det höjdjusterbara, vibrations-dämpade handtaget för den perfekta framföringen av enheten och 13-tums, luftfyllda däck med brett jordbruksprofil ges en optimal hantering i alla terrängtyper och sluttningar upp till ca. 20°.

Hjärtat i gräsklipparen BM 875 III är den 87 cm breda klippbalken med kantskydd för att skydda bladet och för en säker hantering av enheten. Det extra härdade högt presterande skärbladet från den tyska tillverkaren ESM kombinerar stark skärprestanda och optimala klippningsresultat med lång livslängd och minimalt slitage – vare sig i kontinuerlig drift eller under längre uppehåll (säsongsbruk). Här ökar den inneslutna fångstanordningen gångtiden genom att signifikant reducerad förorening och gräsrester på kniven. Dessutom bidrar de steglöst höjdjusterbara löpsulorna och den extrema rörligheten hos enheten till ett bekvämt arbete.

Anmärkning: Informationen rörande klippytan kan skilja sig beroende på beskaffenheten hos det berörda klippet (gräsets höjd, densitet, fukthalt, etc.).

 Specifikationer   
 Produkttyp  AL-KO
 Växel  1 framåtväxel (snäckväxel) 
 Motortyp  Bensin
 Slagvolym  150 ccm
 Effekt  2,3 kW 
 Avstängningsbart klippdrev  Ja
 Klippbalk  87 cm
 Motor  B&S Series 625
 Passar gräsytor upp till  2000 m²
 Däckstorlek fram/bak  13 x 5.00-6 (Luftfyllda)
 Klippbredd  87 cm
 Spårbredd  45 cm
 v/min  3200
 Vikt ca.  54 kg

 

Relaterade produkter

AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_cph1_relArts_pg5431_exprodtag
AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_cph1_relArts_pg5431_exprodimg

Gardena Häcksax EasyCut 500/55

AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_cph1_relArts_pg26592_exprodimg

AL-KO Vertikalskärare Solo 518

AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_cph1_relArts_pg5430_exprodtag
AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_cph1_relArts_pg5430_exprodimg

Gardena Häcksax EasyCut 420/45

  • AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • AL-KO Gräsklippare - AL-KO Slåtterbalk BM 875 III - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif