3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 500 kr

Alla hjärtans dag

Snart är det alla hjärtans dag och självklart har vi samlat ihop alla våra bästa presenttips - vad sägs som att ge bort en hel värld av grillupplevelser? 

Låt din kompis, partner eller någon annan du tycker om bli ett grillproffs!
Med en iGrill kan vem som helst grilla som en mästare. Webers appstyrda termometer gör grillningen enklare, smidigare och mycket smartare.  

Gourmet BBQ System - ett system, oändliga möjligheter!
Ge bort en hel värld av grillmöjligheter. Med Weber® Gourmet BBQ System kan man grilla allt från pizza och grytor till en tidig frukost - enkelt och bekvämt i sin egen trädgård.

Allahartansdag_Kategori.jpg

Weber® Grillbibel
Weber® grillbibel - världens Bäst säljande grillkokbok nu i Sverige. En läcker bok där den amerikanska grill gurun Jamie Purviance skämmer bort dig med 160 recept till brikett & gasolgrill. Mer än 1000 Step by Step bilder för grillning av rött kött, fläsk, fågel, fisk och skaldjur. Frukt och grönt. Perfekt som present till den grilltokiga!
Weber® Pizzapaket
Weber® pizzapaket inehåller en rund baksten som gör det enkelt och smidigt att baka på grillen. Passar alla slags bakverk och ger pizzor en alldeles särskilt sprödhet. Bakplatta i aluminium ingår – med den blir det enkelt att bära bakverket till och från grillen. Praktisk pizzaspade från Weber Original™, som gör det enkelt att bära pizzorna till och från grillen. Smart och gediget pizzahjul från Weber Original™ som delar din pizza häpnadsväckande enkelt, så att du kan servera snygga bitar till familj och vänner.
Weber® Smoking Wood Chips Paketpris
Paketerbjudande med fem stycken olika smaker på smoking wood chips. Whisky: Flisen ger en djup och lätt syrlig smak med mycket sötma. Utmärkt till rökning av i synnerhet fläskkött och fågel. Hickory:  Flisen avger en kraftig och skarp baconaktig röksmak som gör sig perfekt till i synnerhet nötkött, fläskkött och vilt. Äpple:  Flisen avger en söt, kompakt och fruktig smak. Utmärkt till rökning av i synnerhet fisk, fläskkött och fågel. Mesquite:  Flisen ger en rökt och baconaktig smak. Utmärkt till rökning av i synnerhet nötkött, fläskkött och vilt.  Bok:  Flisen har en måttlig till kraftig rökarom. Utmärkt till rökning av fisk, fläskkött, hjort och annat vilt. 
Weber Briketter 8/kg + Tändkuber
Paketpris med två stycken briketter på 8/kg och en påse med miljövänliga tändkuber. Briketterna är miljövänliga och är klara på 20 minuter och har en effektiv brinntid på över 3 timmar. T ändkuberna gör det enkelt att tända kol och briketter så att grillen är klar att använda inom kort. 48 stycken kuber.
Weber® iGrill Mini
Weber® iGrill™ mini, ansluts till gratisappen Weber® iGrill och har en räckvidd på 45 m så att du kan röra dig fritt samtidigt som du har full koll på grillningen. Ett enda batteri ger 150 timmars oavbruten strömtillförsel. Utrustad med magnetiskt fäste som gör  det lätt att fästa termometern vid grillen, samtidigt som temperaturen kan avläsas i dubbla visningslägen. 
Weber® Original™ Hamburgerpress, mini
Miniburgarpressaren från Weber Original™ ger dig möjlighet att forma helt perfekta miniburgare – idealiskt för barnkalaset eller som förrätt. Formar två miniburgare åt gången.
Weber Original™ Baksten inkl. bakplåt, rund 26 cm
Rund baksten som gör det enkelt och smidigt att baka på grillen. Passar alla slags bakverk och ger pizzor en alldeles särskilt sprödhet. Bakplatta i aluminium ingår – med den blir det enkelt att bära bakverket till och från grillen. 
Weber® Original™ Baksten inkl. bakplåt, rund 36 cm
Rund baksten som gör det enkelt och smidigt att baka på grillen. Passar alla slags bakverk och ger pizzor en alldeles särskilt sprödhet. Bakplatta i aluminium ingår – med den blir det enkelt att bära bakverket till och från grillen. Finns även i en fyrkantig modell.
Weber® Gjutjärnsfat - GBS
Stekpanna i gjutjärn till Weber Original™ Gourmet BBQ System – används tillsammans med setets grillgaller som finns till både brikettgrillar (57 cm) och Webers stora gasolgrillar.
Weber® Original™ Hamburgerpress
Burgarpressaren från Weber Original ger dig möjlighet att forma helt perfekta burgare. Den vändbara botten gör att du kan ställa in burgarpressaren på att göra biffar på 125 gr eller 250 gr.
Weber® Våffel- och smörgåsjärn - GBS
Gjutjärnsinsats till grill med Gourmet BBQ System-galler. Insatsen har två funktioner i ett: den kan användas både till att grädda våfflor och till att göra varma mackor (panini) på grillen.
Weber® Gjutjärnsgaller - GBS
Gjutjärnsgaller till Weber Original™ Gourmet BBQ System – fixa proffsiga grillränder som bevarar saftighet och smak. Används tillsammans med setets grillgaller som finns till både brikettgrillar (57 cm) och Webers stora gasolgrillar.
Weber® Kycklinghållare - GBS
Kycklinghållare till Weber Original™ Gourmet BBQ System med 2-i-1-funktion: möjlighet att tillaga en hel kyckling och en rejäl portion grönsaker. Samtidigt eller var för sig.
Weber® Underlägg - GBS
Underlägg för GBS®-insatser och -galler, skorstenständare och andra varma grilltillbehör som behöver stå och svalna.
Weber® Gallerlyftare - GBS
Gallerlyftaren gör att du enkelt och säkert kan ta ut det heta mittstycket i GBS®-gallret och sätt in andra GBS®-insatser.
Weber® Stekgryta - GBS
Stor stekgryta med lock till Weber Original™ Gourmet BBQ System – används tillsammans med setets grillgaller som finns till både brikettgrillar (57 cm) och Webers stora gasolgrillar. Perfekt när du vill tillaga gryträtter, gammaldags oxstek eller kanske baka bröd på grillen.
Weber® Förkläde
Läckert grillförkläde med två framfickor från Weber Original™. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.
Weber® Premium Grillvantar, S/M
Rejäla grillvantar från Weber® med silikon för bättre grepp. Tillverkade i ett värmetåligt kevlarblandmaterial. Säljes i par så att du har en handske till varje hand.
Weber® Premium Grillvantar, L/XL
Rejäla grillvantar från Weber® med silikon för bättre grepp. Tillverkade i ett värmetåligt kevlarblandmaterial. Säljes i par så att du har en handske till varje hand.
Weber® Grillhandske
Praktisk grillhandske från Weber® som gör det bekvämt och extra säkert att hantera den varma grillen och tillbehören.
Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_cph1_dcMain_po_976_dc976_pg833_exprodtag
Weber® Original™ Tvådelat redskapsset - Q®
Tvådelat redskapsset med stekspade och grilltång i rostfritt stål. Mer kompakt design än normalutförandet, vilket gör redskapssetet perfekt för arbetet vid de minsta Weber Q-grillarna.
Weber® Original™ Tvådelat redskapsset, litet
Tvådelat redskapsset från Weber Original™ i kompakt design för mindre grillar. Innehåller stekspade och tång – de grundläggande redskapen vid grillning. Praktiska softcoat-handtag som är enkla att rengöra. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Original™ Tvådelat redskapsset
Tvådelat redskapsset från Weber. Innehåller stekspade och tång, de grundläggande redskapen vid grillning. Praktiska softcoat-handtag som är enkla att rengöra. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Original™ Tång
Modern och gedigen grilltång från Weber Original™ i rostfritt stål och med softcoat-handtag. Längden gör att du slipper ha fingrarna nära det heta grillgallret. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Original™ Spade
Modern och gedigen grillstekspade från Weber Original™ i rostfritt stål och med softcoat-handtag. Längden gör att du slipper ha fingrarna nära det heta grillgallret. Kan diskas i diskmaskin.
Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_cph1_dcMain_po_976_dc976_pg880_exprodtag
Weber® Style™ Spade, bred
Extra bred stekspade som är perfekt för att vända och flytta känsliga bitar av kött och fisk på grillen.
Weber® Original™ Silikonpensel
Praktisk pensel från Weber Original™. Handtag med softcoat-beläggning och borst i silikon. Enkel att använda och rengöra. Passar till Weber Style™ Marinadbehållare.
Weber® Original™ Pizzaskärare
Smart och gediget pizzahjul från Weber Original™ som delar din pizza häpnadsväckande enkelt, så att du kan servera snygga bitar till familj och vänner.
Weber® Original Pizzaspade
Praktisk pizzaspade från Weber Original™, som gör det enkelt att bära pizzorna till och från grillen. Pizzaspaden kan vikas ihop efter användning så att den blir enklare att förvara.
Weber® Premium Grillspade, Stor
Modern och gedigen grillstekspade i rostfritt stål och med softcoat-handtag. Längden gör att du slipper ha fingrarna nära det heta grillgallret. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Grilltång
Weber® grilltång i rostfritt stål.
Weber® iGrill 2
Weber® iGrill 2 kan du ansluta till gratisappen Weber® iGrill och ha koll på temperaturen i telefonen. Använd förinställningarna eller anpassa termometern efter eget tycke och smak. Utrustad med två stickor, men med kapacitet för fyra.  Ett enda batteri ger 200 timmars oavbruten strömtillförsel. Utrustad med magnetiskt fäste som gör  det lätt att fästa termometern vid grillen, samtidigt som temperaturen kan avläsas i dubbla visningslägen. Du får temperaturmätningar i realtid även när du befinner dig en bra bit från grillen.
Weber® iGrill 3
Weber iGrill 3 är din väg till perfekt grillad mat, varje gång, och monteras direkt på din Genesis II- eller Spirit II-gasolgrill. Med den här appanslutna termometern kan du övervaka tillagningen av upp till fyra köttbitar från början till slut, och få veta via din smarta enhet när maten har uppnått perfekt serveringstemperatur. Passar till: Weber® Genesis® II Weber® Genesis® II LX Weber® Spirit II
Weber® Original™ hållare till stekt fläsk
Hållare för 16 knaperstekta skivor stekt fläsk samt långpanna för att samla upp fett och laga t.ex. omelett eller deep pan-pizza. Passar till klotgrillar från 47cm, Q® 2000 och större gasolgrillar.
Weber® Deluxe Revbenställ/Stekhållare
Kombinerad hållare för revbensspjäll och stek från Weber® som gör det enkelt att tillaga en krispig stek, kryddiga revbensspjäll eller andra läckerheter på grillen.
Weber® Original™ Stekhållare
Stor stekhållare som gör det enkelt att tillaga läckra stekar och hela kycklingar. Hållaren lyfter upp köttet från grillgallret och ser till att luft kan cirkulera runt köttet, så att du får ett saftigt resultat.
Weber® Original™ Revbensställ
Praktisk hållare till revbensspjäll som ger dig möjlighet att ha flera revbensspjäll på grillgallret. Revbensspjällen blir dessutom jämnt grillade på båda sidor, utan att du själv behöver vända på dem ideligen.
Weber® Original™ Bambuspett
Läckra bambuspett från Weber som gör det enkelt att grilla grönsaker och kött i mindre stycken och garanterar elegant servering av maten.
Weber® Original™ långpanna, stor - Q®
Aluminiumlångpanna till Weber Original™ Stekgaller, stort, som gör det möjligt att få samma effekt som vid indirekt värme på Weber® Q®-grillar med bara en brännare.
Weber® Original™ långpanna, liten - Q®
Aluminiumlångpanna till Weber Original™ Stekgaller som gör att du kan få samma effekt som vid indirekt värme på Weber® Q®-grillar med bara en brännare.
Weber® Original™ potatisnålar inkl. förvaringsask
6 potatisnålar från Weber Original™ inkl. nålutdragare och förvaringslåda. Nålarna sticks in i potatisarna och minskar baktiden.
Weber® Original™ dubbla grillspett, 8 st
Dubbla grillspett från Weber Original™ som ger extra bra grepp om råvarorna. Med dem behöver du inte oroa dig för att maten ska ramla av. Kan diskas i diskmaskin. Säljs i set om åtta.
Weber® Original™ Elevation Grillspett, 4 st
Gedigna grillspett som kan användas tillsammans med Weber Original™ Elevation Rack, där de kan höjas och sänkas i tre olika nivåer. Kan även användas som traditionella grillspett.
Weber® Original™ Elevation Ställning med grillspett, 8 st
Nivåindelat grillstativ med plats för åtta grillspett och andra insatser. Stativet gör det möjligt att grilla på tre olika höjder.
Weber® Grillkorgset
Praktisk, perforerad korg som garanterar de läckraste grillade grönsakerna. Passar till Weber Original™ Elevation Rack.
Weber® Original™ Kycklinghållare
Den ursprungliga kycklinghållaren från Weber Original™ i en uppdaterad version. Gör kycklingen supersaftig invändigt och extra krispig utvändigt.
Weber® Grillhalster, stor
Praktisk fiskvändare från Weber Original™. Perfekt när du ska grilla fisk, gör det enkelt att vända fisken under tillagningen. Finns även i en mindre modell.
Weber® Grillhalster, liten
Praktisk fiskvändare från Weber Original™. Perfekt när du ska grilla fisk, gör det enkelt att vända fisken under tillagningen. Finns även i en större modell.
Weber® Deluxe Kycklinghållare
Praktisk och funktionell kycklinghållare som både kan användas till att grilla kyckling, baka kakor i och tillaga exempelvis nachos i. Utformad med en keramisk non-stick-beläggning som är enkel att rengöra.
Weber® Deluxe Grillform - Rektangulär
Praktisk fiskform till din grill som gör att du kan laga alla möjliga typer av fisk och skaldjur. Prova till exempel med fyllda tomater, sparris inrullade i bacon o.s.v. Tål maskindisk.
Weber® Deluxe Grillkorg, stor
Praktisk grönsaksform till din grill som gör att du kan laga alla möjliga typer av grönsakstillbehör. Prova till exempel med fyllda tomater, sparris inrullade i bacon o.s.v. Tål maskindisk.
Weber® Deluxe Grillkorg, liten
Praktisk grönsaksform till din grill som gör att du kan laga alla möjliga typer av grönsakstillbehör. Prova till exempel med fyllda tomater, sparris inrullade i bacon o.s.v. Finns även i en större modell.
Weber® Premium Grillform Oval - Stor
Praktisk grönsaksform från Weber Original™ som gör att du kan laga alla möjliga typer av grönsakstillbehör. Finns även i en mindre modell.
Weber® Premium Grillform Oval - Liten
Praktisk grönsaksform från Weber Original som gör att du kan laga alla möjliga typer av grönsakstillbehör. Finns även i en större modell.
Weber® Utfällbar Värmehylla
Expansion Grilling Rack ger dig mer grillyta genom att frigöra plats på gallret. Benen på gallret går att fälla för smidig förvaring.
Weber® Revbensställ, Stor
Revbensställ som gör att du får plats med fler revbensspjäll i din grill. Revbenspjällen blir dessutom jämnt grillade utan att behöva vändas.
Weber® Premium Stekhållare
Hållare för revbensspjäll/stekhållare från Weber Original™ som gör det enkelt att tillaga läckra stekar, kryddade revbensspjäll och mycket annat på din grill. Med stekhållare på den ena sidan och hållare för revbensspjäll på den andra blir möjligheterna oändliga.
Weber® Pizzasten 29,8 Cm (Rund)
Med den här runda pizzastenen får du lätt till en perfekt krispig pizzabotten. 29,8 cm i diameter. 
Weber® Pizzasten 46,4 Cm (Rund)
Med den här runda pizzastenen får du lätt till en perfekt krispig pizzabotten. 46,4 cm i diameter. 
Weber® Olja-/vinägerflaska
Praktisk olje-/vinägerflaska från Weber med droppfri och doseringsvänlig hällpip samt ett lock som sluter tätt och skyddar innehållet.
Weber® Kryddkvarn
Praktisk multikvarn från Weber som maler alla typer av kryddor. Tillverkad i kraftigt glas, medan kvarnverket är i rostfritt stål. Kan ställas in från grov- till finmalet efter smak.
Weber® Original™ Majshållare, 4 set
Fyra set med majshållare från Weber Original. Hållarna gör det enkelt att äta majs utan att få flottiga fingrar. Årets presentidé som gör hela familjen glad.
Weber® Style™ Brödkniv
Exklusiv brödkniv från Weber Style™ – perfekt till bullar, baguetter, franskbröd, rågbröd och kakor. Tillverkad i tyskt kvalitetsstål. Det finns även en örtkniv, en kockkniv, två grönsaksknivar och ett förskärarset.
Weber® Deluxe Bestickset
Exklusiva grillbestick från Weber, som verkligen inger respekt när du ska skära upp steken, kycklingen, kalkonen eller ankan till gästerna. Består av 2 set med grillkniv och gaffel. Tillverkad i tyskt kvalitetsstål.
Weber® Style™ Urbeningskniv
Gör dig redo för perfektion redan innan du slår på grillen. Den exklusiva, moderna, enkla designen i rostfritt stål gör att urbeningskniven klipper köttet eller fisken snabbt, enkelt och effektivt. Ska inte diskas i diskmaskin.
Weber® Finmaskad Rotisserikorg
Läcker, finmaskig korg för att tillaga mat i extra små stycken på rotisseriet, till exempel pommes frites, popcorn, skaldjur och fint skurna grönsaker. Passar till Webers rotisserier för brikettgrillar, Q®2000/200-serien och uppåt samt Webers större gasolgrillar
Weber® Premium Grillspett Med Rotisseri
Gediget grillspettset till Webers rotisserier. Setet, som monteras kring själva rotisserispettet, består av 2 x 6 spett i olika längder. Passar till alla Webers rotisserier.
Weber® Deluxe Plancha
Plancha-stekplatta i porslinsemaljerat gjutjärn till stekrätter, sauterade grönsaker, engelsk brunch m.m. Passar till Webers brikettgrill på 57 cm, Q®3000/300-serien och alla andra större gasolgrillsmodeller. Mått: 35 x 35 cm

Allahartansdag_Kategori2.jpg

Weber® Kolgrill Performer Deluxe GBS
En av svenskarnas absoluta favoritmodeller bland grillar, med både brikettgrillens och gasolgrillens fördelar. Performer Deluxe GBS 57 cm är utrustad med en praktisk gasoltändning som snabbt får fart på briketterna utan skorstenständare och lång väntetid.  Produktinformation: Grillen är utrustad med elektronisk gasoltändning för snabb tändning av briketterna. Porslinsemaljerat lock och balja gör grillen vädertålig och lätt att rengöra. Gourmet BBQ System-grillgaller i rostfritt stål med uttagbar mittsektion för användning med GBS-insatser. Integrerad termometer i locket visar temperaturen i grillen. Digital matlagningstimer för tidtagning och sidobord av lackerad metall med god reptålighet.  Grillyta (cm) 57 Utvändigt mått - Höjd (cm) 109 Utvändigt mått - Bredd (cm) 119 Utvändigt mått - Djup (cm) 66
Weber® Kolgrill Performer Premium GBS
Tänk klassisk brikettgrill med extra komfort. Performer Premium® GBS® 57cm är klassisk brikettgrill med GBS®-grillgaller, praktiskt sidobord som ger dig extra arbetsyta när du lagar mat. Smart lockhållare och inbyggd timer kan du nå optimala resultat hemma i trädgården. Produktinformation:  Porslinsemaljerat lock och balja gör grillen vädertålig och lätt att rengöra. Gourmet BBQ System-grillgaller i rostfritt stål med uttagbar mittsektion för användning med GBS-insatser. Integrerad termometer i locket som visar temperaturen i grillen. 2 Char-Basket brikettkorgar, placeras på kolgallret och kan flyttas allt efter grillmetod. Digital matlagningstimer för tidtagning och sidobord av lackerad metall som arbets- och avställningsyta. Bordet har god reptålighet.  Grillyta (cm) 57 Utvändigt mått - Höjd (cm) 109 Utvändigt mått - Bredd (cm) 119 Utvändigt mått - Djup (cm) 66
Weber® Kolgrill Performer GBS
Porslinsemaljerat lock och balja gör grillen vädertålig och lätt att rengöra. Gourmet BBQ System-grillgaller i rostfritt stål med uttagbar mittsektion för användning med GBS-insatser. Integrerad termometer i locket visar temperaturen i grillen. 2 briketthållare som håller briketterna på plats på gallret. Tuck-Away lockhållare håller locket i 90 graders vinkel och ger fri åtkomst till grillområdet. Nedfällbart sidobord av lackerad metall som arbets- och avställningsyta. Bordet har god reptålighet. Grillyta (cm) 57 Utvändigt mått - Höjd (cm) 111 Utvändigt mått - Bredd (cm) 105 Utvändigt mått - Djup (cm) 74
Weber® Brikettgrill Smokey Joe® Premium Svart
En liten, läcker och praktisk brikettgrill att ta med ut i det fria. Värmesköld vid handtag och invändigt gör att du kan ställa grillen på alla underlag. Smokey Joe® Premium är perfekt för att grilla biffar, fisk eller till och med en hel liten kyckling. Porslinsemaljerat lock och balja gör grillen vädertålig och lätt att rengöra.   Grillyta (cm)  37  Utvändigt mått - Höjd (cm)  43  Utvändigt mått - Bredd (cm)  37  Utvändigt mått - Djup (cm)  42
Weber® Brikettgrill Master-Touch® GBS® Special 57cm
Master-Touch® GBS® Special Edition 57 cm är originalmodellen med ett rejält tillskott av lyx och förutsättningarna för Weber Original™ Gourmet BBQ System. Med Gourmet BBQ-grillgaller (rostfritt), termometer i locket, smart asklåda och inte minst lockhållare så att du slipper hålla i locket när du ska titta till köttet. Master-Touch® GBS® 57 cm har allt du behöver för att utforska grillens möjligheter. Master-Touch Special särskiljer sig med sitt grillgaller som är rostfritt.  Grillyta (cm)  57  Utvändigt mått - Höjd (cm)  107  Utvändigt mått - Bredd (cm)  71  Utvändigt mått - Djup (cm)  58
Weber® Fireplace
Webers eleganta eldstad sprider trivsam stämning i varje trädgård. Eldstaden blir pricken över i på grillfesten och förlänger kvällen.
Weber® Gasolgrill Q®1200 - Pink
Weber® Q®1200 är klar på några få minuter, är lätt att använda och passar perfekt till mindre köttstycken.  Smart och kompakt transportabel gasolgrill med rosa lock. Grillen är utrustad med sidobord som kan fällas ihop efter användning. Har brännare i rostfritt stål, balja och lock i aluminium som gör att grillen blir varm och svalnar snabbt. Utrustad med tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt. Grillyta (cm) 43 x 32 Utvändigt mått - Höjd (cm) 59.7 Utvändigt mått - Bredd (cm) 103.9 Utvändigt mått - Djup (cm) 48
Weber® Gasolgrill Q®1200 - Orange
Weber® Q®1200 är klar på några få minuter, är lätt att använda och passar perfekt till mindre köttstycken. Smart och kompakt transportabel gasolgrill med orange lock. Grillen är utrustad med sidobord som kan fällas ihop efter användning. Har brännare i rostfritt stål, balja och lock i aluminium som gör att grillen blir varm och svalnar snabbt. Utrustad med tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt. Grillyta (cm) 43 x 32 Utvändigt mått - Höjd (cm) 59.7 Utvändigt mått - Bredd (cm) 103.9 Utvändigt mått - Djup (cm) 48
Weber® Gasolgrill Q®1200 - Lila
Weber® Q®1200 är klar på några få minuter, är lätt att använda och passar perfekt till mindre köttstycken. Smart och kompakt transportabel gasolgrill med klarlila lock. Grillen är utrustad med sidobord som kan fällas ihop efter användning. Har brännare i rostfritt stål, balja och lock i aluminium som gör att grillen blir varm och svalnar snabbt. Utrustad med tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt. Grillyta (cm) 43 x 32 Utvändigt mått - Höjd (cm) 59.7 Utvändigt mått - Bredd (cm) 103.9 Utvändigt mått - Djup (cm) 48
Weber® Gasolgrill Q®1200 - Svart
Weber® Q®1200 är klar på några få minuter, är lätt att använda och passar perfekt till mindre köttstycken.  Smart, liten, bärbar gasolgrill med lite extra lyx från Weber®. Med två sidobord som fälls ihop efter användning har du gott om plats till ditt förfogande när maten ska förberedas. Utrustad med tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt. Elektronisk tändning med batteri, tänder med ett enkelt tryck.  Grillyta (cm) 43 x 32 Utvändigt mått - Höjd (cm) 59.7 Utvändigt mått - Bredd (cm) 103.9 Utvändigt mått - Djup (cm) 48
Weber® Gasolgrill Q®3200
Q3200 är flaggskeppet inom moderna gasolgrillar med lite extra lyx! Förutom praktiska sidobord, fantastisk grillyta och två brännare som gör att du kan grilla med både direkt och indirekt värme har Weber® Q®3200 även lampa i handtaget, en praktisk brödhylla och en smart liten låda som kan användas för förvaring av exempelvis kryddor. Utrustad med elektronisk tändning med batteri, tänder med ett enkelt tryck. Tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt.  Grillyta (cm) 63 x 45 Utvändigt mått - Höjd (cm) 140.9 Utvändigt mått - Bredd (cm) 140.3 Utvändigt mått - Djup (cm) 76.2
Weber® El-Grill Q®1400
Smart, elektrisk grill från Weber. Den ultimata lösningen när det finns restriktioner för användning av kol och gasol. Samma välkända höga kvalitet som Webers övriga grillar. Weber® Q®1400 präglas av hög användarvänlighet och är perfekt för grillning av mindre köttstycken vid indirekt värme. 2200 watt för snabb uppvärmning och låg elförbrukning. Balja och lock i aluminium gör att grillen både blir varm och svalnar snabbt. Tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt.  Grillyta (cm) 43 x 32 Utvändigt mått - Höjd (cm) 59.7 Utvändigt mått - Bredd (cm) 68.6 Utvändigt mått - Djup (cm) 48
Weber® El-Grill Q®2400 m/stativ
Weber® Q®2400 är den ultimata lösningen när det finns restriktioner för användning av kol och gasol. Samma välkända, höga kvalitet som Webers övriga grillar, och höjden i locket gör modellen utmärkt för både indirekt värme och långtidsgrillning. 2200 watt för snabb uppvärmning och låg elförbrukning. Balja och lock i aluminium gör att grillen blir varm och svalnar snabbt. Tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt.  Grillyta (cm) 55 x 39 Utvändigt mått - Höjd (cm) 101 Utvändigt mått - Bredd (cm) 80 Utvändigt mått - Djup (cm) 73.7
Weber® Smokey Mountain Cooker™ 37cm
Den kompakta och praktiska rök- och ånggrillen gör det enkelt för nybörjare att komma igång med rökning. Är du erfaren kommer du att värdesätta möjligheten att ta med grillen på utflykten. Ta steget in i en spännande, ny värld av smakupplevelser med Webers minsta modell av Smokey Mountain Cooker™. Har porslinsemaljerat lock och balja vilket gör grillen vädertålig och lätt att rengöra. Utrustad med integrerad termometer i locket som visar temperaturen i grillen. Weber® lyxöverdrag medföljer vid köp av grillen. 
Weber® Smokey Mountain Cooker™ 47cm
Rök- och ånggrill från Weber som introducerar dig till en helt ny värld av smakupplevelser. Weber Smokey Mountain Cooker™ Smoker, i dagligt tal WSM, röker allt från kött och fisk till grönsaker och ost. Har porslinsemaljerat lock och balja vilket gör grillen vädertålig och lätt att rengöra. Utrustad med integrerad termometer i locket som visar temperaturen i grillen. Weber® lyxöverdrag medföljer vid köp av grillen. 
Weber® Smokey Mountain Cooker™ 57cm
Rök- och ånggrill från Weber som introducerar dig till en helt ny värld av smakupplevelser. Weber Smokey Mountain Cooker™ Smoker,  i dagligt tal WSM – röker allt från kött och fisk till grönsaker och ost. Har porslinsemaljerat lock och balja vilket gör grillen vädertålig och lätt att rengöra. Utrustad med integrerad termometer i locket som visar temperaturen i grillen. Weber® lyxöverdrag medföljer vid köp av grillen. 
Weber® Gasolgrill Go-Anywhere®
Samma populära design som den superpraktiska brikettgrillen Go-Anywhere® – fast till gasol. Grillen blir varm på ett ögonblick och är perfekt att ta med på utflykten eftersom den ryms enkelt i bagageutrymmet eller i förvaringsutrymmet på husvagnen.  Grillyta (cm)  41 x 25  Utvändigt mått - Höjd (cm)  37  Utvändigt mått - Bredd (cm)  53  Utvändigt mått - Djup (cm)  31

 Allahartansdag_Kategori3.jpg

Husqvarna XPLORER Fleecejacka - Herr
Fleecejackan är en bekväm följeslagare under alla årstider. Den fungerar perfekt som mellanlager på kalla dagar men kan även användas som ytterjacka när så passar. Passform: Smal Färg: Granitgrå
Husqvarna XPLORER Fleecejacka - Dam
Fleecejackan är en bekväm följeslagare under alla årstider. Den fungerar perfekt som mellanlager på kalla dagar men kan även användas som ytterjacka när så passar. Passform: Smal Färg: Stålgrå
Husqvarna XPLORER Fleeceväst - Dam
Ha dina armar fria samtidigt som du håller dig varm. Västen är tillverkad i ett mjukt och bekvämt fleecematerial och passar perfekt för många utomhusaktiviteter så som trädgårdsarbete och vedhuggning. För att alla ska kunna hitta sin optimala passform finns västen både i herr och damstorlekar. Passform: Smal Färg: Stålgrå
Husqvarna XPLORER Fleeceväst - Herr
Ha dina armar fria samtidigt som du håller dig varm. Västen är tillverkad i ett mjukt och bekvämt fleecematerial och passar perfekt för många utomhusaktiviteter så som trädgårdsarbete och vedhuggning. För att alla ska kunna hitta sin optimala passform finns västen både i herr och damstorlekar. Passform: Smal Färg: Ganitgrå
Husqvarna XPLORER Kortärmad T-Shirt
Den kortärmade t-shirten fungerar utmärkt att bära under en tröja för extra värme eller enskilt i varmare temperaturer. T-Shirten har en snygg granitgrå skogsmönstrad kamoflage och finns i unisexstorlekar.
Husqvarna XPLORER Långärmad T-Shirt
Den långärmade t-shirten är ett perfekt val i sämre väderlek då extra lager behövs. Den mörkgröna T-shirten har en snygg Husqvarnalogga i barkmönstrad kamoflage, finns i unisexstorlekar och är utmärkt för vardagliga sysslor.
Husqvarna XPLORER Keps - Kamoflage
En skogsgrön vintage-keps med barkmönstrad kamoflage och justerbart läderband. Bandet baktill gör att du lätt kan justera kepsen för perfekt passform.
Husqvarna XPLORER Keps - Granitgrå
En granitgrå canvas-keps med läderdetaljer och justerbart läderband. Bandet baktill gör att du lätt kan justera kepsen för perfekt passform.
Husqvarna XPLORER Keps - Orange
En orange vintage-keps med snyggt tryck av vår pioneersåg. Bandet baktill gör att du lätt kan justera kepsen för perfekt passform.
Husqvarna XPLORER Mössa
Mössan är svart med ett snyggt tryck som visar vår pioneersåg framtill. Den är gjord av andningsbart Coolmax Air material.
Husqvarna XPLORER Halskrage - Orange
En orange halstub med barkmönstrade kamoflage och Husqvarna logga som är speciellt utvecklad för att ge extra värme och hindra att du blir kall. Passar utmärkt att bära på kyliga och blåsiga dagar samt för enklare skogsarbete.
Husqvarna XPLORER Duffelväska
Husqvarna XPLORER duffelväska med kapacitet på 70 liter är gjord av slitstarka material och har många smarta funktioner. Det yttre presenningsmaterialet håller ditt innehåll torrt och är väldigt lätt att rengöra. De innre nätfickorna gör det lättare att organisera innehållet och dessutom ingår två extra organiseringsväskor.
Husqvarna XPLORER Ryggsäck
En bekväm, högkvalitativ ryggsäck för alla väderlekar. Det hållbara TPU/Ribstop-materialet håller insidan torr och gör ryggsäcken enkel att rengöra. Det finns flera fack och lösningar för att kunna packa en bärbar dator, en vattenflaska eller en termos. Rymmer 30L.  
Husqvarna XPLORER Rullväska
Husvqvarna XPLORER rullväska med kapacitet på 90L är perfekt för att transportera alla dina tillhörigheter. Den u-formade dragkedjan på ovansidan gör det enklare att packa, dessutom hjälper de gjutna sidorna och bottenplattan väskan att stå upp av sig själv. I väskan medföljer även mindre organiseringsväskor för enklare och smartare packning samt en ID-ficka för lättare igenkänning.

 • Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
 • Landningssidor - Alla hjärtans dag - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif