3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Tillbehör till batteridrivna Maskiner

Batterier, laddare och andra tillbehör till trädgårdsprodukter och maskiner drivna på batteri

Husqvarnas batterier och laddare är utformade för att ge optimal flexibilitet, bekvämlighet och produktivitet. Husqvarnas Li-ion-batterier ger maximal effekt tills de är helt urladdade. De tål oöm hantering och tuff användning i upp till 1500 laddcykler. Kylsystemet och den inbyggda elektroniken skyddar batteriert från överhettning, djupurladdning och höga arbetstemperaturer. På så sätt kan batteriet kopplas till och från laddaren när som helst. 
Husqvarnas batteriserie innehåller ett antal laddare - snabbladdare, standardladdare och billaddare samt en 12V fasvändare för användning med vanliga blysyrabatterier. Välj den laddare som bäst passar ditt aretssätt och önskemål om laddtid. 

Hur länge håller batteriet? 
Den möjliga arbetstiden med ett fulladdat batteri beror på tre variabler: batteriets kapacitete, vilken maskin batteriet används med och om arbetet består av lätt eller krävande arbete. 
Läs mer om arbetstid på en laddning (PDF) >

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Tillbehör till Batteridrivna Trädgårdsprodukter - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Tillbehör till Batteridrivna Trädgårdsprodukter - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Tillbehör till Batteridrivna Trädgårdsprodukter - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Tillbehör till Batteridrivna Trädgårdsprodukter - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Tillbehör till Batteridrivna Trädgårdsprodukter - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Tillbehör till Batteridrivna Trädgårdsprodukter - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Tillbehör till Batteridrivna Trädgårdsprodukter - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif