3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 300 kr
Banner_Startsida_Farsdag.jpg

Vi har något för alla pappor - vem är din?

Uppvakta din pappa med något riktigt prisvärt, hos oss hittar du de bästa farsdagspresenterna!

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler


Banner_Farsdag_Landningssida.jpg

Weber® iGrill Mini
Weber® iGrill™ mini, ansluts till gratisappen Weber® iGrill och har en räckvidd på 45 m så att du kan röra dig fritt samtidigt som du har full koll på grillningen. Ett enda batteri ger 150 timmars oavbruten strömtillförsel. Utrustad med magnetiskt fäste som gör  det lätt att fästa termometern vid grillen, samtidigt som temperaturen kan avläsas i dubbla visningslägen. 
Weber® Original™ Tvådelat redskapsset
Tvådelat redskapsset från Weber. Innehåller stekspade och tång, de grundläggande redskapen vid grillning. Praktiska softcoat-handtag som är enkla att rengöra. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Förkläde
Läckert grillförkläde med två framfickor från Weber Original™. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.
Weber® Trekantig Grillborste, 53 cm
Praktisk tresidig grillborste från Weber® som gör det enkelt att komma nära inpå gallret, så att du alltid kan börja med en ren grill. Stålborst och skaft i melamin. Finns även i en modell på 30 cm.
Weber® Original™ Kycklinghållare
Den ursprungliga kycklinghållaren från Weber Original™ i en uppdaterad version. Gör kycklingen supersaftig invändigt och extra krispig utvändigt.
Weber® Original™ Baksten inkl. bakplåt, rund 36 cm
Rund baksten som gör det enkelt och smidigt att baka på grillen. Passar alla slags bakverk och ger pizzor en alldeles särskilt sprödhet. Bakplatta i aluminium ingår – med den blir det enkelt att bära bakverket till och från grillen. Finns även i en fyrkantig modell.
Weber® Original™ Hamburgerpress
Burgarpressaren från Weber Original ger dig möjlighet att forma helt perfekta burgare. Den vändbara botten gör att du kan ställa in burgarpressaren på att göra biffar på 125 gr eller 250 gr.
Weber® Kycklinghållare - GBS
Kycklinghållare till Weber Original™ Gourmet BBQ System med 2-i-1-funktion: möjlighet att tillaga en hel kyckling och en rejäl portion grönsaker. Samtidigt eller var för sig.
Weber Briketter 8/kg + Tändkuber
Paketpris med två stycken briketter på 8/kg och en påse med miljövänliga tändkuber. Briketterna är miljövänliga och är klara på 20 minuter och har en effektiv brinntid på över 3 timmar. T ändkuberna gör det enkelt att tända kol och briketter så att grillen är klar att använda inom kort. 48 stycken kuber.
Hällmark Stekhäll 58cm
Stekhällarna från Hällmark är tillverkade av högklassigt varmvalsat stål och handtagen är i kromad fjäderstål. Stekhällarnas yta poleras med sand under högt tryck varefter de sprayas med matolja som värms in i stålet under väldigt hög temperatur för att få bästa möjliga stekyta och minimera risken för rostangrepp. Diameter: 58 cm Höjd : 22 cm
Weber® Original™ Tång
Modern och gedigen grilltång från Weber Original™ i rostfritt stål och med softcoat-handtag. Längden gör att du slipper ha fingrarna nära det heta grillgallret. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Deluxe Kycklinghållare
Praktisk och funktionell kycklinghållare som både kan användas till att grilla kyckling, baka kakor i och tillaga exempelvis nachos i. Utformad med en keramisk non-stick-beläggning som är enkel att rengöra.


Banner_Farsdag_Landningssida3.jpg

Gardena Väggslangbox 35 Roll-Up
I Gardena väggslangbox 35 Roll-Up ingår det:  Gardena väggslangbox 35 meter kvalitetsslang 1/2'' 2 meter anslutningsslang Steglöst reglerbart strålmunstycke Väggfäste med skruvar och plugg Alla Gardena original system-kopplingar som behövs, tre krankopplingar, en standardslangkoppling och en stoppkontakt. Gardena comfort väggmonterad slangvinda 35 med automatisk inrullning gör det extra enkelt och bekvämt att vattna. Slangvindan rullar in slangen åt dig. Den praktiska slangvindan monteras på väggen och kan vridas 180°. Slangen kan enkelt dras ut utan större ansträngning och stoppas med korta intervall på maximalt 50 cm. Kvalitetsslangen med en diameter på 13mm (½’’) garanterar kraftigt vattenflöde och optimal sprinklerdrift.
Gardena Väggslangbox 25 Roll-Up
I Gardena väggslangbox 25 Roll-Up ingår det:  Gardena väggslangbox 25 meter kvalitetsslang 1/2'' 2 meter anslutningsslang Steglöst reglerbart strålmunstycke Väggfäste Alla Gardena original system-kopplingar som krävs Gardena comfort väggmonterad slangvinda 25 med automatisk inrullning gör det extra enkelt och bekvämt att vattna. Slangvindan rullar in slangen åt dig. Den praktiska slangvindan monteras på väggen och kan vridas 180°. Slangen kan enkelt dras ut utan större ansträngning och stoppas med korta intervall på maximalt 50 cm. Kvalitetsslangen med en diameter på 13mm (½’’) garanterar kraftigt vattenflöde och optimal sprinklerdrift.
Husqvarna Lövblås 125BVX
Effektiv handhållen lövblås som kombinerar hög blåskapacitet med användarvänlighet. Perfekt för husägare. Välbalanserad och lätt att manövrera tack vare centrerat luftutsläpp. Lättstartad med Smart Start®. Levereras med ett platt och ett runt blåsmunstycke. Vac kit är inkluderat.  Cylindervolym, cm³: 28 cm³  Effekt: 0.8 kW  Lufthastighet: 76 m/s  Vikt:  4.35 kg
Husqvarna Trimmer Batteri 115 iL, inkl. Batteri + Laddare
Batteritrimmer 115iL är komplett med batteri BLi10 och laddare QC80. Bekväm och lättanvänd batteridriven grästrimmer, perfekt till gräsmattekanter eller små områden med högre och kraftigare gräs. Dess kraftfulla och borstlösa lågvibrationsmotor, utan emissioner, är tyst nog för användning i bostadsområden utan att störa familj eller grannar. Intuitivt knappsats för säker och bekväm start och stopp, teleskopiskt riggrör samt justerbart handtag ger möjlighet till bekväm och personlig passform samt enkel och effektiv förvaring och transport. Läs mer om drifttid på en laddning (PDF) >
Victor® Elektrisk Musfälla - Multifångst
Multi-Kill Musfälla dödar en mus med en elstöt på några sekunder. Jämfört med traditionella fällor kan Multi-Kill™ döda upp till tio möss per gång och upp till 150 möss per uppsättning batterier, med 100% dödlighet. • Elstöt dödar mössen på några sekunder • Behållaren rymmer 10 möss •  Dödar 150 möss per uppsä ttning batterier •  Lä tt att använda – bara att beta, slå på och tömma •  Inbyggd säk erhetsbrytare och tunneldesign skyddar  barn och husdjur •  Giftfri
Victor® Elektrisk Musfälla - Smart-Kill WiFi
Victor® Elektriska musfälla med WiFi-uppkoppling dödar upp till 100 möss på en uppsättning batterier. Koppla upp fällan till din smarta telefon och koppla av – fällan skickar en notifiering till din mobil vid fångst. Med appen får du en översikt över husets alla fällor med fångst- och batteristatus – den perfekta lösningen för dig som placerat ut många fällor på olika platser. Fällan använder avancerad teknik för att känna av när en mus gått in i den och levererar därefter en kraftfull stöt som dödar snabbt utan onödigt lidande. Fällans utformning förhindrar att mössen rymmer och du slipper att hantera gift eller andra kemikalier – så fällan kan placeras var som helst inomhus. Vid fångst är fällan enkel att tömma och du behöver varken se eller röra den döda musen. Allt du behöver för att komma igång är den elektriska fällan, ett aktivt WiFi-nätverk, samt en smarttelefon med gratisappen från Victor. Appen hittar du på App Store och på Google Play.
WOLF-Garten Snöslunga SF 53
Lätthanterlig 1-stegs snöslunga från WOLF-Garten som passar perfekt för mindre ytor.  Snöslungan drivs framåt tack vare inmatningsskruven, som tar och slungar ut snön i ett enda svep.  Det lämpar sig ypperligt för asfalt eller andra belagda ytor. Ett kompakt format och fällbara handtag är de dessutom mycket lätt att förvara och transportera i en enkel personbil. Slunglängden är 5-8 meter, Snöslunga med 53 cm arbetsbredd Idealisk för gångvägar och uppfarter i måttliga snöfall. Visa produktblad
WOLF-Garten Snösläde - SB-K
WOLF-Garten SB-K snösläde med 62 cm bredd. Släden ger bekväm förvaring tack vare ihopfällbart handtag. Handtaget är dessutom förstärkt med mjukinlägg som gör användandet mer komfortabelt. Integrerade hjul undertill för bekväm hantering och enkel röjning på större ytor. Snösläden kan fällas ihop för platsbesparande förvaring. Den är lätt, robust och resistent mot salt. 
Husqvarna Högtryckstvätt PW 125
Husqvarna högtryckstvätt PW 125 är Husqvarnas  mest kompakta högtryckstvätt som lämpar sig utmärkt för att rengöra uteplatser och trädgårdsutrustning. Dubbla svivelfunktioner för justering av munstycket och snabb anslutning utan krångel. Inbyggt förvaringsutrymme för tillbehör, slangvinda och nätsladd gör arbetet effektivt. Metallpumpen ger tillförlitliga prestanda. Två munstycken och en skumspruta ingår. Max tryck: 125 bar  Flöde: 320-460 l/h  Högtrycksslang: 7 m 1,5kW
Kärcher Grovdammsugare WD 3 P
W D 3 P är en grovdammsugare för vått och torrt som har en robust och slagtålig 17-liters plastbehållare och ett uttag med automatisk på/av för elhandverktyg. När anslutna elhandvertyg startar, startar även dammsugaren och dammet sugs upp direkt. Med den nyutvecklade sugslangen och det innovativa golvmunstycket medföljer 2 gummi- och 2 borstlister som suger upp alla olika typer av smuts. 
Gardena Comfort Grässax - Vridbar
Den vridbara Gardena Comfort Grässax möjliggör enkel och precis kanttrimning. Till och med de mest svårtillgängliga ställena i trädgården blir lätta att komma åt. Eftersom skäret kan vridas 360° blir arbetet lika enkelt vare sig du är höger- och vänsterhänt. Det ergonomiskt utformade handtaget med mjuka plastdetaljer underlättar handhavandet. De vågslipade och klibbskyddade skären garanterar ett jämnt och precist resultat.
Gardena Handspridare
Enkel spridning av halkbekämpningsmaterial på mindre ytor. Lämpad för sand, salt, kross. Lätt att sprida ut genom unikt doseringssystem. Enkel justering med stort reglage, t.ex. när man arbetar med handskar. Enkel att öppna med bajonettlåsning. 25 års garanti. Rymmer: Sand ca. 1,7 kg Tösalt ca. 1,4 kg Kross ca. 1,65 kg

Banner_Farsdag_Landningssida2.jpg

Husqvarna Motorsåg 440e II TrioBrake
Husqvarna 440e II med TrioBrake är en lätt och effektiv allroundsåg som är perfekt för alla som vill ha en såg som är lätt att starta och använda. Utrustad med motor som ger lägre bränsleförbrukning och avgasemissioner, Smart Start®, bränslepump, stoppreglage som återställs automatiskt för enklare start samt verktygslös kedjespänning.   Missa inte vårt startpaket,  440 E-Series TrioBrake - Startpaket Cylindervolym, 40.9 cm³ Vikt (exklusive skärutrustning), 4.6 kg Rekommenderad svärdslängd (min-max), 13"-18" I priset ingår:  Husqvarna X-Force Svärd 13" PIXEL .325", liten infästning 1,3 mm Husqvarna Kedja X-Cut 13" .325" 1,3mm 56dl Husqvarna Svärdsskydd
Husqvarna Motorsåg 135
Lätt och effektiv såg för villaägare, perfekt för alla som letar efter en motorsåg som är ovanligt lätt att starta och hantera. Har X-TORQ®-motor för lägre bränsleförbrukning och minskade avgasemissioner. Utrustad med bränslepump och stoppkontakt som återgår automatiskt för enklare start.  Cylindervolym, cm³: 40.9 cm³  Vikt (exklusive skärutrustning): 4.4 kg  Rekommenderad svärdslängd, min: 14 in  Rekommenderad svärdslängd, max: 16 in Levereras med: Ett svärd och en kedja (14" 3/8) 52dl.  
Husqvarna Motorsåg 445 E-Series TrioBrake
Husqvarna 445 Motorsåg är en stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfritt startande, verktygslös kedjesträckare och genomskinligt bränslefönster, gör sågen lätt att använda. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad. TrioBrake™ möjliggör att kedjebromsen kan utlösas automatiskt via tröghetsutlösningsfunktionen eller mekaniskt vid bakre handtaget.  Cylindervolym, cm³: 45.7 cm³  Vikt (exklusive skärutrustning): 5.2 kg  Rekommenderad svärdslängd, min: 13 in  Rekommenderad svärdslängd, max: 20 in Ett svärd (13") och en kedja (1,3mm) medföljer! 
Husqvarna Motorsåg 435 II
Lätt och effektiv allroundsåg för dig som söker en såg som är lätt att starta och manövrera. X-TORQ®-motorn ger lägre bränsleförbrukning och reducerade emissioner. Utrustad med bränslepump och stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start.  Cylindervolym, cm³: 40.9 cm³  Vikt (exklusive skärutrustning): 4.2 kg  Rekommenderad svärdslängd, min: 13 in  Rekommenderad svärdslängd, max: 18 in Levereras med: 13'' .325 1,3mm svärd och kedja.
Husqvarna Skogsjacka Classic EN20471
Husqvarna skogsjacka classic har en bekväm design för tillfälligt arbete i skogen eller vid vägkanten. Tillverkad av polyester/bomullstwill och har en bröstficka. Testad och godkänd enligt EN ISO 20471 klass 3, vilket gör det fullt godkänd för användning vid vägkanten liksom i skogen. Godkänd enligt EN: EN 20471 Passform: Rak Ventilationsfunktioner: Öppet ok där bak
Husqvarna Midjebyxa Classic
NYHET! Midjebyxa Classic har ett pålitligt skydd för tillfälliga motorsågsanvändare vid vedhuggning eller annat utomhusarbete. Tillverkad av polyester/bomullstwill. Förstärkningar på benens nedre insida för längre hållbarhet. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Husqvarna Hjälm Classic
Detta är en hjälm utrustad för trädgårds- eller skogsarbete. Med en traditionell 6-punkts plastinredning och enhands justering av storlek. Inredningen kan också justeras med avseende på djup i tre olika positioner för individuell anpassning. Hörselskydden är utvecklade för optimal bekvämlighet. Nätvisir som ger bra skydd och bra sikt.
Första Förband
Innehåller: Första förband, 9 plåster i olika storlekar, 2 sårtvättare, 1 spegel samt 1 tops.
Verktygsbälte - Silverpaket
Perfekt för dig som brukar motorsågen privat men även för dig som spenderar tid i skogen med fällning av träd. Silverpaketet innehåller:  Husqvarna Verktygsbälte komplett Husqvarna Fällkil, plast 14cm / 5.5" Husqvarna Fällkil, plast 20cm / 8" Husqvarna Fällkil, plast 25cm / 10" Husqvarna Första Förband
Landningssidor  - Farsdag - ctl00_cph1_dcMain_po_602_dc602_pg5934_exprodtag
Husqvarna Skyddskit
Paket med Husqvarna skyddsutrustning som behövs vid användning av motorsåg. Innehåller byxholk med sågskydd klass1 (20m/s), hjälm Classic samt handskar Functional med sågskydd klass 0 (16m/s). Byxholkarna finns i en storlek och kan bäras utanpå vanliga arbetskläder. Functional handske är i storlek 10.
Husqvarna Arbetshandske Classic
Handske med belagt getskinn i handflatan och spandex på överdelen. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämplig för krävande jobb. Gummibelagd bomullsmanschett för perfekt passform runt handleden
Husqvarna Handske Functional Vinter
En varm, skön och vattentät handske för kalla förhållanden. Den har ett Ultraventilerande Hipora membran i hela handsken och 40g helfodrad Thinsulate® isolering med microfleece foder för att hålla värmen. Dragband med kardborreknäppning för perfekt passform och för att förhindra snö från att komma in i handsken.


Banner_Farsdag_Landningssida4.jpg

Husqvarna XPLORER Skaljacka - Herr
Husqvarna XPLORER herrjacka ger ett professionellt intryck med noggrant utvalt material, bekväm passform och massor av smarta funktioner för diverse aktiviteter. En andningsbar och vattenresistent skaljacka med vattenpelare på 10 000 mm med flexibelt 4-vägs stretchmaterial som ger bästa möjliga komfort. Utrustad med smarta funktioner så som tejpade sömmar, vadderad ficka för mobiltelefon, dold ventilation under ärmar för justerbart luftflöde samt kardborreband vid ärmsluten.
Husqvarna XPLORER Fleecejacka - Herr
Fleecejackan är en bekväm följeslagare under alla årstider. Den fungerar perfekt som mellanlager på kalla dagar men kan även användas som ytterjacka när så passar. Passform: Smal Färg: Granitgrå
Husqvarna XPLORER Långärmad T-Shirt
Den långärmade t-shirten är ett perfekt val i sämre väderlek då extra lager behövs. Den mörkgröna T-shirten har en snygg Husqvarnalogga i barkmönstrad kamoflage, finns i unisexstorlekar och är utmärkt för vardagliga sysslor.
Husqvarna XPLORER Ryggsäck
En bekväm, högkvalitativ ryggsäck för alla väderlekar. Det hållbara TPU/Ribstop-materialet håller insidan torr och gör ryggsäcken enkel att rengöra. Det finns flera fack och lösningar för att kunna packa en bärbar dator, en vattenflaska eller en termos. Rymmer 30L.  
NeverCold Värmeväst - Aspen
Ett effektivt värmeplagg med fyra värmeelement, två på framsidan och två på ryggen. Håller dig skönt varm i upp till fem timmar på en laddning. Värmevästen Aspen från Nevercold har fyra tunna värmeelement som fördelar värmen jämnt över hela överkroppen. Västen består utav flera lager: ett ytterlager i mjuk och skön microfleece, ett mellanlager av vindisolerande membran, samt ett inre lager i mjukt nätfoder. Värmen  drivs av ett litet, effektivt litiumjonbatteri som förvaras i en av västens batterifickor så att du kan känna dig varm oavsett väder och vind. Batteritiden är beräknad till 2–5 timmar beroende på temperatur. Med en knapp på bröstet kan du växla fritt mellan tre lägen: 38°C, 43°C och 52°C. De tunna och omärkbara värmeelementen är tillverkade i mikrofibertyg och är placerade mellan fodret och det vindtäta membranet, det vill säga så nära kroppen som möjligt. Värmeeffekten blir som bäst om västen sitter tätt emot kroppen så det är viktigt att välja rätt storlek för bra passform. • 100% polyester (microfleece) • Fyra värmeelement i mikrofibertyg  • Vindisolerande membran  • Temperaturer: 38°C, 43°C och 52°C  • Handtvätt 30°C  • Värmetid: 2–5  timmar (2600-mah litiumjonbatteri)
Heated Insoles Värmesulor - Nordic FLEX
ThermaCELL® Heated Insoles Nordic FLEX gör det möjligt att alltid vara varm om fötterna oavsett om du åker skidor, pulsar i snön eller sitter still på isen. Allting i ett, inga sladdar att trassla in sig i, något man alltid trott har varit omöjligt är nu möjligt! Frusna tår är ett minne blott. Nordic FLEX har ett uttagbart batteri som laddas med en USB kabel. Laddare medföljer vid köp av sulor • 3 värmeinställningar, 44˚C, 38˚C eller ingen. • Styrs av fjärrkontroll med räckvidd på 2m • Fjärrkontrollen som medföljer är kodad och reglerar ett par unika sulor • Vattenavvisande • Stötdämpande • Löstagbart litium-jon polymerbatteri • Batterierna laddningsbara 500 ggr.  • Separata batterier kan köpas • Håller värmen upp till 5 tim • Vikt 62 g • 2 års garanti
NeverCold Värmehandskar - Ontario
Tunna och sköna värmehandskar i mjuk fleece som håller händerna varma. De inbyggda värmeelementen fördelar värmen på ett behagligt sätt. Värmehandskarna Ontario från Nevercold håller dina fingrar varma när det är kallt ute. Handskarna är i mjuk fleece med en förstärkt handflata i konstläder och kan användas med andra handskar utanpå. Handskarna har inbyggda kolfibertrådar som går runt fingrarna och fördelar värmen jämnt på ett behagligt sätt. Vid handleden sitter batterifickor som rymmer små, effektiva litiumjonbatterier som driver handskarnas värmeeffekt. Temperaturen kan regleras i tre steg via knappen på handleden: 38 °C, 45 °C eller 55 °C. Batteritiden är beräknad till 2–8 timmar beroende på vald värmeeffekt och tryckknappen lyser för att indikera den valda värmeeffekten. Värmen kan också stängas av helt när den inte behövs. • 100 % polyester • Värmeelement i kolfiber runt fingrarna • Värmeeffekt: 38 °C, 45 °C och 55 °C • Förstärkt handflata i konstläder • Handtvätt 30 °C • Värmetid: 2–8 timmar (1800-mAh litiumjonbatterier)
Husqvarna Skotork
Denna skotork torkar alla typer av skodon utan att göra läder hårt eller bräckligt. Skotorken levereras med 1,1 meter kabel, 4+4W/230V.
Husqvarna XPLORER Keps - Kamoflage
En skogsgrön vintage-keps med barkmönstrad kamoflage och justerbart läderband. Bandet baktill gör att du lätt kan justera kepsen för perfekt passform.
Husqvarna XPLORER Mössa
Mössan är svart med ett snyggt tryck som visar vår pioneersåg framtill. Den är gjord av andningsbart Coolmax Air material.
Husqvarna XPLORER Fleeceväst - Herr
Ha dina armar fria samtidigt som du håller dig varm. Västen är tillverkad i ett mjukt och bekvämt fleecematerial och passar perfekt för många utomhusaktiviteter så som trädgårdsarbete och vedhuggning. För att alla ska kunna hitta sin optimala passform finns västen både i herr och damstorlekar. Passform: Smal Färg: Ganitgrå
Husqvarna XPLORER Kortärmad T-Shirt
Den kortärmade t-shirten fungerar utmärkt att bära under en tröja för extra värme eller enskilt i varmare temperaturer. T-Shirten har en snygg granitgrå skogsmönstrad kamoflage och finns i unisexstorlekar.

  • Landningssidor  - Farsdag - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Landningssidor  - Farsdag - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Landningssidor  - Farsdag - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Landningssidor  - Farsdag - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Landningssidor  - Farsdag - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Landningssidor  - Farsdag - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Landningssidor  - Farsdag - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif