3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 300 kr

Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II

Förbeställ Husqvarna 550 XP®G Mark II hos oss redan nu!

Nya Husqvarna 550 XP®G Mark II är motorsågen som är bättre på alla sätt. Det innebär utmärkt skärförmåga med acceleration och moment som gör ett bra jobb i alla miljöer. Dessutom har vi ökat komforten, kontrollen och manövrerbarheten – allt detta i tillförlitliga och hållbara produkter som startar enkelt och fortsätter att fungera så länge du behöver dem.

Sågen är optimerad för fällning, kvistning och kapning, och den fungerar som din förlängda arm. En perfekt kombination som hjälper dig att dra nytta av all din kunskap och erfarenhet. Prestanda som passar professionellt skogsbruk, anpassad efter dig och dina behov. En ny väg till det perfekta snittet för en ny generation motorsågar.  

Läs mer om produkten »Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II

Art nr

Den andra generationen av Husqvarnas 550 XP®G motorsåg är redo för krävande användning vid bland annat avverkning och fällning. Sågen ger maximal effekt i 50cc-klassen. Designad för professionella skogsbruks- och trädvårdspersonal, denna hållbara såg har förbättrad kraft och en slimmad design. En mängd innovativa funktioner garanterar bekväm och effektiv drift, säsong efter säsong.

60 års erfarenhet av och expertis kring skärverktyg
Husqvarna kan motorsågar, det är en självklarhet. De har ju tillverkat några av de bästa maskinerna i världen sedan 1959. Det innebär också att de vet vilka utmaningar du behöver klara när du använder dem. Smarta lösningar och innovationer, som Air Injection™-tekniken, AutoTune™-programvaran och X-Torq®-motortekniken har bidragit till framsteg inom motorsågsprestanda, optimerad effekt och till och med lägre bränsleförbrukning i maskinerna. De har aldrig slutat försöka göra framsteg, tänka längre och göra produkterna bättre. Så att du kan jobba bättre.

Såga snabbare
Nya Mark II-generationen av 550 XP® ger kraft och prestanda över förväntan. I jämförelser med den näst bästa konkurrenten ger 550 XP® Mark II högre skärförmåga. Det innebär en rejäl ökning av den totala effektiviteten. Kort sagt kan du såga mer på kortare tid.

Såga längre
Mark II 50 cc-motorsågarna är konstruerade för att klara av alla situationer. Den nya luftfilterutformningen i proffsklass, den förbättrade Air Injection™-tekniken och en ny version av AutoTune™ ger tillförlitlig drifttid.

Såga bättre
På Husqvarna sätter vi alltid användaren i centrum – det är en del av företagets DNA. I nya 545 Mark II och 550 XP® Mark II visar vi det genom en oerhört välbalanserad sågkropp med låg gyrokraft som ger utmärkt manövrerbarhet och hantering.

Cylindervolym  50.1 cm³
Handtagsvärme  Ja
Drivkälla  Bensin 2-takt
Effekt  3 kW
Kedjedelning  .325''
Vikt utan skärutrustning  5,3 kg
Rekommenderad maximum svärdslängd  20 tum
Garanti  2 år
Kortnummer  H33 X-Cut
Rekommenderad minimum svärdslängd  13 tum


Relaterade produkter

Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_cph1_relArts_pg26151_exprodimg

Husqvarna Motorsåg 550 XP® II

Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_cph1_relArts_pg4876_exprodimg

Husqvarna Motorsåg 543 XP®G

Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_cph1_relArts_pg4789_exprodimg

Husqvarna Motorsåg 550 XP®G TrioBrake

  • Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Husqvarna Motorsågar - Husqvarna Motorsåg 550 XP®G II - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif