3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Skyddskläder & skogskläder - Med och utan sågskydd

Skyddsutrustning – För arbete med motorsåg & röjsåg

Husqvarna har ett brett sortiment med bekväma, skyddande och praktiska kläder som lämpar sig för olika typer av arbete. Varje plagg är utvecklat och testat i nära samarbete med professionella användare för att uppnå bästa kvalitet och design. 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler


Det viktigaste vid arbete i skogen eller med motorsåg och röjsåg är skyddskläder. Utrusta dig alltid med skyddshjälm och säkra kläder som är speciellt utvecklade för skogsarbete. Arbetar du med motorsåg ska du ha skyddskängor eller skyddsstövlar, skyddsbyxor och skyddshandskar som är utrustade med sågskydd. Sågskyddet hindrar att motorsågskedjan skär genom tyget om en olycka skulle inträffa. Välj skyddskläder efter arbetsuppgifter och självklart vad du tycker passar dig bäst. Skyddskläderna ska inte hindra dig i ditt arbete, utan tvärt om – göra det mer effektivt och säkert. Det finns olika typer och modeller av skyddsutrustning, en del är anpassad för yrkesmässig och professionell användning och andra för de som använder motorsågen mer sällan men fortfarande ställer höga krav på säkerheten.

Skyddskläder och skyddsutrustning är ett måste för dig som arbetar i skogen och med motorsåg. Viktigt att tänka på vid val av skyddskläder är bekvämlighet, rörlighet och ergonomi. För skogshuggare som arbetar med motorsåg är det lag på att använda kläder med sågskydd. Här hittar du all utrustning du behöver för ett säkert arbete i skogen. 

  • Kläder - Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Kläder - Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Kläder - Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Kläder - Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Kläder - Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Kläder - Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Kläder - Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif