3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Klippo Gräsklippare Excellent SE

Gräsklippare Klippo Excellent SE är välkänd för sin pålitlighet, styrka och bekväma hastighet. En av Klippos absoluta storsäljare med ett enastående klippresultat. Hela Excellent-serien är utrustad med Klippos helgjutna aluminiumkåpa som är unik i sitt slag. För att göra klipparen mer allround är kåpan försedd med en avtagbar insats. Om gräset är högt eller tjockt blir det lättare att klippa om denna insats monteras av. Excellent SE är dessutom försedd med Klippos unika framhjulsdrift och elstart. Maskinen är välkänd för sin pålitlighet, slitstyrka och komfortabla hastighet. Framhjulsdriften gör maskinen ännu lättare att arbeta med, speciellt om tomten är backig eller lite större. Handtaget är utformat för att undvika vibrationsskador i armar och leder för dig som klipper ofta och länge.

OBS! Maskinen har inte olja i motorn från fabrik. Kontrollera därför oljenivån innan första start. Motorolja kan ni lägga till som tillval här nedan. 

Vid köp av Klippo Excellent SE får du köpa:
Batteritrimmer 115iL för 1.995 kr, ord: 2.700 kr. Köp trimmer här >

Läs mer om produkten »Klippo Gräsklippare Excellent SE

Art nr
 Motor  
 Motortillverkare  Briggs & Stratton
 Motornamn  675iS
 Cylindervolym, cm³  163 cm³
 Nettoeffekt vid förinställt varvtal, rpm, kW  2,6 kW @ 2900 v/min
 Bränsletanksvolym  1,2 l
   
 Drivsystem  
 Drivning  Framhjulsdrift
 Hastighet  4,5 km/h
   
 Maskin  
 Material klippkåpa  Aluminium
 Klippsystem  Mulching
 Knivtyp  Cross-cut-kniv
 Klippbredd, cm  48 cm
 Klipphöjd, min-max, cm  30 - 60 mm
   
 Utrustning  
 Elstart    Ja
 Mjukt grepp  Ja
 Justerbart handtag i höjdled  Ja
 Kullager hjul  Ja
   
Ljud- och bullerinformation  
Ljudtrycksnivå vid användarens öra, dB(A)  79 dB(A)
Uppmätta bulleremissioner  92 dB(A)
Ljudeffektsnivå garanterad, LWA  96 dB(A)
   
 Vibrationsberäkning  
 Uppmätt vibrationsnivå  7,4 m/s²
   
 Mått och dimensioner  
 Vikt  33,2 kg 


Olja ingår inte vid köp
På klippos kartonger och i vissa manualer står det att olja ingår vid köp av gräsklippare. Detta stämmer tyvärr inte och vi beklagar att informationen inte har rättats till.

9676078-01_Klippo_Excellent_2.jpgVibrationsdämpande grepp -  Handtaget är utformat för att undvika vibrationsskador i armar och leder för dig som klipper ofta och länge.


9676078-01_Klippo_Excellent_1.jpgMulcherklippning för effektiv gräsmatteskötsel -  Effektiv klippmetod som finfördelar gräset i små beståndsdelar som återförs till gräsmattan.


9676078-01_Klippo_Excellent_3.jpgKlarar klippning av mycket högt gräs - Demontering av mulchervägg gör att maskinen fungerar som en bakutkastare som klipper effektiv när gräset är högt.

 

9676078-01_Klippo_Excellent_4.jpgUtmärkt resultat med cross-cut kniv - En mulcherkniv som med hjälp av fyra skär finfördelar gräset och ger ett utmärkt klippresultat.9676077-01_Klippo_Excellent_7.jpgEnkel manövrering genom framhjulsdrift - När man trycker ner handtaget lyfts drivhjulen ovanför gräsmattan och maskinen blir därigenom lätt att arbeta med.


Relaterade produkter

Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_cph1_relArts_pg5830_exprodimg

Klippo Gräsklippare Excellent SH

Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_cph1_relArts_pg5831_exprodimg

Klippo Gräsklippare Excellent H

Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_cph1_relArts_pg5828_exprodimg

Klippo Gräsklippare Comet SE

  • Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Klippo Gräsklippare - Klippo Gräsklippare Excellent SE - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif