3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 300 kr
Banner_Artikel_iGrill3.jpg

Köp en Weber® Genesis II och få iGrill 3 på köpet!

Exklusivt erbjudande - köp en valfri Genesis® II grill & få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. 

Ta del av webers exklusiva erbjudande under kampanjperioden 23 mars - 23 april 2019. Under kampanjen får du en iGrill 3 digitaltermometer utan kostnad när du köper en grill från Weber Genesis® II-serien. Allt du behöver göra för att ta del av kampanjen är att efter du köpt en Genesis II registrera din grill på weber.com/igrillpromo, därefter kommer du att en iGrill 3 digitaltermometer utskickad till dig. 


VANLIGA FRÅGOR

VAD INNEBÄR WEBERS VÅRKAMPANJ?
Weber Sverige erbjuder en iGrill 3 digitaltermometer utan extra kostnad till alla som köper en grill av modellen Genesis® II under kampanjperioden. För att få din iGrill måste du registrera din grill innan registreringsperiodens slut.

NÄR ÄR KAMPANJPERIODEN?
Kampanjen gäller från den 23 mars till den 23 april, 2019.

NÄR KAN MAN REGISTRERA SIG/ REGISTRERINGSPERIOD?
Registreringen öppnar i samband med kampanjen den 23 mars och stänger igen den 15 maj. Notera att grillen måste vara köpt under kampanjperioden (23 mars- 23 april) för att man ska kunna registrera sig. Vi håller endast registreringen öppen längre för att alla ska hinna i att registrera sig och vi tar ej emot några registreringar efter den 15 maj, utan erbjudandet anses då vara förbrukat.

JAG VILL KÖPA EN ANNAN WEBERGRILL ÄN GENESIS® II. KAN JAG OCKSÅ FÅ EN GRATIS IGRILL-DIGITALTERMOMETER?
Nej, iGrill-kampanjen gäller endast för kunder som köper en Genesis® II grill.

KAN JAG FÅ MIN IGRILL DIREKT AV ÅTERFÖRSÄLJAREN?
Nej, för att få iGrill kostnadsfritt måste du registrera din grill på vår webbplats.

FÅR JAG VÄLJA SJÄLV VILKEN IGRILL JAG VILL HA?
Nej, erbjudandet gäller endast en iGrill 3 digitaltermometer eftersom det är den modellen som ingår i kampanjen. Den är kompatibel med alla Genesis® II-system och är således bäst lämpad till din grill.

HUR MONTERAR JAG IGRILL PÅ MIN GENESIS II?
Följ anvisningarna i handboken till iGrill 3 digitaltermometer som kommer med produkten.

VAD ÄR FÖRDELEN MED EN IGRILL 3?
Med iGrill 3 slipper du gissa när du grillar. Den övervakar maten under hela grilltiden och meddelar dig när den har nått perfekt temperatur. Du kan koppla upp den mot din smartphone genom att ladda ned Weber iGrill-appen för att utforska alla funktioner och möjligheter för sociala medier som iGrill 3 har att erbjuda.

VAD ÄR GARANTIPERIODEN FÖR IGRILL 3?
Weber erbjuder 2 års garanti för iGrill 3 digitaltermometer. Därför är det viktigt att du sparar fakturan som du får med din enhet som bevis för leveransdatumet. Beloppet på fakturan är 0 kr eftersom din iGrill erhålls utan extra kostnad.

FRÅGOR OCH SVAR OM REGISTRERING OCH FRAKT

VAR REGISTRERAR JAG GRILLEN?
www.weber.com/igrillpromo

VILKEN INFORMATION BEHÖVS FÖR ATT REGISTRERA GRILLEN?
Du måste ange serienumret på din Genesis® II samt namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Du måste även ladda upp en kopia på din faktura eller kvitto för köpet av Genesis® II.

VILKEN INFORMATION BEHÖVS FÖR ATT REGISTRERA GRILLEN?
Du måste ange serienumret på din Genesis® II samt namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Du måste även ladda upp en kopia på din faktura eller kvitto för köpet av Genesis® II.

VAD ÄR ETT SERIENUMMER OCH VAR HITTAR JAG DET?
Serienumret som krävs för att registrera grillen är ett unikt ID-nummer. Du hittar det på klistermärket på handboken till grillen och på själva grillen. Serienumret består av 2 bokstäver och 7 siffror (t.ex. AZ 1234567). Det är mycket viktigt att du anger rätt serienummer, annars kommer vi inte att kunna skicka din iGrill3.

JAG ÄR INTE SÄKER PÅ OM MIN REGISTRERING GICK IGENOM
Försök att registrera grillen igen. Om webbsidan visar att serienumret redan finns registrerat kan du vara säker på att vi har fått din registrering och du behöver inte kontakta oss.

NÄR FÅR JAG MIN IGRILL 3?
iGrill 3 levereras till dig från vårt centrallager i Europa. Vanligtvis skickar vi din iGrill efter 2-3 bankdagar efter att vi har verifierat din registrering. Beroende på transiteringstiderna kan leveranstiden variera. I bekräftelsemeddelandet får du en länk för att spåra försändelsen.

DET HAR GÅTT MER ÄN EN VECKA SEDAN JAG REGISTRERADE MIN GRILL FÖR ATT FÅ EN IGRILL 3 MEN JAG HAR FORTFARANDE INTE FÅTT DEN.
Titta på spårningslänken i mejlet som du fick när du hade slutfört registreringen för att få en iGrill 3. Om du fortfarande har frågor om leveransen av din iGrill kan du kontakta vår kundtjänst på email Service-se@weber.com eller telefon 08 525 024 24


Weber® Genesis® II Gasolgrillar

Weber® Gasolgrill Genesis® II E-310 GBS
Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan grilla på Weber® Genesis® II E-310.  Tre kraftfulla brännare med snabb tändning, porslinsemaljerat GBS grillgaller i gjutjärn och  kompatibilitet med smart iGrill 3-teknik – allt uppbackat av Webers 10-årsgaranti på alla delar av grillen. Det här är den nya standarden för Webers gasolgrillar som öppnar dörren till en helt ny del av grillvärlden. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Svart Grillyta (L x B), 68 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II E-310 GBS
Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan grilla på Weber® Genesis® II E-310. Tre kraftfulla brännare med snabb tändning, porslinsemaljerat GBS grillgaller i gjutjärn och  kompatibilitet med smart iGrill 3-teknik – allt uppbackat av Webers 10-årsgaranti på alla delar av grillen. Det här är den nya standarden för Webers gasolgrillar som öppnar dörren till en helt ny del av grillvärlden. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Smoke Gray Grillyta (L x B), 68 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II S-310 GBS
Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan grilla på Weber® Genesis® II S-310. Tre kraftfulla brännare med snabb tändning, porslinsemaljerat GBS grillgaller i gjutjärn och  kompatibilitet med smart iGrill 3-teknik – allt uppbackat av Webers 10-årsgaranti på alla delar av grillen. Det här är den nya standarden för Webers gasolgrillar som öppnar dörren till en helt ny del av grillvärlden. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Rostfritt stål Grillyta (L x B), 68 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II E-315 GBS
Gör grillningen lite mer bekväm med Weber® Genesis® II E-315. Gasolgrillen är utrustad med tre brännare som erbjuder massor av kraft och möjligheter tack vare det högpresterande grillsystemet GS4. Porslinsemaljerat GBS grillgaller i gjutjärn och  kompatibilitet med smart iGrill 3-teknik – allt uppbackat av Webers 10-årsgaranti på alla delar av grillen. Med ett slutet förvaringsskåp får du dessutom extra utrymme för dina grillredskap. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Svart Grillyta (L x B), 68 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II EP-335 GBS
Bekanta dig med en av toppmodellerna bland grillar med tre brännare. Den här gasolgrillen har allt du kan önska hos en grill, Gourmet BBQ System grillgaller, Sear-station, kraftfulla brännare och sidobrännare. Weber® Genesis® II EP-335 Gasolgrill är utrustad med alla användbara funktioner behöver för att kunna bjuda på storslagna grillmiddagar – uppbackat av en 10-årsgaranti på alla delar av grillen.  Produkttyp, Gasolgrill med premiumfunktioner Färg, Svart Grillyta (L x B), 68 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II SP-335 GBS
Bekanta dig med en av toppmodellerna bland grillar med tre brännare. Den här gasolgrillen i rostfritt stål har allt du kan önska hos en grill, Gourmet BBQ System grillgaller, Sear-station, kraftfulla brännare och sidobrännare. Weber® Genesis® II SP-335 Gasolgrill är utrustad med alla användbara funktioner behöver för att kunna bjuda på storslagna grillmiddagar – uppbackat av en 10-årsgaranti på alla delar av grillen.  Produkttyp, Gasolgrill med premiumfunktioner Färg, Rostfritt Stål Grillyta (L x B), 68 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II E-410 GBS
Den här stilrena grillen med fyra brännare är perfekt för att spontant samla familj och vänner. Upplev kraften hos det högpresterande grillsystemet GS4 och de obegränsade möjligheterna med ett GBS grillgaller.  Grilla ett gäng hamburgare, låt chilin stå och småputtra eller baka bröd. En generös grillyta, kraftfulla brännare och iGrill 3 kompatibilitet får du med Weber® Genesis® II E-410. En gasolgrill med allt du behöver för att kunna servera grillat även till större sällskap. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Svart Grillyta (L x B), 86 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II S-410 GBS
Den här stilrena grillen i rostfritt stål med fyra brännare är perfekt för att spontant samla familj och vänner. Upplev kraften hos det högpresterande grillsystemet GS4 och de obegränsade möjligheterna med ett GBS grillgaller. Grilla ett gäng hamburgare, låt chilin stå och småputtra eller baka bröd. En generös grillyta, rostfri finish, kraftfulla brännare och iGrill 3 kompatibilitet får du med Weber® Genesis® II E-410. En gasolgrill med allt du behöver för att kunna servera grillat även till större sällskap. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Rostfritt Stål Grillyta (L x B), 86 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II E-410 GBS
Den här stilrena grillen med fyra brännare är perfekt för att spontant samla familj och vänner. Upplev kraften hos det högpresterande grillsystemet GS4 och de obegränsade möjligheterna med ett GBS grillgaller. Grilla ett gäng hamburgare, låt chilin stå och småputtra eller baka bröd. En generös grillyta, kraftfulla brännare och iGrill 3 kompatibilitet får du med Weber® Genesis® II E-410. En gasolgrill med allt du behöver för att kunna servera grillat även till större sällskap. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Smokey Gray Grillyta (L x B), 86 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II E-415 GBS
Den perfekta grillen för dig som vill grilla allt, bjud in vännerna, samla familjen och låt grillningen börja. Weber® Genesis® II E-415 är utrustad med fyra brännare som erbjuder massor av kraft och möjligheter tack vare det högpresterande grillsystemet GS4. Porslinsemaljerat GBS grillgaller i gjutjärn och kompatibilitet med smart iGrill 3-teknik – allt uppbackat av Webers 10-årsgaranti på alla delar av grillen. Med ett lyxigt förvaringsskåp får du dessutom extra utrymme för dina grillredskap. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Svart Grillyta (L x B), 86 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II EP-435 GBS
Bryn biffar, fräs grönsaker eller baka bröd med Gourmet BBQ System, på en grill som är tillräckligt stor för att få plats med det mesta. Lyx och innovation förenas i form av ett slutet förvaringsskåp, sidobrännare samt en kraftfull Sear-brännare. Att lyckas vid grillen är enkelt med Weber® Genesis II EP-435 som är utrustad med kraftfulla och lättreglerade brännare och en generös grillyta. Det toppat med en svårslagen 10-årig garanti. Produkttyp, Gasolgrill med premiumfunktioner Färg, Svart Grillyta (L x B), 86 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här
Weber® Gasolgrill Genesis® II SP-435 GBS
Grillen som har allt! Kraftfulla brännare, Gourmet BBQ System-grillgaller och toppat med en svårslagen 10-årsgaranti. Sear-station garanterar perfekta grillränder, och den generösa grillyta i kombination med en sidobrännare gör Weber® Genesis® II SP-435 till ett komplett utomhuskök. Bryn biffar, fräs grönsaker eller baka bröd med Gourmet BBQ System, på en grill som är tillräckligt stor för att få plats med det mesta. Lyx och innovation förenas i form av ett slutet förvaringsskåp samt en kraftfull Sear-brännare. Produkttyp, Gasolgrill med premiumfunktioner Färg, Rostfritt Stål Grillyta (L x B), 86 x 48 cm Exklusivt erbjudande - få en iGrill 3 på köpet! Köp en valfri Weber® Genesis® II gasolgrill och få en iGrill 3 digitaltermometer på köpet. Kampanjperioden gäller t.o.m. 23 april 2019.  Läs mer om hur du tar del av erbjudandet här

  • Artiklar till startsidan - Köp en Weber® Genesis II och få iGrill 3 på köpet - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Artiklar till startsidan - Köp en Weber® Genesis II och få iGrill 3 på köpet - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Artiklar till startsidan - Köp en Weber® Genesis II och få iGrill 3 på köpet - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Artiklar till startsidan - Köp en Weber® Genesis II och få iGrill 3 på köpet - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Artiklar till startsidan - Köp en Weber® Genesis II och få iGrill 3 på köpet - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Artiklar till startsidan - Köp en Weber® Genesis II och få iGrill 3 på köpet - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Artiklar till startsidan - Köp en Weber® Genesis II och få iGrill 3 på köpet - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif