Liljekvists grillkurs

Iberico-Tema tillsammans med landslagskocken Matilda Ewaldh

 Grisens svar på japanskt Wagyukött

Pata Negra heter den svarta iberiska grisen från Spanien som har sedan länge har ett rykte om att vara det absolut bästa grisköttet i världen. Helt enkelt premiumkött med underbar smak och saftighet.

Köttet från Iberico Belottagrisar skiljer sig jämfört med andra grisprodukter då det är mörare, mjällare, djupare i smaken och med en nötig ton är det inte konstigt att Iberico Bellotaköttet är eftertraktat för sin fantastiska smak och silkeslena textur.

Iberico Bellota grisarna går helt fritt i en stenig och kuperad terräng bland steneksträd, beteshagar och ekdungar. De frigående grisarna rör sig då mer vilket gör köttet mer mört och mjällt. Grisarna livnär sig på naturlig föda i form av frodigt gräs, örter, ekollon och rötter vilket ger köttet – och fettet dess karakteristiska nötiga och underbara smak.

Iberico Bellota finns att köpa i Laholmsbutiken året runt.

 

 

Kurstillfällen

Kursen startar kl. 10:00 och avslutas runt kl. 15:00. Matilda Ewaldh instruerar er hur ni tillagar detta fantastiska kött på en Kamado Sumo-grill och ni kommer att tillaga 3 rätter med Iberico i fokus.

Missa inte detta guldtillfället!

19/7- Laholm

      26/7- Ängelholm

   2/8- Halmstad

Pris 695:- per person som betalas på plats (Inkluderar maten som ni grillar)

OBS! Begränsat antal platser.

 

Kursanmälan

Namn(Obligatoriskt)
Adress(Obligatoriskt)
Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.