3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Högtrycksvättar & Hetvattentvättar

En högkvalitativ högtryckstvätt har många användningsområden och är en god investering för hemmafixaren. Högtryckstvätten klarar av att arbeta med stora ytor och är därför perfekt för att exempelvis tvätta husfasader. Den fungerar även utmärkt för biltvätt, rengöring av kakel och klinker samt murar och altaner. Genom att använda dig av olika tillbehör, som exempelvis en roterande borste eller en rörrensare, kan du utöka användningsområdet hos din maskin. 
Genom att investera i en högtryckstvätt kommer du att spara pengar på längre sikt. Du kan tvätta bilen, cykeln eller mopeden hemma och med hjälp av alla tillbehör till högtryckstvättarna kan du lösa många problem själv hemma, exempel stopp i rör eller avlopp, slipper du dyr rörmokare. 
Hos oss hittar du högtryckstvättar från stora varumärken såsom Kärcher och Husqvarna med ett brett sortiment av tillbehör. 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Rengöring för proffs och konsument - Högtryckstvättar & Hetvattentvättar - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - Högtryckstvättar & Hetvattentvättar - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - Högtryckstvättar & Hetvattentvättar - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - Högtryckstvättar & Hetvattentvättar - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - Högtryckstvättar & Hetvattentvättar - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - Högtryckstvättar & Hetvattentvättar - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Rengöring för proffs och konsument - Högtryckstvättar & Hetvattentvättar - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif