3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Weber® Grillskrapa

Rengöringsskrapa för enkel och effektiv invändig rengöring av grillar i Weber® Q®-serien. Med den smarta skrapan från Weber går det lätt att komma åt ordentligt under brännarrören och skrapa ner eventuell smuts och matrester i dropplådan under grillen, som sedan töms. Genom att rengöra din Q grill efter varje grillning minskar du risken för fettbrand samt att lågor slår upp över grillgallret och förstör maten.

  • Material, plast
  • Skötsel, tål maskindisk


Läs mer om produkten »Weber® Grillskrapa Q-Grillar

Art nr
Produkt data  
Produktkategori Weber® - Weber Orginal™
EAN 0077924031847
TUN 1722507
NOBB 48826294
FINFO 6126256

Grillskrapan är tillverkad i hårdplast och är 30,5 cm lång. Passar till alla Weber® Q®-modeller och kan användas av både höger- och vänsterhänta

När du grillar på en Weber® Q® är det oundvikligt att fett och matrester droppar ner på botten av grillen. Om resterna får ligga kvar i grillen kan det göra att lågor slår upp så att maten på grillgallret förstörs. I värsta fall kan det uppstå en fettbrand, som också kan förstöra själva grillen. Därför är det viktigt att rengöra grillen. Det gör du bäst genom att skrapa ren botten från smuts och fett och hålla brännarrören rena. Med den smarta skrapan från Weber® går det lätt att komma åt ordentligt under brännarrören och skrapa ner eventuell smuts och matrester i dropplådan under grillen, som sedan töms.

Kom ihåg att borsta av grillgallret när det är varmt. Använd olika borstar till olika ändamål: en borste till gallret, en till brännarrören, en till grillens utvändiga ytor. Smörj alltid ditt gjutjärnsgaller med olja när du har använt och rengjort det. Om du vill att rengöringen av din grill ska bli perfekt är ett grillrengöringsmedel att rekommendera. Det finns olika varianter för alla grillmodeller som underlättar rengöringen.

Säker grillning kräver en rengjord grill, och med den här skrapan går det lätt att skrapa bort fett, smuts och matrester från grillen.
• Skrapan är tillverkad i hårdplast, vilket minimerar risken för att repa grillbotten
• Skrapans längd gör det möjligt att komma åt under brännarrören ordentligt
• Skrapan ligger bra i handen, oavsett om man är höger- eller vänsterhänt

Relaterade produkter

Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_cph1_relArts_pg771_exprodimg

Weber® Rengöringsset Gasolgrill

Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_cph1_relArts_pg977_exprodimg

Weber® Slide-Aside Lockhållare

Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_cph1_relArts_pg677_exprodimg

Weber® Tändkuber, 22 st

  • Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Weber® Grillrengöring - Weber® Grillskrapa Q-Grillar - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif