3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Weber® Rengöringsset Gasolgrill

Weber® tvådelat rengöringsset innehåller en skrapa och en borste för invändig rengöring av Webers större gasolgrillar. En riktig grillmästare vet att det krävs underhåll, men inte mycket ansträngning för att hålla en gasolgrill i toppform. Med den flexibla borsten och grillskrapan i rengöringssetet får du bort fett och matrester från grillens insida.

  • Material, plast & borsthår i nylon
  • Skötsel, handdiskas

Läs mer om produkten »Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill

Art nr
Produkt data  
Produktkategori Reservdelar
EAN 0077924031854
TUN 1722508
NOBB 48826324
FINFO 6126257

När du grillar på en av Webers större gasolgrillar är det oundvikligt att fett och matrester droppar ner på botten av grillen. Om resterna får ligga kvar kan lågor slå upp så att maten på grillgallret förstörs. Det kan också uppstå en fettbrand som kan förstöra själva grillen. Därför är det viktigt att avlägsna smuts och fettrester. Det gör du bäst genom att rengöra grillens botten med Webers skrapa och borsta insektsnätet på brännarrören rent med en lämplig borste. 

Gamla fett- och matrester som lämnas kvar på och under grillgallret kan orsaka att lågor slår upp. Kom ihåg att borsta av grillgallret när det är varmt. Använd olika borstar till olika ändamål: en borste till gallret och en till grillens utvändiga ytor. Smörj alltid ditt gjutjärnsgaller med olja när du har använt och rengjort det. Om du vill att rengöringen ska bli perfekt är ett grillrengöringsmedel att rekommendera. Det finns olika varianter för alla grillmodeller som underlättar rengöringen.

Gediget set som säkrar god rengöring av större gasolgrillar och är en effektiv hjälp för att undvika uppflammande lågor och fettbrand i grillen.
• Skrapan gör det enklare att skrapa bort fett och matrester från grillens insida
• Skrapan är i hårdplast, vilket minimerar risken för att repa grillbotten
• Borstens borsthår är skonsamma mot hålen i brännarrören

Relaterade produkter

Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_cph1_relArts_pg770_exprodimg

Weber® Grillskrapa

Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_cph1_relArts_pg808_exprodimg

Weber® Bambu Grillborste

Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_cph1_relArts_pg993_exprodimg

Weber® Gjutjärnsgaller - GBS

  • Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Weber® Grillrengöring - Weber® Tvådelat Rengöringsset till Gasolgrill - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif