3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Rengöring

Liljekvists har ett stort utbud av dammsugare, tvättar och skurmaskiner – både för vanliga konsumenter och professionell användning. Vi har också ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar.
Handlar du en maskin av Liljekvists kan du vara säker på att vår specialutbildade personal i verkstaden lagar och servar. Du behöver inte ha köpt maskinen hos oss, du är naturligtvis välkommen till vår verkstad ändå!

Vill du ha en demonstration av Kärcher Professional på din arbetsplats? Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning för just ditt företag eller arbetsplats.

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Rengöring för proffs och konsument - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Rengöring för proffs och konsument - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Rengöring för proffs och konsument - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif