3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Service & reparation av skog- & trädgårdsmaskiner

För att minska väntetiden i våra verkstäder och hjälpa våra kunder med snabbare service har vi beslutat att endast ta emot maskiner från Husqvarna, McCulloch, Gardena, Klippo, Jonsered och Partner. När du ska lämna in din maskin på service eller reparation hos oss behöver du aldrig boka tid utan du är välkommen in till din närmaste butik när det passar dig bäst.Lämna din Automower® på service och vinterförvaring!

Vill du lämna in din robotgräsklippare på service eller vinterförvaring hos Liljekvists? 

Checka in din Automower® robotgräsklippare hos oss så tar vi hand om den över vintern. Du som vill lämna in robotgräsklipparen i någon av våra fysiska butiker är välkommen in med den när det passar dig, du behöver alltså inte boka tid. Du kan välja att endast lämna den på service men vi förvarar den även över vintern om du vill det. 

De vanligaste frågorna om service och vinterförvaring

  • Behöver jag boka tid om jag vill lämna in min robotgräsklippare på service och vinterförvaring?

Nej, du behöver inte boka tid. Det enda du behöver göra är att ta med robotgräsklipparen till din närmaste butik när det passar dig. 

  • Ska jag ta med laddstationen eller transformator när jag lämnar in min robotgräsklippare?

Du behöver inte ta med laddstationen eller transformator utan det räcker att du tar med din robotgräsklippare. 

  • När ska jag hämta min robotgräsklippare igen? 

Har du lämnat in robotgräsklipparen på service och vinterförvaring är du välkommen att hämta den till våren igen när gräset börjar växa. Lämnar du endast in robotgräsklipparen på service kommer du att få ett sms när den är klar att hämtas. 

  • Vad kostar det? 

Vi har fasta priser på service, vinterförvaring och andra tillval. 
Service, 1 395 kr
Service och vinterförvaring, 1 695 kr
Service och vinterförvaring inkl. hämtning och lämning av maskin, 2 495 kr

  • Vad ingår i en service? 

Rengöring av maskinen
Autotest/funktionskontroll
Uppdatering av mjukvara
Omtätning av maskin
Säkerhetskontroll
Byte av knivar

  • Kan jag lämna in min robotgräsklippare hos Liljekvists även om jag köpt den hos en annan återförsäljare? 

Självklart går det bra. Vi servar, lagar och vinterförvarar alla Husqvarna, Gardena och McCulloch robotgräsklippare, även om du inte köpt den hos Liljekvists.Du vet väl att du kan lämna in din robotgräsklippare
 på service och vinterförvaring var du än bor i Svergie? 

Låt din gräsklippare ta en välbehövlig paus och övervintra på Liljekvists hotell. Vi erbjuder service och vinterförvaring för din robotgräsklippare, var du än bor i Sverige. I en torr och uppvärmd miljö erbjuds service, rengöring samt smörjning och under vinterförvaringen laddar vi din maskin kontinuerligt. 

Vill du läsa mer om hur service och vinterförvaringen går till och hur du går till väga för att lämna in din maskin kan du göra det här:
Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det!Välkommen in med din maskin när det passar. Du behöver inte boka tid.

Som kund hos Liljekvists får du många fördelar om du väljer att serva din maskin regelbundet.

    •    Fast pris - du vet vad det kostar
    •    Tryggt och säkert att äga
    •    Problemfri säsong

    •    Förlängd livslängd på din investering
    •    Du får plats i vår VIP-kö

Att få plats i VIP-kön innebär att du har förtur om du skulle behöva använda vår verkstad under högsäsongen.
I vår kundmottagning möter du kunnig personal och här lämnar och hämtar du enkelt din servade maskin. Vår välutbildade verkstadspersonal har alla sina egna specialkompetenser oavsett om ärendet gäller Automower®, Riders, gräsklippare, motorsågar, röjsågar, högtryckstvättar eller reservdelar. 
Liljekvists är en Kärcher Store vilket innebär att vi är auktoriserad serviceverkstad för Kärchers hela sortiment, proffs- så väl som konsumentprodukter.
Vi servar självklart alla varumärken och maskiner vi säljer, men precis lika gärna om du köpt maskinen i någon annan affär.
För diagnos och felsökning har vi en startkostnad på 350 kronor. När vi vet vilket felet är, får du ett fast pris på reparation.

Kontakta vår verkstad här!

"Det som kostar är inte servicen, det är den tid ditt arbete står stilla"  • Service - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Service - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Service - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Service - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Service - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Service - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Service - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif