3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 300 kr
Banner_Artiklar_Service.jpg

Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det!

Vi servar alla Husqvarna, Gardena och McCulloch robotgräsklippare, även om du köpt den hos en annan återförsäljare. Låt din robotgräsklippare ta en välbehövlig paus och övervintra på Liljekvists hotell! 


Varför service och vinterförvaring? 

Vi erbjuder service och vinterförvaring för din robotgräsklippare, var du än bor i Sverige. I en torr och uppvärmd miljö erbjuds service, rengöring och smörjning. Våra servicetekniker tar isär din robotgräsklippare (inklusive laddningsstation och strömförsörjningsenheten), rengör den noggrant, kontrollerar driften, kontrollerar sensorerna, elektroniken, bladet, uppdaterar programvaran och mycket mer. De kommer att ta bort allt gräs och smuts på insidan som annars skulle kunna orsaka problem och fälla fukt i din robotgräsklippare. En av de viktigaste aspekterna av en service är också att se till att alla tätningar är hela, därför byter vi ut tätningslisterna för att förebygga fukt- och vattenskador så att inget vatten kan komma in i maskinen och processorn under nästa säsong. Vi ser även till att alla säkerhetsfunktioner fungerar samt byter knivar. Under vinterförvaringen laddar vi din robotgräsklippare kontinuerligt. 


Lämna in i butik

Om du vill lämna in din robotgräsklippare kan du när som helst under våra öppettider komma in med din maskin, detta gäller både om du vill lämna på service och vinterförvaring eller endast service, du behöver alltså inte boka tid. Vill du bara ha service på din maskin kommer du att få ett SMS eller mail när robotgräsklipparen är klar. Lämnar du på service och vinterförvaring är du välkommen att hämta din maskin när du vill till våren. 

Passar det dig bättre att vi kommer ut och hämtar din maskin finns det självklart möjlighet till det också, vi kör även hem och startar upp robotgräsklipparen till våren igen. 
Boka tid för hämtning genom att skicka ett mail till din närmsta butik, kontaktuppgifter hittar du här

 Priser   
 Endast service
 1 295 kr
 Service och vinterförvaring
 1 595 kr
 Service och vinterförvaring inkl. hämtning och lämning
 2 395 krBeställ service online

Har du inte möjlighet att lämna in din robotgräsklippare i någon av våra fysiska butiker kan du beställa service och vinterförvaring online, vi skickar dig en fraktsedel och du skickar din maskin till oss. I priset ingår alltid frakt, tur och retur. Enklare blir det inte! 

Såhär gör du:

1. Lägg denna artikel i kassan och genomför köpet.
2. När vi tagit emot beställningen får du en fraktsedel skickad till din mail.
3. Skriv ut fraktsedeln.
4. Paketera din robotgräsklippare väl så att den inte blir skadad under frakten. (Skicka      endast maskinen och inte laddplattan)
5. Tejpa fast fraktsedeln på lådan med robotgräsklipparen i.
6. Ta med dig klipparen och gå till ditt närmsta DHL utlämningsställe/service point.
7. Skicka ett mail till webshop@liljekvists.com med pinkod samt vilken vecka du vill att vi skickar tillbaka din maskin. 

 Priser  
 Endast service  1 795 kr
 Service och vinterförvaring  1 995 kr


 

Vi servar alla Husqvarna och Gardena robotgräsklippare, även om du valde att köpa den någon annanstans. Har du frågor eller funderingar kring service och vinterförvaring, kontakta någon av våra butiker här.  Rekommenderade produkter inför vintern!

Husqvarna Automower® Servicepaket
Servicepaket med originalprodukter från Husqvarna.  Glöm inte att ta hand om din robotgräsklippare i vinter, i detta servicepaket får du allt du behöver inför vinterförvaringen! Innehåller: Husqvarna Rengöring- och underhållskit, läs mer Husqvarna Skydd för kabeländar, läs mer Husqvarna knivar 9-pack, läs mer
Automower® Väggfäste - 320/330X/420/430X/450X/440
Frigör golvyta under vintern och när Automower® inte används under sommaren med Automower® väggfäste. Passar till robotgräsklippare 320, 330X, 420, 430X, 450X och 440. 
Automower® Väggfäste - 310/315
Frigör golvyta under vintern och när Automower® inte används under sommaren med Automower® väggfäste. Passar till Automower® 310 och 315. 
Automower® Väggfäste - 220Ac/230Acx
Husqvarna väggfäste till Automower® 220Ac och 230Acx. Frigör golvyta under vintern och när Automower® inte används under sommaren med Automower® väggfäste. 
Gardena skydd för kabeländar
Vädertålig box i plast som är perfekt för att skydda slingkabelns kabeländar när du har plockar in din robotgräsklippre och laddstation för vintervila. Ger ett perfekt skydd till de kablar och kopplingar som ligger kvar utomhus under vintern. Passar alla robotgräsklippares slingkabel oavsett fabrikat. 
Husqvarna Skydd för kabeländar
Vädertålig box från Husqvarna som skyddar kablarna över vintern. När robotgräsklipparen gått i vintervila och ligger i förvaring kan även kablar och kopplingar skyddas. Denna vädertåliga box i plast ger skydd och förvaring för de kablar och kopplingar som är kvar utomhus.
Husqvarna Rengörings- och underhållskit robotgräsklippare
Praktiskt original rengöringskit till din robotgräsklippare från Husqvarna. Rengöring-och underhållskit för robotgräsklippare innehåller en slipsvamp för rengöring av kontakter, två olika borstar för att ta bort torkat gräs och smuts från undersidan av robotgräsklipparen, rengöringsspray till plastdelarna och en specialanpassad skruvmejsel för exempelvis byte av knivar. Allt i en praktisk plastlåda med lock för smidig förvaring.
Gardena underhållskit till robotgräsklippare
I Gardenas rengöringskit ingår det:  En smal specialborste En mindre borste En skrapa En skuvmejsel för batterilucka och för byte av knivar En slipande kudde för rengöring av kontaktstiften och laddstationen Spray för underhåll av plastytor Alla delar är skyddade i en praktisk plastlåda med lock.

  • Artiklar till startsidan - Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det! - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Artiklar till startsidan - Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det! - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Artiklar till startsidan - Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det! - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Artiklar till startsidan - Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det! - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Artiklar till startsidan - Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det! - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Artiklar till startsidan - Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det! - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Artiklar till startsidan - Service och vinterförvaring av robotgräsklippare - Såhär funkar det! - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif