3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Lagning av kabelbrott på slinga till robotgräsklippare

Boka lagning av slingbrott på begränsningskabel till robotgräsklippare

Det är inte helt ovanligt att få kabelbrott på slingan till din robotgräsklippare. Indikationer på att du har ett kabelbrott kan vara till exempel att lampan blinkar i laddstationen eller att robotgräsklipparen ger felmeddelandet "ingen slingsignal". Vi har reparatörer som kommer ut till dig och lagar kabelbrottet på plats. Vi reparerar kabelbrott i Laholm, Halmstad, Ängelholm och Båstads kommun. 

Gäller robotgräsklippare från Husqvarna, Gardena och McCulloch.

Vill du boka reparation av slinga? 

Fyll i formuläret nedan. Tänk på att alla fält som är markerade med * är obligatoriska att fylla i. Längst ner i formuläret finns en ruta för meddelande där du kan meddela oss om det är något speciellt vi behöver veta innan vi bokar installationen. Saker som kan vara nödvändigt för oss att veta är till exempel om laddstationen finns på en dold plats. När du skickat iväg formuläret till oss kommer du att få en bokningsbekräftelse på mailen du angivit i formuläret. 

Pris och betalning

Priset för reparation av slinga är 1 295 kr ink. moms. Priset gäller endast i Ängelholm, Båstad, Laholm och Halmstads kommun. Vid reparation av slinga i andra kommuner än de som angivits debiteras grundpriset (1 295 kr) + kostnad för körtid. Hittas ej felet inom 30 min eller finns det många brott debiteras kostnad för slinga 10 kr/meter + grundpriset 1 295 kr. 

Vid fel på strömförsörjning debiteras grundpriset (1 295 kr) + kostnad för reservdelar (vi bytar inga reservdelar utan godkännande från dig). Vid andra fel på robotgräsklipparen hänvisar vi till närmsta Liljekvists butik. 

I priset ingår följande:
• Framkörning (endast i Laholm, Halmstad, Ängelholm och Båstads kommun) OBS! I annan kommun debiteras körtid. 
• Anslutningsdon
• Skarvdon
• Begränsningskabel
• Arbetstid

Betalningen sker alltid via faktura, efter att reparationen är genomförd. Fakturan skickas till den mailadress du angivit i formuläret nedan. Vill bli informerad om konstnad innan vi genomför bokningen anger du det i formuläret nedan. 

Byte av knivar eller uppdatering av robotgräsklippare

Det finns möjlighet för knivbyte vilket kan göras inom ramen för grundpriset, kostnad för knivar tillkommer. Vill du ha robotgräsklipparen uppdaterad till den senaste programuppdateringen finns det möjlighet för detta, extra debitering tillkommer.

Informera oss genom att skriva i rutan "meddelande"  längst ner i formuläret om knivbyte eller uppdatering av maskin önskas. 

Vad händer när formuläret är skickat?

När du fyllt i formuläret och skickat det till oss kommer vi att hantera din reparation. Reparatören kommer att kontakta dig via telefon innan reparationen genomförs. Tänk på att vi ringer från dolt nummer.

OBS! Tänk på att alltid ange "ja" eller "nej" om det är ok att reparatören går in på tomten även om du inte är hemma. 
Boka reparation av slinga

I vilket område ska reparationen utföras? *

 

Namn (för- och efternamn) *

 

Adress *

 

Postnummer & ort *

 

Område *
T.ex. Tylösand, Glimminge, Vallås.

 

E-post *

  

Telefonnummer *

 

Kundnummer
Om du är kund hos oss sedan tidigare (valfritt).

 

Typ av robotgräsklippare *
Varumärke och modellnamn (t.ex. Husqvarna Automower® 310)

 

Lampa i laddstation *
Skriv om det är fast sken eller blinkande lampa i laddstationen samt vilken färg.

 

Felmeddelande i robotgräsklippare *
Beskriv kortfattat vad som är fel på robotgräsklipparen, ev. felmeddelande i menyn.

 

Pinkod till robotgräsklippare *

 

Tillåter du reparatören att gå in på tomten även om du inte är hemma? *
Ange "ja" eller "nej" i textrutan nedan. 

 

Meddelande
Skriv kortfattat om det finns det något reparatören behöver veta innan reparationen utförs (valfritt).

 

 

  • Service - Bokning - Lagning av Kabelbrott på Robotgräsklippare - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Service - Bokning - Lagning av Kabelbrott på Robotgräsklippare - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Service - Bokning - Lagning av Kabelbrott på Robotgräsklippare - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Service - Bokning - Lagning av Kabelbrott på Robotgräsklippare - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Service - Bokning - Lagning av Kabelbrott på Robotgräsklippare - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Service - Bokning - Lagning av Kabelbrott på Robotgräsklippare - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Service - Bokning - Lagning av Kabelbrott på Robotgräsklippare - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif