3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Husqvarna Motorsågar

Slitstarka sågar för effektivt arbete i skog. Här hittar du sågar för alla behov. Vårt breda sortiment av sågar omfattar allt från stora, kraftfulla sågar för yrkesmässig skogshuggning till små, lätta sågar med topphandtag för trädbeskärning. Alla modeller återspeglar Husqvarnas sätt att alltid kombinera höga prestanda med unik användarvänlighet – på användarens villkor.
Vi säljer enbart Husqvarna original kedjor och svärd.

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler


Motorsågar - För alla arbetsuppgifter och utmaningar

Här hittar du motorsågar som passar all typ av beskärning av träd. Oavsett om du är en professionell användare och behöver en kraftfull bensindriven motorsåg, en hobbysågare som är ute efter en lättare batterimotorsåg för beskärning av mindre träd eller en villaägare som behöver en elkedjesåg för vedklyvning – vi har modeller som passar dig.

Vi säljer slitstarka motorsågar för effektivt arbete i skog, park och trädgård från välkända varumärken. Hållbarhet är ett viktigt ledord för oss och därför säljer vi endast motorsågar av hög kvalitét och prestanda, som ska fungera på användarens villkor. Vi har modeller för alla typer av behov och arbetsuppgifter. Allt från smidiga och lätta motorsågar drivna på batteri eller el till stora, kraftfulla bensindrivna för de mest krävande användarna. 

Det är inte bara kraften i motorsågen som spelar roll för sågningen, lika mycket hänger på utrustningen. Viktigt att tänka på vid motorsågsarbete är att välja skärutrustning som matchar motorsågens kapacitet. Har du en Husqvarna motorsåg och inte vet vilken utrustning som passar kan du ta hjälp av vår svärd- och sågkedjeguide

Motorsågar för hobbysågaren och villaägaren

Batteridrivna motorsågar är ett populärt val för hobbysågaren och för den som behöver en lättare motorsåg för t.ex. avverkning av mindre träd. En batterimotorsåg är ofta lika effektiv och kraftfull som en bensindriven i samma storlek. Är du ute efter en motorsåg för beskärning av ved kan en elkedjesåg med sladd vara ett bra val. Dessa motorsågar är mycket enkla att både starta och hantera.

Motorsågar för yrkesmässig skogshuggning

Vårt sortiment av professionella motorsågar passar för dig som arbetar i skog eller ska fälla större träd med grova stammar. Vårt professionella sortiment består av motorsågar för kvistning, gallring eller fällning av medelstora träd. Vid kvistning rekommenderar vi att du har en smidig såg med kortare motorsågssvärd och en sågkedja med hög kedjehastighet. Detta för att sågningen ska vara så effektiv som möjligt och tillföra minimal belastning på kroppen.

Arboristsågar och motorsågar med topphandtag

När man jobbar som arborist uppskattar man ofta lätta, kompakta och välbalanserade motorsågar. Här hittar du topphandsågar som passar för professionell trädvård men även mindre och lättare aboristsågar för beskärning av mindre trädkronor och avverkning av lättare träd.

  • Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Motorsågar & Kedjesågar – För proffs & privat bruk | Liljekvists - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Motorsågar & Kedjesågar – För proffs & privat bruk | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Motorsågar & Kedjesågar – För proffs & privat bruk | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Motorsågar & Kedjesågar – För proffs & privat bruk | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Motorsågar & Kedjesågar – För proffs & privat bruk | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Motorsågar & Kedjesågar – För proffs & privat bruk | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Motorsågar & Kedjesågar – För proffs & privat bruk | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif