3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 500 kr

Husqvarna Skyddskläder

Husqvarna har ett brett sortiment med bekväma, skyddande och praktiska kläder som lämpar sig för olika typer av arbete. Varje plagg är utvecklat och testat i nära samarbete med professionella användare för att uppnå bästa kvalitet och design. 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler
Husqvarna Sågskyddskänga Technical
Skyddskänga för många olika aktiviteter. Med stabil hälkonstruktion och stabilt skaft med mjuk komfortabel insida samt sula för bättre grepp vid låga temperaturer. Gjord av det högkvalitativa materialet Sympatex som är 100% vattentätt och andas. Skyddskängan har extra vaddering kring ankel och häl för extra skydd och komfort samt ståltåhätta. Nedre delen av skyddskängan är förstärkt med gummi som extra skydd.
Husqvarna Skyddsstövel Functional 24
Handgjord skyddsstövlel med godkänt sågskydd. Förstärkt över ståltåhätta och runt sulan för att bättre motstå slitage. En ny hälkappa som underlättar på-och avtagning av skyddsstövlarna.
Husqvarna Skyddsstövel Functional 28
Handgjord skyddsstövel med godkänt sågskydd. Extra förstärkt överdel med stålhätta och förstärkt runt sulan. Djup snörning bak, greppkanter vid skaftet och hälkappa underlättar på- och avtagning.
Husqvarna Trädgårdskänga Technical
Bekväm skyddskänga med tåhätta av kompositmaterial vilket ger låg vikt. Gjord av högkvalitativt läder med Sympatex-membran och nätmaterial av nylon, detta gör kängan bekväm hela dagen och 100% vattentät. Gravity-sulan är oljeresistent och ger ett bra grepp. Främre delen av kängan är förstärkt med gummi.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg5963_exprodtag
Husqvarna Sågskyddskänga Classic
Robusta men ändå lätta och bekväma kängor med sågskydd 20 m/s. Tillverkad av läder med foder av mikrofiberpolyester. Förstärkt nederdel och häl ger ökad stabilitet runt fot och ankel samt förbättrad slitstyrka. De löstagbara innesulorna är tvättbara.
Sågskyddskänga Sherwood Klass 3
Sågskyddskänga Sherwood från Lavoro, klass 3. 
Husqvarna Tvättmedel För Skyddskläder
Skyddskläder måste tvättas regelbundet för att bevara sina skyddande egenskaper. Vårt specialutvecklade tvättmedel är fosfatfritt och biologiskt nedbrytbart. Är även effektivt att använda vid rengörning av motorsågar, trädgårdsmaskiner, luftfilter med mera.
Husqvarna Skotork
Denna skotork torkar alla typer av skodon utan att göra läder hårt eller bräckligt. Skotorken levereras med 1,1 meter kabel, 4+4W/230V.
Husqvarna Ullsula
Slitstark och varm ullsula. Undersidan är belagd med latex så att ullsulan ligger still. Tvättbar i maskin, 40°C. Ullsulan är klippbar.
Husqvarna Dubbar Komplett Kit För Stövla
Dubbar till skor inklusive isättningsverktyg. Paket med 50 st dubbar. Passar skyddsstövlar Functional 24 och Functional 28.
Husqvarna Thermosula
Kraftig och effektiv värmeisolerande inläggssula med undersida av värmereflekterande aluminium. Klippbar.
Husqvarna Handskar Technical Med Sågskydd
Technical handske med sågskydd 20 m/s. Belagt getskinn i handflatan och jerseymaterial, skumlaminerat spandex på överdelen. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom den innehåller naturligt fett och är därför lämpligt för krävande arbete. Tillverkad med bekväma dubbelsömmar som följer handens form .
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg4033_exprodtag
Husqvarna Handske Technical
En handske med bra komfort. Handflata i getskinn och överdel av interlock jersey, grått skum och laminerat spandexmaterial. Belagt getskinn skyddar bra mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför passande för krävande arbete. Sydd med bekväma dubbelsömmar som följer handens form. Har en kort och tät passform för bra rörlighet.
Husqvarna Handske Technical Light
En stram och bekväm handske i getskinn med extra mjuk, borstad mocka. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämpligt för krävande arbete. Överdel i laminerad spandex med reflexpasspoaler och neoprenmudd med kardborreknäppning. Mjuk frotté på tummen för att torka näsa och ansikte.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg1261_exprodtag
Husqvarna Handske Functional Med Sågskydd
En bekväm sågskyddshandske med belagt getskinn i handflatan , skumlaminerad spandex på överdelen och med nylon neopren över knogarna. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom den innehåller naturligt fett och är därför lämplig för krävande jobb. Stickad mudd gör handsken lätt att sätta på och ger mjuk känsla.
Husqvarna Handske Functional Vinter
En varm, skön och vattentät handske för kalla förhållanden. Den har ett Ultraventilerande Hipora membran i hela handsken och 40g helfodrad Thinsulate® isolering med microfleece foder för att hålla värmen. Dragband med kardborreknäppning för perfekt passform och för att förhindra snö från att komma in i handsken.
Husqvarna Handske Functional
En bekväm handske med belagt getskinn i handflatan , skumlaminerad spandex på överdelen och med nylon neopren över knogarna. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämpligt för krävande arbeten. Stickad mudd och kardborreknäppning gör handsken lätt att sätta på och ger mjuk känsla för lång tids användning.
Husqvarna Handske Classic Light
En bekväm, åtsittande handske med belagt getskinn i handflatan och Jerseytyg på baksidan. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämplig för krävande jobb.
Husqvarna Arbetshandske Classic
Handske med belagt getskinn i handflatan och spandex på överdelen. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämplig för krävande jobb. Gummibelagd bomullsmanschett för perfekt passform runt handleden
Husqvarna Skyddshjälm Technical
Ny, robust lättviktshjälm med hörselskydd. Hjälmens inredning kan justeras på många olika vis för optimal passform och komfort. Vårt nya ventilationssystem ger en bra huvudtemperatur. Visiret är nytt och ger ett bättre skydd för ansiktet men framförallt ger det användaren fri sikt, uppfällt såväl som nedfällt. Hörselskydd med FM-radio går att montera och hjälmen har ett integrerat fäste för pannlampa. Nackskydd ingår i hjälmen. 
Husqvarna Skyddshjälm Functional
Skogshjälm Functional är perfekt för skogsarbetare som söker bekvämlighet och ergonomi i det dagliga arbetet. Sexpunktsinredning i textil, för ökad komfort och lågt tryck mot huvudet. Inklusive det nya visiret UltraVision som tack vare den låga ljusreduktionen gör att man ser tydligare. Hörselskydd med optimal ergonomi som gör att de kan bäras längre.
Husqvarna Skyddshjälm Classic
Detta är en hjälm utrustad för trädgårds- eller skogsarbete. Med en traditionell 6-punkts plastinredning och enhands justering av storlek. Inredningen kan också justeras med avseende på djup i tre olika positioner för individuell anpassning. Hörselskydden är utvecklade för optimal bekvämlighet. Nätvisir som ger bra skydd och bra sikt.
Husqvarna Skyddshjälm Functional FM-Radio
En hjälm för skogsarbetaren som söker den optimala kombinationen av säkerhet och ergonomi i sitt dagliga arbete. Den har också en 6-punkts inredning för bra komfort och minskat tryck mot huvudet samt hörselskydd med FM-radio. Hörselkåporna är individuellt utformade för vänster och höger öra, vilket betyder att de följer huvudets form.
Husqvarna Hörselskydd Med Visir - Gardener
För användning när du utför trimmer arbete. Extra bred hjässbygel ger säker och bekväm passform samt lägre tryck på hjässan. Komplett med visirhållare och plexivisir.
Husqvarna Hörselskydd Med Plexivisir
Husqvarna Hörselskydd med plexivisir är perfekt till gräsröjning. Nu med skydd mellan visir och hjässbygel som förhindrar gräs, spån och regn att komma in ovanifrån. Plexivisiret kan även köpas separat och passar Husqvarnas Hjälm komplett. Kan även förses med visirskärm. När du använder visir skall du alltid använda godkända skyddsglasögon.
Husqvarna Hörselskydd Med Nätvisir
Husqvarna hörselskydd med nätvisisr har ett skydd mellan visir och hjässbygel. När du använder nätvisir skall du alltid använda godkända skyddsglasögon. Komplett enligt bild.
Husqvarna Plexivisir
Husqvarna Plexivisir som passar alla våra hjälmar och hörselskydd.
Husqvarna Nätvisir
Husqvarna Nätvisir som passar alla våra hjälmar och hörselskydd. (Ej Technical eller Arborist)
Husqvarna Plexivisir - Imfritt
Husqvarnas imfria visir har reptålig utsida. Imfritt visir av polykarbonat med behandling som förhindrar imbildning på insidan. Passar sortimentets alla hjälmar och hörselskydd med hjässbygel. (Ej Technical eller Arborist) Ett imfritt visir ger skön komfort vid arbete i skogen.
Husqvarna Visir - Skogshjälm Technical
Husqvarna visir till skogshjälm Technical. Visir med fri sikt.
Husqvarna UltraVision Visir
Visirets ljusreduktion är endast 20 % över hela ytan, jämfört med 30 % ljusreduktion på ett standardvisir. Den nya formen gör visiret mindre känsligt för permanenta deformationer och dessutom får regn och snö svårare att fastna och försämra sikten. Passar alla våra hjälmar och hörselskydd. (Ej Technical eller Arborist)
Husqvarna Nylonvisir
Husqvarna Nylonvisir som passar alla våra hjälmar och hörselskydd. (Ej Technical eller Arborist)
Husqvarna Hörselskydd - Skogshjälm Functional
Hörselskydd som passar våra hjälmar. Dessa hörselskydd är utvecklad för optimal ergonomi. Utrustade med inlägg av polyurethane vilket ger maximalt med utrymme för örat.
Husqvarna Hörselskydd Med Bygel
Hörselskydden är utvecklade för optimal ergonomi och långvarig användning. Designen ger möjlighet att justera trycket med 20% mot huvudet. Kan utrustas med ett brett utbud av visir.
Husqvarna Hörselskydd - Fm-Radio Hjälmbaserad
Passar både Husqvarnas Functional- och Technicalhjälm. Den har förbättrad dämpning och hög och förbättrad ljudkvalitet. Hörselkåporna är individuellt utformade för vänster och höger öra, vilket betyder att de följer huvudets form. Detta ger perfekt passform för alla öron. Har 3,5 mm ljudingång (AUX) för mp3-spelare eller kommunikationsradio.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg5918_exprodtag
Husqvarna Hörselskydd med Fm-Radio
Detta nya hörselskydd med FM-radio har en ny hjässbygel som centraliserar trycket på hjässbygeln, och därmed blir trycket mindre över öronen. Det har förbättrad dämpning och hög och förbättrad ljudkvalitet.
Husqvarna Skyddsglasögon - Goggles
Googles skyddsglasögon är utvecklade för människor som bär glasögon. Behandlade mot imma och mjuk insida för bättre komfort. Godkända enligt EN 166.
Husqvarna Skyddsglasögon - Yellow X
Skyddsglasögon med repfria, gula linser för bättre sikt i mörka förhållanden. Med bågar som kan förlängas och linser som kan vinklas.
Husqvarna Skyddsglasögon - Sun X
Skyddsglasögon med repfria, mörka linser med UV-skydd för bättre sikt i soliga förhållanden. Med bågar som kan förlängas och linser som kan vinklas.
Husqvarna Skyddsglasögon - Sun
Skyddsglasögon med mörka linser med UV-skydd för bättre sikt i soliga förhållanden.
Husqvarna Skyddsglasögon Clear
Husqvarna Skyddsglasögon med klarglas. Godkända enligt EN 166, ANSI Z87+
Husqvarna Hygiensats
En uppsättning tillbehör för dina hörselskydd.
Husqvarna Nackskydd
Husqvarna nackskydd skyddar nacken mot regn och snö.
Husqvarna Nackskydd Technical
Skyddar nacken mot regn och snö. Passar skogshjälm Technical.
Husqvarna Nackskydd - vinter
  Husqvarna nackskydd till hjälm, för vinterbruk.
Husqvarna Hjälmhuva
Stickad hjälmhuva i 100 % Acryl. Rekommenderad tvätttemperatur 40 grader C.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg5884_exprodtag
Husqvarna Skogsjacka Technical Arbor
NYHET! Skogsjacka med sågskydd speciellt utvecklad för arborister. Kombinerade stryktåliga tyger med  uppgiftsorienterade design och såg skydd för normalt skogsarbete. Gjord av 2-vägs stretch polyester med utformad passform och förstärkning från armbågen till handleden, det säkerställer bekväm rörelse, tuff hållbarhet för en hel dags arbete. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Husqvarna Jacka Technical Gore-Tex
Högkvalitativ jacka med extra förstärkningar på utsatta områden. GORE-TEX® laminat gör plagget vind- och vattentätt samtidigt som det andas. Tillsammans med ventilationsdragkedjor under armarna och öppet ok ger det många möjligheter att hålla en behaglig kroppstemperatur under arbete. Formsydda armbågar ger utmärkt rörelsefrihet och reflexlogotyper gör dig mer synlig i mörka förhållanden.
Husqvarna Regnjacka
Professionell regnjacka som tål en tuff vardag, gjord av stark nylon och ett ok av PU/PVC. Nätmaterial under oket ger god ventilation i regnjackan. En väl skyddad bröstficka med dragkedja. Svetsade sömmar. Regnjackan har extra långa ärmar med tryckknappar och förlängd rygg med regnkant.  
Husqvarna Regnjacka - Ryggskydd med ärm
Regnjacka i frackmodell, gjord av PU/PVC. Justerbar knäppning på framsidan och extra långa ärmar med tryckknappar. Förlängt ryggparti med regnränna. En storlek.
Husqvarna Skogsjacka Technical Extreme
NYHET! Skogsjacka Technical Extreme är utformad för långa arbetspass i de mest krävande miljöer. Lätta tyger som andas och förböjda armbågar för bättre rörlighet. Ventilationsöppningar på oket och i sidorna håller kroppen sval vid hårt arbete. Varselfärgat tyg och reflexband ger hög synlighet under mörka förhållanden.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18325_exprodtag
Husqvarna Skogsjacka Technical Extreme DAM
Skogsjacka Technical Extreme för dam, är utformad för långa arbetspass i de mest krävande miljöer. Lätta tyger som andas och förböjda armbågar för bättre rörlighet. Ventilationsöppningar på oket och i sidorna håller kroppen sval vid hårt arbete. Varselfärgat tyg och reflexband ger hög synlighet under mörka förhållanden.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18328_exprodtag
Husqvarna Skogsjacka Technical
NYHET! Skogsjacka Technical är tillverkad av tunt, slitstarkt tyg i Polyester med fyr-vägsstretch som ger god rörlighet med mindre ansträngning. Ventilationsöppningar på oket och i sidorna för god komfort. Passar mycket bra för dagligt skogsarbete.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18343_exprodtag
Husqvarna Skogsjacka Technical Vent (Sommar)
Utformad för vanlig skogsarbete i varmare förhållanden. Framsida, axlar och ärmar är tillverkade av micropolyester. Under ärmarna och på ryggen används stickad polyester. Jackan har extra ventilation för god komfort.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18353_exprodtag
Husqvarna Skogsjacka Functional
Funktionell skogsjacka med god passform. Tillverkad av micropolyester med Corduraförstärkning runt handlederna. En rad funktioner säkerställer bra passform och god komfort. Reflexband ger bättre synlighet.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18395_exprodtag
Husqvarna Skogsjacka Classic
Snygg design för tillfälliga utomhusaktiviteter så som vedhuggning. Tillverkad av polyester/bomullstwill och har reflekterande logotyper, två sidofickor samt en bröstficka.
Husqvarna Arbetsjacka Technical trim och röj
Utvecklad för krävande, professionell användning. Tillverkad av slitstarka material och har extra förstärkningar på utsatta områden. Jackan har axelfickor med vaddering för att arbete med röjsele ska bli mindre påfrestande. Formsydda armbågar och förlängd rygg gör jackan extra bekväm. Ventilationsdragkedjor under armarna och öppet ok på ryggen kommer att hålla dig sval hela dagen. Bröstfickorna är lättåtkomliga, även när selen sitter på. Reflexband och reflexlogotyper gör dig mer synlig i mörka förhållanden. 
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18425_exprodtag
Husqvarna Skogsjacka Technical EN20471
Husqvarna skogsjacka Technical är specialanpassad för arbete som kräver hög synlighet. Smal passform av lätt tyg med tvåvägs stretch ger god komfort. Testad och godkänd enligt EN ISO20471 klass 3.   
Husqvarna Skogsjacka Classic EN20471
Husqvarna skogsjacka classic har en bekväm design för tillfälligt arbete i skogen eller vid vägkanten. Tillverkad av polyester/bomullstwill och har en bröstficka. Testad och godkänd enligt EN ISO 20471 klass 3, vilket gör det fullt godkänd för användning vid vägkanten liksom i skogen. Godkänd enligt EN: EN 20471 Passform: Rak Ventilationsfunktioner: Öppet ok där bak
Husqvarna Midjebyxa Technical
Byxor med modern design, smal passform och 4-vägs stretch för bra komfort och ergonomi. Aramid och Cordura förstärkningar på kritiska områden och ventilationsdragkedjor på benens baksidor ger bra hållbarhet och komfort under långa arbetsdagar. Förböjda knän för bättre komfort och rörelsefrihet. Midjebyxan är nu också tillgänglig med 10cm längre ben.
Husqvarna Arbetsbyxa Technical - Trim & Röj
Byxa av specialbehandlat tyg som gör det enkelt att borsta bort blött gräs. Den nedre delen av byxbenens framsidor är vattenavvisande och vadderade vilket skyddar mot grus och sten som sprätter upp. På benens baksidor finns ventilationsdragkedjor. Formsydda knän gör byxan ytterst bekväm och ergonomisk. En ficka för extra vaddering finns på höften och skyddar mot stötar från höftputan.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg5910_exprodtag
Husqvarna Hängselbyxa Technical
NYHET! Hängselbyxor med modern design, u tformad för vardagligt skogsarbete. Aramid- och Corduraförstärkning ger slitstarka byxor. En smal passform i lätt stretchtyg ger god komfort och bra rörlighet. Förböjda knän samt ventilerande fickor och dragkedjor för produktivt arbete. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Husqvarna Allväderbyxa Technical Gore-Tex
Välgjorda och slitstarka byxor med hög kvalitet och GORE-TEX® laminat som ger ultimat skydd mot regn och vind. Dessutom så andas materialet vilket gör det enklare att hålla en behaglig kroppstemperatur under arbete. Förstärkt material på benen och formsydda knän hjälper dig i tuff miljö och svåra situationer.
Husqvarna Regnbyxa
Regnbyxor gjorda av stark nylon på framsidan och PU/PVC på baksidan.Regnbyxor na har 10 cm nätmaterial runt midjan för god ventilation. Elastisk midja med snörning ger Husqvarnas regnbyxor bättre komfort.
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg5934_exprodtag
Husqvarna Skyddskit
Paket med Husqvarna skyddsutrustning som behövs vid användning av motorsåg. Innehåller byxholk med sågskydd klass1 (20m/s), hjälm Classic samt handskar Functional med sågskydd klass 0 (16m/s). Byxholkarna finns i en storlek och kan bäras utanpå vanliga arbetskläder. Functional handske är i storlek 10.
Husqvarna Byxholk Regn
Byxholkar vid regn, avsedda att fästas i livrem eller verktygsbälte. Byxholkarna har justerbar knäppning för tre längder. En storlek.
Husqvarna Midjebyxa Technical Extreme
Midjebyxa Technical Extreme är utformade för professionellt skogsarbete på heltid. Stretchmaterial med låg vikt, reflekterande tyg och Corduraförstärkningar ger slitstarka byxor med god rörelseförmåga och synbarhet. Modernt snitt med smal passform, justerbar midja, Husqvarna Tech-Knee, och ventilationsöppningar ger komfort och rörlighet under långa arbetspass.   Sågskydd, ja Godkänd enligt EN, 381 Klass, klass 1 (20 m/s) Eurotestad, ja Passform, smal
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18348_exprodtag
Husqvarna Midjebyxa Technical Robust
NYHET! Midjebyxa Technical Robus är designad för heltidsskogsarbete på högsta professionella nivå. Ren design för högsta hållbarhet, med tuffa tyger på framsidan och förstärkningar i grenen och runt anklarna. Stretch material som garanterar komfort och produktivitet. -  Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18350_exprodtag
Husqvarna Midjebyxa Technical
NYHET! Husqvarna midjebyxa Technical är utformad för vardagligt skogsarbete. Aramid- och Corduraförstärkning ger slitstarka byxor. En smal passform i lätt stretchtyg ger god komfort och bra rörlighet. Förböjda knän samt ventilerande fickor och dragkedjor för produktivt arbete. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18358_exprodtag
Husqvarna Midjebyxa Technical C
NYHET! Husqvarna midjebyxa Technical utformad för professionella skogsarbetare. Modern design med sågskydd runt hela benet för att hålla dig säker och produktiv. Ett lätt tyg i fyr-vägsstrech med en rad smarta funktioner, så som förböjda knän, ger god arbetsförmåga hela dagen. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18386_exprodtag
Husqvarna Midjebyxa Functional
NYHET! Skyddsbyxor med god passform för användare som kräver funktion och hållbarhet. Tillverkad av hållbara material och Corduraförstärkningar. Ventilationsdragkedjor, tumstocksficka, reflexband och extra förstärkta knän och fotleder ger hög säkerhet, produktivitet och komfort. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18377_exprodtag
Husqvarna Hängselbyxa Functional
Skyddsbyxor med god passform för användare som kräver funktion och hållbarhet. Tillverkad av hållbara material och Corduraförstärkningar. Ventilationsdragkedjor, tumstocksficka, reflexband och extra förstärkta knän och fotleder ger hög säkerhet, produktivitet och komfort. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Husqvarna Midjebyxa Classic
NYHET! Midjebyxa Classic har ett pålitligt skydd för tillfälliga motorsågsanvändare vid vedhuggning eller annat utomhusarbete. Tillverkad av polyester/bomullstwill. Förstärkningar på benens nedre insida för längre hållbarhet. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18373_exprodtag
Husqvarna Midjebyxa Functional 24
NYHET! Midjebyxa Functional 24 har bättre sågskydd men känns ändå lätt på kroppen. Tillverkad av hållbara material och Corduraförstärkningar. Ventilationsdragkedjor, tumstocksficka, reflexband och extra förstärkta knän och fotleder ger hög säkerhet, produktivitet och komfort. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 2 (24 m/s) - Eurotestad: Ja
Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_cph1_dcMain_po_581_dc581_pg18431_exprodtag
Husqvarna Byxholk Classic
NYHET! Husqvarna byxholk är snabb och enkel att sätta på och ta av. Perfekta för alla sällananvändare av motorsåg och med pålitligt skydd och bekvämlighet som kan förväntas från Husqvarna. Tillverkad av polyester/bomullstwill med hel dragkedja på benens baksida samt förstärkningar på benens nedre insida för längre hållbarhet. - Sågskydd: Ja - Godkänd enligt EN: 381 - Klass: Klass 1 (20 m/s) - Eurotestad: Ja
Husqvarna hängslen med stropp
Hängslen med läderstroppar för midjebyxa med knappar för hängslen. Hängslena är extra breda med justerbar längd.
Husqvarna hängslen med clips
Husqvarna hängslen med kraftiga metallclips. Extra breda med justerbar längd.

  • Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Motorsåg, Röjsåg, Skyddskläder och Skogsutrustning - Skyddskläder och Skogskläder - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif