3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 300 kr

Husqvarna Handskar

Handskar för skogsarbete. Förbered dig för skogsarbete med bekväma och funktionella kläder från Husqvarna, som är tillverkade för att klara tuffa utomhusuppgifter när som helst på året.          

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler
Husqvarna Arbetshandske Classic
Handske med belagt getskinn i handflatan och spandex på överdelen. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämplig för krävande jobb. Gummibelagd bomullsmanschett för perfekt passform runt handleden
Husqvarna Handske Classic Light
En bekväm, åtsittande handske med belagt getskinn i handflatan och Jerseytyg på baksidan. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämplig för krävande jobb.
Husqvarna Handske Functional
En bekväm handske med belagt getskinn i handflatan , skumlaminerad spandex på överdelen och med nylon neopren över knogarna. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämpligt för krävande arbeten. Stickad mudd och kardborreknäppning gör handsken lätt att sätta på och ger mjuk känsla för lång tids användning.
Husqvarna Handske Functional Vinter
En varm, skön och vattentät handske för kalla förhållanden. Den har ett Ultraventilerande Hipora membran i hela handsken och 40g helfodrad Thinsulate® isolering med microfleece foder för att hålla värmen. Dragband med kardborreknäppning för perfekt passform och för att förhindra snö från att komma in i handsken.
Skyddskläder - Handskar - ctl00_cph1_dcMain_po_560_dc560_pg1261_exprodtag
Husqvarna Handske Functional Med Sågskydd
En bekväm sågskyddshandske med belagt getskinn i handflatan , skumlaminerad spandex på överdelen och med nylon neopren över knogarna. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom den innehåller naturligt fett och är därför lämplig för krävande jobb. Stickad mudd gör handsken lätt att sätta på och ger mjuk känsla.
Husqvarna Handske Technical Light
En stram och bekväm handske i getskinn med extra mjuk, borstad mocka. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför lämpligt för krävande arbete. Överdel i laminerad spandex med reflexpasspoaler och neoprenmudd med kardborreknäppning. Mjuk frotté på tummen för att torka näsa och ansikte.
Skyddskläder - Handskar - ctl00_cph1_dcMain_po_560_dc560_pg4033_exprodtag
Husqvarna Handske Technical
En handske med bra komfort. Handflata i getskinn och överdel av interlock jersey, grått skum och laminerat spandexmaterial. Belagt getskinn skyddar bra mot fukt eftersom det innehåller naturligt fett och är därför passande för krävande arbete. Sydd med bekväma dubbelsömmar som följer handens form. Har en kort och tät passform för bra rörlighet.
Husqvarna Handskar Technical Med Sågskydd
Technical handske med sågskydd 20 m/s. Belagt getskinn i handflatan och jerseymaterial, skumlaminerat spandex på överdelen. Getskinn ger ett bra skydd mot fukt eftersom den innehåller naturligt fett och är därför lämpligt för krävande arbete. Tillverkad med bekväma dubbelsömmar som följer handens form .

  • Skyddskläder - Handskar - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Skyddskläder - Handskar - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Skyddskläder - Handskar - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Skyddskläder - Handskar - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Skyddskläder - Handskar - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Skyddskläder - Handskar - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Skyddskläder - Handskar - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif