3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 500 kr

Huvud, hörsel & ögonskydd

Brett sortiment av skogshjälm, hörselskydd, hörselkåpor, ögonskydd och visir. Kroppen är det viktigaste verktyget. Skydda den med våra skyddsprodukter, t.ex. skor, hjälmar, visir, glasögon, handskar och hörselskydd.          

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler
Husqvarna Skyddshjälm Technical
Ny, robust lättviktshjälm med hörselskydd. Hjälmens inredning kan justeras på många olika vis för optimal passform och komfort. Vårt nya ventilationssystem ger en bra huvudtemperatur. Visiret är nytt och ger ett bättre skydd för ansiktet men framförallt ger det användaren fri sikt, uppfällt såväl som nedfällt. Hörselskydd med FM-radio går att montera och hjälmen har ett integrerat fäste för pannlampa. Nackskydd ingår i hjälmen. 
Husqvarna Skyddshjälm Functional
Skogshjälm Functional är perfekt för skogsarbetare som söker bekvämlighet och ergonomi i det dagliga arbetet. Sexpunktsinredning i textil, för ökad komfort och lågt tryck mot huvudet. Inklusive det nya visiret UltraVision som tack vare den låga ljusreduktionen gör att man ser tydligare. Hörselskydd med optimal ergonomi som gör att de kan bäras längre. UV-stabil, Ja Godkänd för låga temperaturer, -40 °C
Husqvarna Skyddshjälm Classic
Detta är en hjälm utrustad för trädgårds- eller skogsarbete. Med en traditionell 6-punkts plastinredning och enhands justering av storlek. Inredningen kan också justeras med avseende på djup i tre olika positioner för individuell anpassning. Hörselskydden är utvecklade för optimal bekvämlighet. Nätvisir som ger bra skydd och bra sikt. Godkänd för låga temperaturer, -30 °C
Husqvarna Skyddshjälm Functional FM-Radio
En hjälm för skogsarbetaren som söker den optimala kombinationen av säkerhet och ergonomi i sitt dagliga arbete. Den har också en 6-punkts inredning för bra komfort och minskat tryck mot huvudet samt hörselskydd med FM-radio. Hörselkåporna är individuellt utformade för vänster och höger öra, vilket betyder att de följer huvudets form. UV-stabilJa Godkänd för låga temperaturer-40 °C
Husqvarna Hörselskydd Med Visir - Gardener
För användning när du utför trimmer arbete. Extra bred hjässbygel ger säker och bekväm passform samt lägre tryck på hjässan. Komplett med visirhållare och plexivisir.
Husqvarna Hörselskydd Med Plexivisir
Husqvarna Hörselskydd med plexivisir är perfekt till gräsröjning. Nu med skydd mellan visir och hjässbygel som förhindrar gräs, spån och regn att komma in ovanifrån. Plexivisiret kan även köpas separat och passar Husqvarnas Hjälm komplett. Kan även förses med visirskärm. När du använder visir skall du alltid använda godkända skyddsglasögon.
Husqvarna Hörselskydd Med Nätvisir
Husqvarna hörselskydd med nätvisisr har ett skydd mellan visir och hjässbygel. När du använder nätvisir skall du alltid använda godkända skyddsglasögon. Komplett enligt bild.
Husqvarna Plexivisir
Husqvarna Plexivisir som passar alla våra hjälmar och hörselskydd.
Husqvarna Nätvisir
Husqvarna Nätvisir som passar alla våra hjälmar och hörselskydd. (Ej Technical eller Arborist)
Husqvarna Plexivisir - Imfritt
Husqvarnas imfria visir har reptålig utsida. Imfritt visir av polykarbonat med behandling som förhindrar imbildning på insidan. Passar sortimentets alla hjälmar och hörselskydd med hjässbygel. (Ej Technical eller Arborist) Ett imfritt visir ger skön komfort vid arbete i skogen.
Husqvarna Visir - Skogshjälm Technical
Husqvarna visir till skogshjälm Technical. Visir med fri sikt.
Husqvarna UltraVision Visir
Visirets ljusreduktion är endast 20 % över hela ytan, jämfört med 30 % ljusreduktion på ett standardvisir. Den nya formen gör visiret mindre känsligt för permanenta deformationer och dessutom får regn och snö svårare att fastna och försämra sikten. Passar alla våra hjälmar och hörselskydd. (Ej Technical eller Arborist)
Husqvarna Nylonvisir
Husqvarna Nylonvisir som passar alla våra hjälmar och hörselskydd. (Ej Technical eller Arborist)
Husqvarna Hörselskydd - Skogshjälm Functional
Hörselskydd som passar våra hjälmar. Dessa hörselskydd är utvecklad för optimal ergonomi. Utrustade med inlägg av polyurethane vilket ger maximalt med utrymme för örat.
Husqvarna Hörselskydd Med Bygel
Hörselskydden är utvecklade för optimal ergonomi och långvarig användning. Designen ger möjlighet att justera trycket med 20% mot huvudet. Kan utrustas med ett brett utbud av visir.
Husqvarna Hörselskydd - Fm-Radio Hjälmbaserad
Passar både Husqvarnas Functional- och Technicalhjälm. Den har förbättrad dämpning och hög och förbättrad ljudkvalitet. Hörselkåporna är individuellt utformade för vänster och höger öra, vilket betyder att de följer huvudets form. Detta ger perfekt passform för alla öron. Har 3,5 mm ljudingång (AUX) för mp3-spelare eller kommunikationsradio.
Skyddskläder och Skogskläder - Huvud, hörsel & ögonskydd - ctl00_cph1_dcMain_po_562_dc562_pg5918_exprodtag
Husqvarna Hörselskydd med Fm-Radio
Detta nya hörselskydd med FM-radio har en ny hjässbygel som centraliserar trycket på hjässbygeln, och därmed blir trycket mindre över öronen. Det har förbättrad dämpning och hög och förbättrad ljudkvalitet.
Husqvarna Skyddsglasögon - Goggles
Googles skyddsglasögon är utvecklade för människor som bär glasögon. Behandlade mot imma och mjuk insida för bättre komfort. Godkända enligt EN 166.
Husqvarna Skyddsglasögon - Yellow X
Skyddsglasögon med repfria, gula linser för bättre sikt i mörka förhållanden. Med bågar som kan förlängas och linser som kan vinklas.
Husqvarna Skyddsglasögon - Sun X
Skyddsglasögon med repfria, mörka linser med UV-skydd för bättre sikt i soliga förhållanden. Med bågar som kan förlängas och linser som kan vinklas.
Husqvarna Skyddsglasögon - Sun
Skyddsglasögon med mörka linser med UV-skydd för bättre sikt i soliga förhållanden.
Husqvarna Skyddsglasögon Clear
Husqvarna Skyddsglasögon med klarglas. Godkända enligt EN 166, ANSI Z87+
Husqvarna Hygiensats
En uppsättning tillbehör för dina hörselskydd.
Husqvarna Nackskydd
Husqvarna nackskydd skyddar nacken mot regn och snö.
Husqvarna Nackskydd Technical
Skyddar nacken mot regn och snö. Passar skogshjälm Technical.
Husqvarna Nackskydd - vinter
  Husqvarna nackskydd till hjälm, för vinterbruk.
Husqvarna Hjälmhuva
Stickad hjälmhuva i 100 % Acryl. Rekommenderad tvätttemperatur 40 grader C.

  • Skyddskläder och Skogskläder - Huvud, hörsel & ögonskydd - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Huvud, hörsel & ögonskydd - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Huvud, hörsel & ögonskydd - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Huvud, hörsel & ögonskydd - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Huvud, hörsel & ögonskydd - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Huvud, hörsel & ögonskydd - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Skyddskläder och Skogskläder - Huvud, hörsel & ögonskydd - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif