3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Weber® Rökflis Wood Chips Äpple

Weber® rökflis av äppelträ har en mild rökarom och ger en söt, kompakt och fruktig smak. Träslaget passar särskilt bra till att röka nötkött, fläskkött och fågel. Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda flisen från fukt. Rökflis gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna, oavsett grillmodell. En påse på 0,7 kg räcker till flera grillkvällar. Flis används normalt till rätter med kortare tillagningstid.

  • Innehåll, 0.7 kg/påse
  • Smak, lätt sötaktig arom


Läs mer om produkten »Weber® Rökflis Wood Chips Äpple

Art nr

 

Rök är som att tillsätta en unik kryddning till ditt grillkött. Och det är enkelt att röka på alla slags gasol- och kolgrillar, genom att antingen lägga flis på gallret eller i en röklåda som enkelt kan lyftas bort när köttet har fått tillräckligt mycket rök. Vilket träslag du föredrar är en smaksak, så det bästa är att du provar dig fram. Vill du röka fisk, fläskkött eller fågel passar äppelflis särskilt bra. 

Denna rökflis av äppelträ ger en mild arom och har en förpackning av hög kvalitet och 100 % återvinningsbart material med blixtlåsförslutning. Rökchipsen är till för rökning på gasol- och kolgrillar. Kan användas med och utan röklåda.

TIps för dig som ska röka på kol- eller gasolgrill
Använd en röklåda när du röker på grillen. Lådan hjälper dig att styra mängden rök, eftersom du snabbt kan ta bort lådan från grillen när maten har fått tillräckligt med rök. Ska du röka under längre tid kan det vara en bra idé att använda rökträ i stället för rökflis. Rökträ består av större träbitar och brinner därmed under längre tid. Var försiktig så att du inte använder för mycket rökträ. Du kan alltid tillsätta lite extra efter en stund, så börja med lite och fyll på om du vill ha extra mycket röksmak.

Fördelar
• Av äppelträ
• Förpackning av hög kvalitet och 100 % återvinningsbart material
• Har blixtlåsförslutning
• För rökning på gasol- och kolgrillar
• Kan användas med och utan röklåda

Relaterade produkter

Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_cph1_relArts_pg3351_exprodimg

Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey

Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_cph1_relArts_pg3348_exprodimg

Weber® Rökflis Wood Chips Hickory

Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_cph1_relArts_pg3346_exprodimg

Weber® Rökflis Wood Chips Bok

  • Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Äpple - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif