3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey

Weber® rökflis av whiskyfat har en mild till måttlig rökarom och ger en djup och lätt syrlig smak med mycket sötma. Träslaget passar särskilt bra till att röka nötkött, fläskkött och fågel. Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda flisen från fukt. Rökflis gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna, oavsett grillmodell. En påse på 0,7 kg räcker till flera grillkvällar. Flis används normalt till rätter med kortare tillagningstid.

  • Innehåll, 0.7 kg/påse
  • Smak, mild till medelstark arom 
  • Träsort, ek

Läs mer om produkten »Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey

Art nr

 

Rök är som att tillsätta en unik kryddning till ditt grillkött. Och det är enkelt att röka på alla slags gasol- och kolgrillar, genom att antingen lägga flis på gallret eller i en röklåda som enkelt kan lyftas bort när köttet har fått tillräckligt mycket rök. Vilket träslag du föredrar är en smaksak, så det bästa är att du provar dig fram. Vill du röka fläskkött eller fågel passar whiskyflis särskilt bra.

Denna rökflis av trä från whiskeytunnor har en medelstark arom, förpackning av hög kvalitet och 100 % återvinningsbart material med blixtlåsförslutning. Rökchipsen är till för rökning på gasol- och kolgrillar. Kan användas med och utan röklåda.

TIps för dig som ska röka på kol- eller gasolgrill
Använd en röklåda när du röker på grillen. Lådan hjälper dig att styra mängden rök, eftersom du snabbt kan ta bort lådan från grillen när maten har fått tillräckligt med rök. Ska du röka under längre tid kan det vara en bra idé att använda rökträ i stället för rökflis. Rökträ består av större träbitar och brinner därmed under längre tid. Var försiktig så att du inte använder för mycket rökträ. Du kan alltid tillsätta lite extra efter en stund, så börja med lite och fyll på om du vill ha extra mycket röksmak.

Fördelar 
• Framställd av whiskeyfat
• Förpackning av hög kvalitet och 100 % återvinningsbart material 
• Har blixtlåsförslutning 
• Kan användas med och utan röklåda

 

Relaterade produkter

Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_cph1_relArts_pg3345_exprodimg

Weber® Rökflis Wood Chips Äpple

Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_cph1_relArts_pg3348_exprodimg

Weber® Rökflis Wood Chips Hickory

Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_cph1_relArts_pg3346_exprodimg

Weber® Rökflis Wood Chips Bok

  • Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Tillbehör Rökning - Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif