3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Gräsklippare, cylinderklippare & gåbakomklippare 

Gå-bakom-klippare från Husqvarna, Gardena och Klippo. För dig som föredrar att klippa gräset själv eller har behov av att flytta med dig maskinen har Liljekvists ett brett utbud av gå-bakom-klippare. Här finns allt från cylinderklipparen för perfektionisten till motorklippare med mulchingsystem och uppsamlare. 

 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler


Gräsklippare för alla sorters trädgårdar & grönytor

Tycker du att doften av sommar luktar som nyklippt gräs? Det tycker vi! En gräsklippare eller gåbakomklippare som de också kallas är den vanligaste formen av gräsklippare. På senare år har dock robotgräsklippare blivit allt vanligare i våra trädgårdar. Här finns allt från cylinderklipparen för perfektionisten till motorklippare med mulchingsystem och uppsamlare.

Vi har gräsklippare till alla sorters trädgårdar och grönytor. Vid val av gräsklippare bör du tänka på storleken på gräsmattan, hur komplex den är och självklart hur du föredrar att klippa gräset. Om du har en större gräsyta som ska klippas rekommenderar vi en åkgräsklippare eller en trädgårdstraktor. Är du en person som vill ha en perfekt gräsmatta utan att behöva anstränga dig bör du fundera på att investera i en robotgräsklippare. Idag finns det robotgräsklippare som klarar stora gräsytor med lutningar så även om din trädgård är komplex garanterar vi att det finns en självgående gräsklippare för dig också.

Gräsklippare med elmotor, bensinmotor & utan motor

Utbudet av gräsklippare är stort. De finns med bensinmotor eller elmotor men även dem utan motor. En batteridriven gräsklippare är tyst, lätt och smidig att hantera. De är ofta det självklara maskinvalet för mindre- till medelstora trädgårdar. Batteriklipparen är optimal för dig som bor i ett villakvarter – tänk att kunna klippa gräset när som helst, utan buller och avgaser.

En bensindriven gräsklippare är den vanligaste typen av motorgräsklippare idag. Välj klippmetod bland mulchingklippare, uppsamlare och sidoutkastare.  Vill du slippa dra i startsnöret så finns det klippare med el assisterad start där du bara trycker på knappen så startar klipparen. Med en elgräsklippare behöver du endast koppla in sladden i eluttaget. Denna modellen är väldigt lätt, kraftfull och populär då den är så enkel att starta.

En cylinderklippare eller som många kallar det, handjagare är perfekt för perfektionisten. Klippmetoden ger utöver lite vardagsmotion ofta en vacker och välmående gräsmatta. Ett bra val vid exempelvis radhustomter och mindre gräsmattor. Finns som motordrivna vid större gräsmattor.

Vanliga tillbehör till gräsklippare är bensindunk, mulchingplugg och uppsamlare. Reservdelar till gräsklippare som behövs över tid är ofta nya knivar, remmar, reglagevajrar, tändstift, motorolja och luftfilter. Det finns även färdiga underhålls- och servicekit till motorgräsklippare.

  • Trädgårdsprodukter - Gräsklippare - Köp i butik eller online | Liljekvists - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Trädgårdsprodukter - Gräsklippare - Köp i butik eller online | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Trädgårdsprodukter - Gräsklippare - Köp i butik eller online | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Trädgårdsprodukter - Gräsklippare - Köp i butik eller online | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Trädgårdsprodukter - Gräsklippare - Köp i butik eller online | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Trädgårdsprodukter - Gräsklippare - Köp i butik eller online | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Trädgårdsprodukter - Gräsklippare - Köp i butik eller online | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif