3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser
Banner_Artikel_Weber_Grillkurs.jpg

Weber® Grillkurs 2019

Weber® grillkurs kommer äntligen tillbaks till Liljekvists i Halmstad, Laholm och Ängelholm. 

Ta din grillteknik till nästa nivå genom att delta i en tretimmars Grillkurs Certifierad av Weber. Passa på att bredda dina grillkunskaper när Webers rullande grillskola befinner sig i närheten av där du bor. Webers professionella grillkockar erbjuder en utbildning där du får lära dig mer om olika grilltekniker, bekanta dig med nya spännande tillbehör och såklart grilla och smaka på massvis av inspirerande rätter. Kursen passar för nybörjare såväl som rutinerade grillade.

När och var?
Laholm, 4 juli 2019
Halmstad, 11 juli 2019
Ängelholm, 10 juli 2019

Vad får man med sig hem?
En massa nya färdigheter och kunskap som rör grillning, recept, ett snyggt förkläde och även möjlighet att köpa med dig de redskap du bekantat dig med under kursen.

Vad kostar det? 
Det kostar 499 kr att delta i kursen. I priset ingår alla smakprover och inte minst det trevliga umgänget vid grillen.

Vad lär man sig under kursen?
Du lär dig att använda din kol-eller gasolgrill på bästa sätt. Det vill säga, du får lära dig hur man tänder upp grillen, hur man använder sig av olika typer av grillmetoder, tillbehör och redskap. Kursen består av både teoretiska såväl som praktiska moment, och målet är att du som deltagare på egen hand skall få chansen att tillreda spännande och inspirerande grillrätter. Efter avslutad kurs skall du känna dig så trygg vid grillen att du på egen hand vågar kasta dig in i nya härliga grilläventyr! Den erfarna grillaren får möjlighet att bekanta sig med nya tillbehör och recept från Weber och ta sin teknik och grillkunskap till nästa nivå. Med andra ord passar kursen alla.

Vad är grillkurs certifierad av Weber?
Grillkurs Certifierad av Weber är tretimmarskurser som kommer att hållas hos återförsäljare i hela landet. Under kursen får du lära dig mer om olika typer av grilltekniker, samtidigt som du introduceras till Webers breda sortiment av grillar och de allra senaste tillbehören.

Vem kan delta?
Kurserna passar nybörjaren såväl som den mer rutinerade grillaren. Kort och gott alla med ett brinnande intresse för grillning, då undervisningen generellt anpassas efter deltagarnas nivå. Många av kursens moment bygger dessutom på samarbete och utförs i grupp. För dig som nybörjare finns med andra ord alltid stöd i form av andra kursdeltagare och självklart Webers egen personal.

Vem undervisar? 
En Weber-certifierad grillmästare står för undervisningen. På plats finns dessutom alltid personal som har till uppgift att assistera under kursens gång, samt en grillkunnig medarbetare från den butik som anordnar grillkursen.

ANMÄL DIG TILL WEBER® GRILLKURS HÄR

  • Artiklar till startsidan - Weber® Grillkurs 2019 - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Artiklar till startsidan - Weber® Grillkurs 2019 - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Artiklar till startsidan - Weber® Grillkurs 2019 - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Artiklar till startsidan - Weber® Grillkurs 2019 - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Artiklar till startsidan - Weber® Grillkurs 2019 - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Artiklar till startsidan - Weber® Grillkurs 2019 - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Artiklar till startsidan - Weber® Grillkurs 2019 - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif