30 dagars öppet köp
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker och verkstad
Filtrera

Visar 1–18 av 25 resultat

Kvalitativa arbetshandskar

På många olika arbetsplatser är det vanligt att använda sig av arbetshandskar. Det finns ett stort utbud av olika slags arbetshandskar av olika material för olika syften. Framförallt inom byggbranschen där hantverkare arbetar mycket med hårda material i både inom- och utomhusklimat kan arbetshandskar underlätta arbetet något enormt.

Skyddshandskar

Det som är viktigt gällande arbetshandskar är att de fyller sin funktion till fullo. Du som arbetar med händerna ska inte bli begränsad av dina arbetshandskar utan snarare få extra stöd av dem. Därmed kan olika arbetshandskar passa lite olika typer av jobb och yrken. Arbetshandskar finns i flera olika prisklasser som håller olika hög nivå av kvalité. Ju mer skydd du behöver från dina arbetshandskar, desto viktigare är det är att de håller hög kvalité. Därmed är arbetshandskar inget du bör snåla på, framförallt om du planerar att använda dem dagligen.

Olika typer av arbetshandskar

Om du ska utföra ett väldigt pilligt och detaljerat jobb passar det bra med tunna montagehandskar som möjliggör för mycket rörelse. Om du däremot ska genomföra ett tyngre arbete som handlar om exempelvis tunga lyft kan en mer rejäl arbetshandske passa bättre. Så kallade skogshandskar med sågskydd passar ypperligt för krävande arbete där du behöver skydda dina fingrar lite extra. Materialet och tjockleken i arbetshandskarna beror alltså mycket på vilket syfte handsken har. Fodrade arbetshandskar passar utmärkt för dig som arbetar ute i kallt och ruggigt väder. Man kan säga att fodrade arbetshandskar ger dig värmen från en rejäl vante samtidigt som den ger dig stadgan och funktionen av en rejäl arbetshandske. Fodrade arbetshandskar passar alltså utmärkt för dig som arbetar utomhus under vintersäsongen eller tenderar att lätt bli kall om händerna. Med vattentäta arbetshandskar kan du arbeta ute i regnet utan att behöva bli blöt och kall om händerna. Denna variant passar utmärkt för dig som arbetar utomhus alternativt för dig som vill genomföra trädgårdsarbete och slippa bli blöt om händerna!

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.