Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 257 resultat

Motorsågsutrustning & tillbehör till motorsåg

Här finner du ett stort sortiment av tillbehör till motorsåg, bl.a. fyllutrustning, skyddsutrustning smörjmedel och bränsle. Vi har även ett stort utbud av skogsverktyg och självklart sågkedjor och motorsågssvärd. När man arbetar i skogen kan det vara bra att ha med sig tillbehör i form av verktygsbälte. Huggarbältet är perfekt för skogsarbetet då det rymmer alla de viktigaste redskapen, bl.a. timmersax och timmerkrok, kilar, brytjärn och yxor. Du har också alla motorsågstillbehören nära tillhands.

Förvaring av motorsåg & motorsågstillbehör

Det finns många olika smarta motorsågstillbehör för förvaring av både själva sågen och verktygen. Kolla t.ex. in vårt sortiment av motorsågsväskor och motorsågsförvaring. Ett måste i skogen – i alla fall när man arbetar med en bensindriven motorsåg är dunkar. Idag säljs ofta kombidunkar som ett tillbehör till motorsågar. I en sådan dunk kan du enkelt bära med dig både bränsle, sågkedjeolja och kilar.

Optimera din motorsåg med rätt tillbehör

Inom området motorsågstillbehör finns ett brett utbud av produkter som kan göra ditt arbete med motorsågen både säkrare och mer effektivt. Bland dessa tillbehör finns sågkedjor och svärd, som är avgörande komponenter för motorsågens funktion. Att välja rätt kedja och svärd är viktigt för att säkerställa prestanda och säkerhet. Svärdförlängare är också ett användbart tillbehör när du behöver nå grenar eller stammar som är svåra att nå.

Underhåll din motorsåg för optimal prestanda

För att hålla din motorsåg i gott skick är det viktigt att ha rätt skärutrustning. Det inkluderar filar, svärdfett och kedjeolja. Regelbunden underhåll av motorsågskedjan, inklusive skärpning och spänning, är nödvändigt för att säkerställa en effektiv och säker sågning.

Skärutrustning till motorsågen

Skärutrustningen är det mest självklara tillbehöret – oavsett om du har en batterimotorsåg, elkedjesåg eller en bensindriven motorsåg. Hos oss hittar du motorsågssvärd och motorsågskedjor, men även filutrustning, svärdfett och olja till sågkedjan. Har du en Husqvarna motorsåg och behöver tillbehör i form av skärutrustning kan du följa vår svärd- och sågkedjeguide.

Skyddsutrustning för arbete med motorsåg

Det viktigaste tillbehöret vid arbete med motorsåg är skyddsutrustningen. Ska du arbeta i med motorsåg bör du alltid använda kläder med sågskydd. Vi har ett stort utbud av skogsjackor, sågskyddsbyxor, sågskyddskängor och sågskyddshandskar.  När du väljer skyddskläder och skyddsutrustning ska du alltid vara noggrann och sätta hög standard på kvalitet och säkerheten. Andra lika viktiga tillbehör till motorsågen är skogshjälm, hörselskydd och visir eller skyddsglasögon. Riktigt bra skyddsutrustning bidrar med förbättrade arbetsresultat med motorsågen, skyddsutrustning hjälper till att minska risken för skador och skydda dig mot farliga träspån och ljudnivåer.

Säkerhetstips för effektivt arbete med motorsågen

När du använder en motorsåg, se till att du följer säkerhetsriktlinjerna noggrant, inklusive tillverkarens instruktioner. Håll båda händerna på sågen, undvik kickback-situationer och var alltid medveten om din omgivning för att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.