Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker
Filtrera

Visar 1–18 av 300 resultat

Motorsågsutrustning & tillbehör till motorsåg

Här finner du ett stort sortiment av tillbehör till motorsåg, bl.a. fyllutrustning, skyddsutrustning smörjmedel och bränsle. Vi har även ett stort utbud av skogsverktyg och självklart sågkedjor och motorsågssvärd. När man arbetar i skogen kan det vara bra att ha med sig tillbehör i form av verktygsbälte. Huggarbältet är perfekt för skogsarbetet då det rymmer alla de viktigaste redskapen, bl.a. timmersax och timmerkrok, kilar, brytjärn och yxor. Du har också alla motorsågstillbehören nära tillhands.

Förvaring av motorsåg & motorsågstillbehör

Det finns många olika smarta motorsågstillbehör för förvaring av både själva sågen och verktygen. Kolla t.ex. in vårt sortiment av motorsågsväskor och motorsågsförvaring. Ett måste i skogen – i alla fall när man arbetar med en bensindriven motorsåg är dunkar. Idag säljs ofta kombidunkar som ett tillbehör till motorsågar. I en sådan dunk kan du enkelt bära med dig både bränsle, sågkedjeolja och kilar.

Skärutrustning till motorsågen

Skärutrustningen är det mest självklara tillbehöret – oavsett om du har en batterimotorsåg, elkedjesåg eller en bensindriven motorsåg. Hos oss hittar du motorsågssvärd och motorsågskedjor, men även filutrustning, svärdfett och olja till sågkedjan. Har du en Husqvarna motorsåg och behöver tillbehör i form av skärutrustning kan du följa vår svärd- och sågkedjeguide.

Skyddsutrustning för arbete med motorsåg

Det viktigaste tillbehöret vid arbete med motorsåg är skyddsutrustningen. Ska du arbeta i med motorsåg bör du alltid använda kläder med sågskydd. Vi har ett stort utbud av skogsjackor, sågskyddsbyxor, sågskyddskängor och sågskyddshandskar.  När du väljer skyddskläder och skyddsutrustning ska du alltid vara noggrann och sätta hög standard på kvalitet och säkerheten. Andra lika viktiga tillbehör till motorsågen är skogshjälm, hörselskydd och visir eller skyddsglasögon. Riktigt bra skyddsutrustning bidrar med förbättrade arbetsresultat med motorsågen.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.