Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 34 resultat

Tillbehör för kapmaskiner

Med en kraftfull kapmaskin kan du effektivt och med minimal ansträngning kapa hårda material som metall, asfalt och sten. Med bra tillbehör till din kapmaskin eller kapsåg kommer arbetet att kunna utföras ännu smidigare och säkrare. Vi erbjuder de bästa tillbehören till kapmaskiner samt allt du behöver för maskinrengörning. Hos oss hittar du bland annat diamantklingor, batterier, laddare och smörjmedel.

Vi har ett stort utbud av batterier till din batteridrivna kapmaskin. Du hittar även batteriladdare, batteriväskor och batteriboxar i vårt sortiment. Med ett kraftfullt batteri ökar du drifttiden och får dessutom extra kraft för krävande tillämpningar. Vissa av våra batterier är anpassade för alla väderförhållanden, inklusive regn och kyla. Vi har också ryggbatterier som ger högsta tänkbara produktivitet vid professionellt arbete utomhus i alla väder. Samtliga ryggbatterier är ergonomiskt utformade med en sele som du kan ställa in så att den passar kroppen. Det är möjligt att byta batteri utan att ta av selen vilket gör det smidigt vid långa och krävande arbetspass. Vårt största ryggbatteri har en kapacitet på 31.5 Ah. Med en robust och rymlig box eller väska kan du säkert och smidigt transportera och förvara batterier, laddare, sele och andra tillbehör.

Vi erbjuder även diamantklingor i olika storlekar som gör att du kan utnyttja kapmaskinens fulla kapacitet. Komplettera med en trycktank eller bensindunk vid behov. Du hittar både bensindunkar och kombidunkar med effektiva överfyllningsskydd.

När du använder kapsågar och andra kraftfulla maskiner är det viktigt att tänka på säkerheten. Glöm inte säkerhetsutrustningen när du använder din kapmaskin. Komplettera med en bra skyddshjälm, skyddshandskar och ett hakband som passar skyddshjälmen.

Sist men inte minst är det viktigt att du tar hand om dina maskiner. Hos oss hittar du ett brett sortiment av rengörings- och smörjmedel som underlättar maskinskötseln. Med ett bra tvättmedel kan du effektivt göra rent din kapmaskin efter användning. Smörjfettet behövs för att sänka temperaturen och öka maskinens livslängd. Smörjfettet är även vattenresistent och skyddar därför maskinen mot korrosion.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.