Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

7 produkter

 • -10%

  Husqvarna Bensindriven Lövblås 345BT

  4 490 kr
 • -9%

  Husqvarna Bensindriven Lövblås 360BT

  6 690 kr
 • Husqvarna Lövblås & Lövsug 125BVx

  4 790 kr
 • -10%

  Husqvarna Lövblås 525BX

  5 190 kr
 • -10%

  Husqvarna Lövblås 580BTS

  11 160 kr
 • -12%

  Husqvarna Lövblås 125B

  3 349 kr
 • -24%

  Husqvarna Lövblås 570BTS

  8 989 kr

Bensindrivna Lövblåsar - Mer kraft

Med en bensindriven lövblås kan du enkelt rensa bort löv och skräp i trädgården. Men du kan även använda din lövblås till mycket annat, till exempel rengöra maskiner, skjul, lador och andra inomhusutrymmen. Kort sagt är blåsaren ett kraftfullt verktyg för alla typer av rensningsuppgifter. I bensinserien ingår både handhållna och ryggburna lövblåsare med många smarta och praktiska funktioner. Alla lövblåsare är ergonomiska och användarvänliga, med hög blåskapacitet och bekväma handtag. Viktigt att komma ihåg är att alltid använda rätt bränsle, som är tillverkat av komponenter med hög kvalitet. Med rätt bränsle kan du förlänga maskinens livslängd och samtidigt få ut maximal kraft av motorn. För smidig påfyllning av bränsle i maskinen bör du ha en dunk nära till hands. För den som är trött på att slita med krattan när löven faller om hösten är en lövblås ett bra alternativ. Med en sådan får du snabbt bort löven och slipper få blåsor i händerna. Lövblåsar kommer i flera olika varianter men här ska vi ägna oss åt bensindrivna lövblåsar.

Fördelar med en bensindriven lövblås

Verktyg för att blåsa bort löv finns med flera olika drivningar, till exempel nätdrivna och batteridrivna. Att välja en modell som drivs av bensin har dock många fördelar. När du väljer en bensindriven modell behöver du inte begränsas av en sladd eller ladda ett batteri hela tiden. Du kan istället röra dig fritt över stora ytor. Allt du behöver tänka på är egentligen att ha tillräckligt med bensin hemma.
En annan stor fördel med den bensindrivna modellen är kraften. Eftersom motorn är bensindriven kan den ha mycket stor kapacitet och kraft. Det gör att den här modellen är idealisk för dig som behöver ta bort löv på stora ytor, till exempel om du har en stor tomt.

Ryggburen eller enhandsmodell?

Lövblåsar kommer i främst två varianter, dels en variant som du kan bära i en hand och dels en modell där du bär motorn på ryggen. Det finns även ännu större modeller som liknar åkgräsklippare men sådana är nästan alltid onödiga för privatpersoner och används mest vid parkarbete. Vilken modell du ska välja beror lite på hur stor yta du har att arbeta på. Har du mycket stora marker kan en ryggburen modell vara bra eftersom dess motor är väldigt kraftfull och därför enkelt blåser bort stora mängder löv. Vill du istället njuta av den bensindrivna lövblåsens alla fördelar trots att du har mindre mark räcker det bra med en enhandsmodell. Den sistnämnda modellen passar bra även för dig som har en liten villaträdgård.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.