Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 21 resultat

Batteridrivna motorsågar – Lätta, kraftfulla & sparsamma

Utbudet av batteridrivna motorsågar ökar hela tiden. Och i takt med att efterfrågan ökar går utvecklingen framåt. Idag kan du köpa en batteridriven motorsåg som håller samma prestanda och motorkraft som en bensindriven motorsåg. Batterisågar är ofta smidigare och enklare att hantera än en motorsåg med bensinmotor.

Gör en tjänst för miljön – Välj en batterimotorsåg

Genom att välja en batteridriven motorsåg gör du en tjänst för både dig och miljön. Kostnaden för att ladda batteriet är avsevärt mycket lägre än att kontinuerligt behöva fylla tanken med bränsle. Behöver du en motorsåg kan man säga att det är en liten investering med stor avkastning att köpa en batteridriven. Du slipper också avgaserna, de höga vibrationsnivåerna och den bullrande ljudnivån. Det enda du behöver till din batterisåg är skärutrustning och sågkedjeolja.

Batteridrivna motorsågar för arborister med topphandtag

Med tanke på en batteridriven motorsågs lätta vikt är det ett populärt val för arborister. Tänk dig en hel arbetsdag utan tröttande vibrationer och motorbuller. Arborist yrken är krävande, därför är det viktigt att arbeta med skogsverktyg och utrustning som är säker och bekväm. Med en batteridriven topphandsåg slipper du det konstanta dragandet i snöret varje gång motorsågen ska startas.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.