Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 95 resultat

Städmaskiner och tvättar

Både för den professionella användaren och för den vanliga konsumenten kan effektiva städmaskiner och tvättar komma väl till användning. För att göra städningen så enkel som möjligt finns det en hel del olika sorters städmaskiner som kan rengöra dina utrymmen både enklare och snabbare.

Ångtvätt

Ångtvättar kan användas för att rengöra ytor så som golv, bänkar och badrum helt utan kemikalier. Ångtvättar använder sig istället av vatten och vattenånga för att lossa på smuts och effektivt rengöra smutsiga ytor.

Fönstertvättar

Fönstertvättar kan användas för att få bort smuts och skit från fönster. Något som de allra flesta tycker är oerhört tråkigt och lätt skjuter upp är att tvätta fönstren. Hur man än putsar fönstren tar arbetet lång tid och det är omständligt och ansträngande. Genom att använda sig av en fönstertvätt är det betydligt mycket enklare och det kan till och med bli lite roligt att putsa dina fönster!

Skurmaskiner

Skurmaskiner är ett effektivt verktyg för att golven ska bli rena och vackra. Många skurmaskiner används i professionella miljöer så som på restauranger och i kökscentrum eftersom de är effektiva och enkla att använda. Det fungerar dock lika bra att använda i hemmet förutsatt att dina golv passar för maskinen. Skurmaskiner finns i olika utformningar och storlekar för att hantera även de tuffaste rengöringsuppgifterna på arbetsplatsen eller i hemmet. För golv som är utsatta för mycket smuts dagligen eller har höga hygienkrav passar en skurmaskin utmärkt att använda regelbundet.

Sopmaskiner

En sopmaskin kan enklast jämföras med en dammsugare då de används för att suga upp smuts och skräp. Drifttiden är dock ofta kortare eftersom den behöver laddas emellan användningarna. En sopmaskin passar dig som har ytor som blir skräpiga dagligen. Det kan vara jobbigt att dra fram dammsugaren varje dag, och en vanlig sopkvast kanske inte riktigt gör jobbet. Då kan en sopmaskin vara ett perfekt mellanting!

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.