Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 21 resultat

Kärcher högtryckstvätt sedan 50-talet

Kärcher, en ledande tillverkare av högtryckstvättar och rengöringsutrustning, grundades år 1935 i Tyskland. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1950-talet har Kärcher en lång erfarenhet av tillverkning av högtryckstvättar. Deras produkter är kända för sin höga prestanda och pålitlighet.

Kärcher högtryckstvättar har en rad användbara funktioner, inklusive justerbara tryckinställningar och olika munstycken för specifika rengöringsbehov. Dessutom har de enkel mekanisk design med tillgängliga komponenter för enkel underhåll. Det finns dessutom olika modeller beroende på om du vill använda  kallvattentvätt eller hetvattentvätt.

Kärchers högtryckstvättar är användbara för en mängd olika tillämpningar, inklusive rengöring av hus, bil, trädgård, utomhusmöbler och byggnader. De är också lämpade för att ta bort svåra fläckar och smuts från ytor som betong, tegel, trä, metall och plast.

Sammanfattningsvis är Kärcher högtryckstvättar en förstklassig lösning för de som söker högpresterande och pålitlig rengöringsutrustning. Genom enkla användning och underhåll samt en rad olika funktioner är Kärcher högtryckstvättar ett utmärkt val för att möta alla dina rengöringsbehov.

Hetvattentvätt från Kärcher

När det gäller valet mellan en högtryckstvätt med hetvatten eller kallvatten är det viktigt att ta hänsyn till dina specifika rengöringsbehov. Priset skiljer sig mellan hetvatten och kallvatten, men det finns starka argument för att välja hetvatten. En hetvattentvätt fungerar som så att den värmer upp kallt vatten för att enklare lösa upp smuts och fett. Ofta sker uppvärmingen genom förbränning av diesel.

För exempel, vid rengöring av fett och oljor, kan man använda mindre eller inget rengöringsmedel. Detta är både mer miljövänligt och sparar även tid, eftersom hetvatten effektivt löser upp smuts och förbättrar rengöringsresultatet.

Sammanfattningsvis kan valet av en Kärcher högtryckstvätt med hetvatten vara en klok investering, eftersom det kan bidra till en mer effektiv rengöringsprocess, minska behovet av rengöringsmedel och även bidra till en mer hållbar miljö.

Kallvatten- Den vanliga högtryckstvätten

En högtryckstvätt används ofta för att rengöra hårda ytor som betong, tegel, murstockar, bil- och båtunderreden, trädgårdsmöbler etcetera. Det kan också användas för att rengöra fasader, markiser och markiser. Att ha en högtryckstvätt hemma är något som kommer underlätta för rengöring på många plan. Om du bara ska tvätta bilen eller utemöbler så räcker det länge med en kallvattentvätt. Den är billigare att köpa in än en hetvattentvätt och kommer ändå ge dig det resultatet du vill ha. Har du däremot ofta stora oljefläckar eller andra tungt smutsiga objekt som ska bli rena rekommenderas en hetvattentvätt.

 

 

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.