Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker
Filtrera

Visar 1–18 av 20 resultat

Dunkar – Bränsledunkar, bensindunkar & kombidunkar

Bränsledunkar – för skog- & trädgårdsmaskiner

Bränsledunkar till smörjmedel och bränsle finns i flera olika storlekar och utformningar. De flesta har en ergonomisk design för att du snabbt, enkelt och bekvämt ska kunna fylla upp tanken när det behövs. Det finns även ett stort utbud av olika pipar du kan utrusta dunken med för lättare påfyllning. Det finns dunkar som rymmer allt från 6 liter till 15 liter, beroende på hur mycket bränsle din maskin kräver. Har du en åkgräsklippare eller trädgårdstraktor bör du ha en större dunk nära till hands eftersom tanken rymmer mer. Vid arbete med mindre maskiner kan det vara smidigt med en mindre bränsledunk.

Kombidunkar – Med plats för olja, bränsle & verktyg

En kombidunk är optimal för dig som jobbar med trädvård eller i skog. I en kombidunk kan du ha både bensin och olja. I många fall finns det också plats för verktyg t.ex. motorsågskedjor och kilar. För en skogsarbetare är kombidunken perfekt i ena delen har du sågkedjeolja och i andra delen har du bränsle, verktygsfacket kan du använda för till en extra sågkedja.

Vi rekommenderar att köpa en dunk som passar din maskin och dina behov bäst. Det ska gå snabbt att fylla tanken med bränsle för att den stillastående tiden ska vara så kort som möjligt. Ta hjälp av bra skogsverktyg och trädgårdsredskap för att effektivisera ditt arbete.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.