Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

7 produkter

Vattenspridare - Optimal bevattning för alla trädgårdar

Bevattning är en viktig del av sommarens trädgårdsskötsel och med hjälp av en vattenspridare blir allt mycket enklare. Oavsett om du har ett stort eller litet område har vi passande spridare för trädgård och gräsmatta. Välj om du vill ha en vattensprinkler som sprider vattnet i en cirkel runt sig eller en rektangulärspridare som sprider vattnet i en ruta. Koppla enkelt spridaren till vattenslangen och låt spridaren göra bevattningen åt dig.

Vi har även ett stort utbud av tillbehör till vattenspridare, såsom slangkopplingar.

 

Oavsett hur stor trädgård eller gräsyta du har är det viktigt att kunna bevattna den på ett enkelt sätt. En vattenspridare är det optimala valet om du vill kunna täcka en stor yta på en gång. När du vattnat klart en del av gräset är det bara att flytta vattenspridaren till ett nytt område. Här hos Liljekvists har vi flera olika modeller som kan sprida vattnet i olika riktningar. En vattenspridare är väldigt enkel att använda, du kopplar den bara till din vanliga trädgårdsslang och sätter på vattnet. På så sätt försäkrar du dig om att din gräsmatta inte torkar ut under de varmaste sommardagarna.

De rätta tillbehören

Hos oss hittar du inte bara själva vattenspridarna utan även alla tillbehör du kan tänkas behöva. Med en slangkopplare kan du enkelt sätta ihop två vattenslangar så du kan röra dig över ett större område. Fundera först på vilken typ av vattenspridare som passar bäst för din gräsyta. Vill du ha en som vattnar i cirkulära rörelser eller en stor båge? När du vet det är det enklare att välja rätt bland alla våra alternativ. Om du har en väldigt stor yta som ska vattnas kan det vara aktuellt med flera vattenspridare som är igång samtidigt.

Allt för en jämn bevattning

En stor fördel med att använda en vattenspridare är att du får en jämn bevattning av samtliga gräsytor och eventuella växter. Du riskerar alltså inte stora pölar eller torra områden utan vet att gräsmattan får tillräckligt med vatten. Vissa av våra modeller har flera inställningar så du kan anpassa vattningen efter vilken del av gräsmattan som ska bevattnas. Våra vattenspridare är stadiga och tåliga men samtidigt enkla att flytta. Med en bra vattenspridare sparar du mycket tid på vattningen och kan ägna dina sommardagar åt allt annat som du vill göra.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.