Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 474 resultat

Ta grillningen till nya nivåer!

Grillar och tillbehör är en stor del av vår passion. Vi erbjuder ett stort sortiment både i våra butiker och online i vår webbshop. Oavsett om du kommer att ha grillen som ett komplement eller som en vardaglig del av matlagningen har vi grillen och tillbehören som passar dig. Vi erbjuder dig som kund grillar och tillbehör från kända varumärken som Napoleon och Kamado Sumo.

Vi har allt för grillälskaren!
Hos oss hittar du flera varianter av grillar, vare sig du vill ha kolgrill, gasolgrill eller elgrill. Kolgrillen är den traditionella grillen som eldas med kol eller briketter. Kolgrillen passar den som har lite mer tålamod vad som gäller själva grillningen, ofta dröjer det ungefär 30 minuter innan grillen har fått rätt värme och glöd.
Den snabbaste grillen är gasolgrillen, du tänder grillen och inom en kort stund är grillen varm och du kan börja tillaga maten. Vid begränsade omständigheter finns alltid elgrillen, den går lika snabbt att använda som en gasolgrill och allt du behöver är ett eluttag för att få en mysig grillstund.

Vid sidan om vårt enorma grillsortiment har vi ett stort utbud av grilltillbehör. Med rätt tillbehör kan du grilla vad som helst på grillen. Vi har allt från bastillbehör till äventyrsutrustning, oavsett grillerfarenhet och grillmodell kan du få den inspiration och hjälp du behöver.

Välkommen på en smakresa till Spaniens hjärta!
Vårt Iberico kvalitetskött är en kulinarisk skatt som erbjuder en unik smakupplevelse. Med sin mörhet, saftighet och distinkta nötighet är varje tugga en ren fröjd.
Välkommen in i någon av våra butiker och upplev skillnaden med äkta Iberico kött.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.