Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 29 resultat

  • -22%

    Kärcher Högtryckstvätt HD 5/15 CX

    10 825 kr
  • -24%

    Kärcher Högtryckstvätt Hetvatten HDS 5/15 UX

    29 625 kr
  • Husqvarna Högtryckstvätt PW 235

    2 390 kr
  • -28%

    Kärcher Högtryckstvätt Hetvatten HDS 7/16 C

    39 945 kr
  • -26%

    Kärcher Högtryckstvätt Hetvatten HDS 8/18-4 CX

    49 160 kr
  • -15%

    Kärcher Högtryckstvätt HD 5/15 CX Plus

    12 349 kr
  • -19%

    Kärcher Högtryckstvätt HD 5/12 C Plus

    9 359 kr
  • -10%

    Husqvarna Högtryckstvätt PW 480

    6 990 kr
  • Kärcher Kallvattentvätt HD 7/17 MXA Plus

    24 129 kr
  • Husqvarna Högtryckstvätt PW 125

    1 790 kr
  • -13%

    Husqvarna Högtryckstvätt PW 240

    2 790 kr
  • -10%

    Husqvarna Högtryckstvätt PW 130

    1 790 kr
  • -22%

    Kärcher Batterihögtryckstvätt HD 4/11 C Bp Pack inkl batteri & laddare

    19 995 kr
  • -23%

    Kärcher Högtryckstvätt Hetvatten HDS 12/18-4 SX

    74 185 kr
  • -19%

    Kärcher Högtryckstvätt HD 5/11 P Plus

    7 995 kr
  • Kärcher Högtryckstvätt HD 5/12 CX Plus

    13 685 kr
  • -10%

    Kärcher Högtryckstvätt Hetvatten HDS 10/20-4 M

    69 995 kr
  • -26%

    Kärcher Högtryckstvätt Hetvatten HDS 5/11 U

    22 128 kr

Högtryckstvättar & Hetvattentvättar

Hetvattenvättar & kallvattentvättar – För professionell användning & hemmabruk

Högtryckstvättar är ett bra redskap när du ska rengöra uteplatser, staket, stenplattor, möbler, bilar med mera. De finns i många olika storlekar alltifrån små bärbara till stora tvättar som används mer av företag och inom industrin. En högtryckstvätt kan använda varmt eller kallt vatten. Tillsammans med rengöringsmedel och det tryck som högtryckstvätten skapar kan hårt smutsade ytor bli rena. Genom att investera i en högtryckstvätt kommer du att spara pengar på längre sikt. Du kan tvätta bilen, cykeln eller mopeden hemma och med hjälp av alla tillbehör till högtryckstvättarna kan du lösa många problem själv hemma, exempel stopp i rör eller avlopp, slipper du dyr rörmokare. Hos oss hittar du högtryckstvättar från stora varumärken såsom Kärcher och Husqvarna med ett brett sortiment av tillbehör.

Högtryckstvätt med batteri

Högtryckstvättar med batteri är en bekväm och portabel lösning för rengöringsuppgifter som inte kräver anslutning till elnätet eller användning av bränsle. Dessa högtryckstvättar drivs av uppladdningsbara batterier och ger användare friheten att rengöra på platser där det inte finns tillgång till eluttag eller där användning av en traditionell högtryckstvätt med sladd kan vara opraktiskt.

En högtryckstvätt med batteri består av en kompakt enhet med en inbyggd motor, pump och vattenbehållare. Batteriet ger ström till motorn och pumpen, vilket skapar det höga trycket som behövs för att spruta ut vattenstrålen med kraft.

Använd förnuftigt

En högtryckstvätt kan ha en väldig kraft och ska användas med försiktighet. Ett trädäck kan bli väldigt rent men också trasas sönder av trycket. Lacken på bilen kan skadas om den tvättas med för högt tryck.

En högtryckstvätt kan ha en eller flera olika tryck att välja mellan. Finns det flera olika lägen att välja på har du möjlighet att välja det vattentryck som passar för just det objekt du tvättar för stunden. Hur trycket och vattnet fördelas i högtryckstvätten avgör också hur mycket vatten den använder och hur miljövänlig den är.

Tillbehör till högtryckstvättar 

Beroende på vilken tvätt du väljer kan du få med en eller flera olika tillbehör. Genom dessa kan du komma åt på ställen som ingen vanlig enkel rengöring klarar. Vissa högtryckstvättar har bara ett munstycke som däremot går att reglera på flera olika sätt.

Finns det inbyggda förvaringsutrymmen för tillbehören i högtryckstvätten så vet du alltid var du har dem och de finns alltid med. Det finns tillbehör som skurborstar, fälgborstar, skummunstycke, spolrör och många fler. Spolrör kan användas för att komma åt under bilar, göra rent takrännor med mera. En lång slang är viktigt att ha om högtryckstvätten ska användas över stora områden och det bara finns ett uttag för att hämta vatten.

Rätt vikt på din högtryckstvätt 

Eftersom det finns så många olika storlekar på högtryckstvättar så finns det en modell för alla behov. Vissa passar bättre att ta i handen och gå ut i trädgården med. Andra kräver mer styrka eller större planering för att kunna använda.

Vikt är en viktig faktor att beakta när det gäller högtryckstvättar. Det exakta viktmåttet för en högtryckstvätt kan variera beroende på modell och tillverkare. Generellt sett kan högtryckstvättar ha en vikt på mellan 5 kg och över 30 kg.

Vikten påverkar användarvänligheten och portabiliteten hos högtryckstvätten. En lättare högtryckstvätt kan vara enklare att manövrera och bära med sig, vilket är fördelaktigt vid rengöring av olika ytor och områden som kräver rörlighet. Det kan vara särskilt praktiskt om du behöver flytta högtryckstvätten mellan olika arbetsplatser och områden. Å andra sidan kan tyngre högtryckstvättar erbjuda mer stabilitet och mindre vibrationer under användning, vilket kan vara fördelaktigt för att utföra arbete på en stadig yta. Det kan vara en faktor att överväga om du har ett specifikt behov av kraftfull rengöring och inte behöver flytta enheten så ofta.

Det är viktigt att komma ihåg att vikten påverkas av högtryckstvättens storlek, kapacitet och funktioner. Till exempel kan en kompakt och bärbar högtryckstvätt vara lättare än en större modell med mer kraft och kapacitet. När du väljer en högtryckstvätt är det viktigt att överväga dina specifika behov och arbetssituation. Ta hänsyn till vikten och hur den påverkar användarvänligheten och portabiliteten, samtidigt som du beaktar den önskade effektiviteten och kapaciteten för rengöringsuppgifterna. Det är alltid bäst att konsultera tillverkarens produktinformation och specifikationer för att få den exakta vikten på den specifika högtryckstvätten du är intresserad av, eftersom vikten kan variera mellan olika modeller och märken.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.