Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

16 produkter

 • Husqvarna Batteridriven Lövblås 120iB

  1 990 kr
 • Husqvarna Batteridriven Lövblås 120iB – inkl. batteri & laddare

  3 790 kr
 • Husqvarna Batteridriven Lövblås 120iBV – exkl. batteri & laddare

  2 490 kr
 • Husqvarna Batteridriven Lövblås 525iB Mark II, fotograferad framifrån med genomskinlig bakgrund.

  Husqvarna Batteridriven Lövblås 525iB Mark II – exkl. batteri & laddare

  5 590 kr
 • -7% Husqvarna 325iB Batteridriven lövblåsare på genomskinlig bakgrund.

  Husqvarna Batteriblåsare 325iB – exkl. batteri & laddare

  3 695 kr
 • Husqvarna Batteridriven Lövblås 120iBV – inkl. batteri & laddare

  4 290 kr
 • Husqvarna Batteridriven Lövblås 320iB

  3 890 kr
 • -12%

  TORO Batteridriven Lövblås

  1 861 kr
 • Nyhet!

  Husqvarna Lövblås 230iB

  4 290 kr
 • Kress Batteridriven Borstlös Lövblås

  1 900 kr
 • Kress Batteridriven Borstlös Lövblås

  2 800 kr
 • Husqvarna Aspire™ Batteridriven Lövblås B8X inkl. batteri & laddare

  2 690 kr
 • Husqvarna Aspire™ Batteridriven Lövblås B8X exkl. batteri & laddare

  1 690 kr
 • Husqvarna Batteridriven Lövblås 550iBTX – exkl. batteri & laddare

  8 990 kr
 • -13%

  Husqvarna Batteridriven Lövblås 530iBX

  5 890 kr
 • Husqvarna Batteridriven Lövblås 340iBT – exkl. batteri & laddare

  6 990 kr

Batteridriven lövblås - Få enkelt bort alla löven i trädgården

Med en batteridriven lövblås sparar du både tid, pengar och energi när löven börjar falla och hösten närmar sig. Lövblåsen hjälper dig att enkelt och smidigt blåsa gräsmattan, trädgården, gångbanan och altanen rena från löv, gräsklippning eller smuts.

Fördelar med batteridriven lövblås

Fördelarna är många med en batteridriven maskin. Tre saker du garanterat kommer att uppskatta är frånvaron av direkta utsläpp, det minimala underhållsbehovet och den nästan helt tysta motorn. Utbudet av maskiner är stort och klarar de flesta uppgifter för grönområden, allt från beskärning till trimning, gräsklippning och lövblåsning. Att använda batteriprodukter är ett smart val både för företag och konsumenter, du bidrar inte bara till en renare värld – du sparar även pengar. Eftersom varje laddning kostar en bråkdel av att fylla en bensintank kommer du att tjäna in din investering snabbare än du tror. Samma batteri passar till de flesta av maskinerna och du kan välja att köpa maskin med eller utan batteri och laddare.

När hösten är kommen tänder vi ljus, myser under filtar och dricker varma drycker. Trädens alla färger förändras och löven blir gula och röda till de tillslut faller ner på marken. Att ta hand om alla löv kan vara jobbigt och tidskrävande, framförallt om man inte har rätt verktyg! Med hjälp av lövblåsar försvinner löven snabbt och effektivt. Detta är en betydligt mycket mer effektiv metod än att kratta ihop löven i stora högar. Det är en metod som sparar tid och dessutom är ett mer ergonomiskt tillvägagångssätt. Du får helt enkelt bort alla löv med minimal ansträngning!

Användningsområden

En batteridriven lövblås kan ha flera användningsområden beroende på vilka behov du har. De kan bland annat rengöra maskiner, lador, skjul och andra typer av inomhusutrymmen, likaväl som utomhus. Det är ett kraftfullt verktyg för att rensa bort löv och annat skräp som blåsaren tar bort med sin kraft. Med många användningsområden är det en ypperlig investering för dig som bor på en gård där det förekommer mycket löv. Framförallt under höstsäsongen kommer den garanteras användas flitigt för att rensa tomten och olika inomhusutrymmen. Med ett stort utbud med olika typer av lövblåsare med olika styrka och kraft kan du garanterat hitta en som fyller dina behov. Det går således lätt att införskaffa en som fyller dina krav, beroende på vilka användningsområden du planerar att använda den till.

Miljö

Den stora fördelen med att att införskaffa en batteridriven lövblås istället för en traditionell är att den inte kräver något bränsle. Detta möjliggör för dig att få bort dina löv utan att det har någon negativ påverkan på miljön! Det enda du behöver göra är att se till att ladda batteriet! Gällande alla slags batteridrivna maskiner är en stor fördel att de har en betydligt lägre ljudnivå än andra maskiner. Därmed är det ett riktigt miljövänligt val som låter minimalt för dig som behöver få bort löv snabbt och enkelt!

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.