Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 381 resultat

 • -10%

  Kamado SUMO Koltändare Fire Starter

  494 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Smashed Burgers Hamburgerpress

  314 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Pizzaspade

  269 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Quebracho Charcoal 9 kg

  315 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Hickory Chunks 4,5 kg

  251 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Marabu Premium Charcoal 9 kg

  315 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Stekplatta Gjutjärn – Maxi 25″

  494 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Tillbehörpaket – Maxi 25″

  1 346 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Grillöverdrag – Maxi 25″

  404 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Askspade

  89 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Grillkolskorg Maxi 25″

  899 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Grillöverdrag – Midi 21″

  404 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Stekplatta Gjutjärn – Midi 21″

  449 kr
 • -10%

  Napoleon Aluminiumform Liten 5-pack

  80 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Hamburgerspade Acacia

  89 kr
 • -10%

  Napoleon Koltråg

  629 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Grilltång Acacia

  269 kr
 • -10%

  Kamado SUMO Grillgaller Gjutjärn – Maxi 25″

  449 kr

Grilltillbehör - För ett perfekt resultat

Bra tillbehör underlättar grillningen och ger ett lyckat grillresultat. Här hittar du tillbehör som du kan använda både före, under och efter grillningen.Vilka tillbehör eller redskap som passar dig beror på vad du vill uppnå. Vad du tycker är kul när det kommer till matlagning. Med en bra grill och rätt tillbehör har du många möjligheter att laga god och spännande maträtter. Utmana dig själv och lämna spisen och testa att laga dina favoritrecept på grillen.

Utöka upplevelsen med rätt grilltillbehör

Kycklinghållare – med en kycklinghållare kan du få till en saftig och god kyckling genom att vätskan som placeras i hållaren stiger upp i kycklingen och ger en fantastiskt god smak.

Rotisseri –  kan enkelt förklaras som grillning med ett roterande spett. Med ett rotisseri grillar du med fördel större köttstycken, stekar eller hel fågel. Fördelarna med det är att du får hela stycket jämt grillat samt grilla länge med låg värme utan att behöva tänka på att du bränner köttet. Med tillbehör såsom rotisserikorg kan du lägga potatisen och låta den snurra medan du grillar ditt kött direkt på gallret.

Pizzastenar – baka krispiga pizzor, rykande färskt bröd eller söta småkakor på en glödhet sten. Det perfekta grilltillbehöret för dig som älskar nybakad pizza. Den går även att använda i ugnen när grillsäsongen är över och du ställt undan grillen för vinterförvaring.

Termometrar – med en bra termometer styr du enkelt temperaturen via en app i telefonen och ställer in önskad temp på ditt kött, fågel eller fisk. Enklare blir det inte och du kommer maximera råvarans smak och textur när du har kontrollen över tillagningsprocessen. Ett grilltillbehör som vi starkt kan rekommendera till alla grillfantaster.

Grillkläder – det är viktigt att skydda dina händer med grillvantar, från den intensiva värmen när du förflyttar maten från direkt till indirekt värme. Samt skydda dina kläder med ett förkläde från stänk från maten och sot från grillens utsida. Våra förkläden har dessutom en snygg design och praktiska fickor samt hållare som är praktiska när du ska stå framför grillen och hantera dina råvaror.

 

Våra tillbehörspaket för grillar

När du köpt dig en ny Kamado Sumo ska du såklart ha med de mest väsentliga grilltillbehören. Kamado har där byggt ihop ett tillbehörspaket för dig som köper antingen en Midi eller Maxi.

Maxi tillbehörspaket: Innehåller Kamado SUMO figursytt överdrag med logga, Extra övre grillgaller, Pizzasten, Grillgallertång, Askspade samt Grillhandske.

Midi tillbehörspaket: Innehåller Kamado SUMO figursytt överdrag med logga, Extra övre grillgaller, Pizzasten, Grillgallertång, Askspade samt Grillhandske.

Ge bort grilltillbehör

Alla känner vi någon som älskar att grilla och ständigt letar efter sätt att ta sin grillade köttbit till nästa nivå. Då är det perfekt att köpa något av våra grilltillbehör eller grillredskap och ge bort som present. Personen kommer garanterat uppskatta gåvan och har du tur blir du bjuden på en grillbuffé nästa gång du blir dit bjuden en härlig sommarkväll.

Frågor och svar: 

Hur rengör jag min gasolgrill invändigt?

Rengör din grill medan den fortfarande är varm. Detta gör att du sparar både tid, plus att du inte sliter lika hårt på din grillborste.

Ett tips innan du grillar är att olja in ditt galler. Det gör att maten inte fastnar och du kan enkelt borsta av den efter användning.  Du kan antingen pensla på oljan eller använda dig av en sprayflaska som är gjord för olja.

Hur rengör jag min gasolgrill utvändigt?

Om du känner att du har en smutsig grill så kan du enkelt tvätta den genom att doppa en trasa i tvålvatten. Tvålen löser upp smutsen och efteråt kan du enkelt torka torrt med antingen en torr trasa eller handduk.

Det är även viktigt att skydda sin grill utvändigt och det gör du enklast med ett grillöverdrag som är anpassat för din grillmodell. Genom att skydda grillen mellan grillningar och under de månader som den inte använd, ökar du livslängden och du kommer få ut många års användning av din grill.

Hur rengör jag min keramikgrill? 

En keramikgrill är i princip helt självrengörande. Den höga värmekvaliteten och konstruktionen på keramikgrillen gör att den värmen isoleras och du kan grilla länge med en låg förbrukning av kol.

Skulle du sen tycka att din keramikgrill är smutsig kan du enkelt värma upp den till cirka 260 grader. Då bränner du matresterna och kan enkelt borsta av grillen lätt och försiktigt.

Viktigt att tänka på när du rengör din keramikgrill är att inte använda vatten eller rengöringsmedel i den utan följ tillverkarens instruktioner eller fråga oss i butiken. Vi har lång erfarenhet av grillar samt grilltillbehör och delar gärna med oss av tips vi lärt oss.

 

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.