Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 33 resultat

Snöslungor från TORO

Våra snöslungor från TORO röjer snabbt och smidigt bort all överflödig snö och tar bort hinder på vägen för att lättare komma fram med bil, cykel eller till fots. Kvar får du ett magiskt snölandskap och fria vägar. Vinterns utmaning löses med TOROs smarta snöslungor till bra pris och viktiga funktioner. Motorerna ger samtliga snöslungor en stor kraft och kapacitet för att plöja igenom djup snö likaväl som lättare snömodd. De slungar upp snön högt och tömmer ut den via slungans fläkt. Du kan därför röja upp en stor del snö på kortare tid och få ett finare resultat på vägen.
Våra olika snöslungor från TORO tillåter dig att plöja snö på olika underlag såsom betong, asfalt eller grus. Maskinerna har även olika bredd så att du kan anpassa den efter olika vägar och till och med vid snöröjningen intill staket och plank samt på uppfarter. Vissa av våra snöslungor passar också extra bra till våt snö.

Quick Stick styrning

Med den effektiva funktionen Quick Stick från TORO ändrar du riktningen i vilken snön slungas ut och kan därför sprida ut den på båda sidor av vägen för att förhindra alltför stora vallar. Maskinen är ergonomisk och du kan med enbart en hand reglera växlar och riktning, och styra med den andra.

Hållbara snöslungor

Våra snöslungor är gjorda av starkt material och tåliga tillbehör och skruvar för att hålla längre. Det tuffa stålet står emot den jobbiga och envisa snön samt klarar av att arbeta på olika underlag. Tänk också på att förlänga slungans livslängd med rätt bränsle för att göra den ännu mer högpresterande och tålig.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.