Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 51 resultat

Snöredskap - För effektiv snöröjning

Vi har ett brett utbud av olika snöredskap för att underlätta arbetet med snöröjningen. En snöskyffel är perfekt för mindre snöröjning som till exempel skotta en uppfart. Med en snösläde får du bredare arbetsbredd som gör att du får upp stora mängder snö åt gången vilket är både effektivt och skonsamt. Med en snöslunga sparar du ryggen och slipper slitsam manuell snöröjning med gott samvete. Vi har både enstegsslunga för lättare snöröjning och tvåstegsslunga för effektivare snöröjning.

Visst är det vackert när snön faller men det för också med sig något som många fasar för, nämligen snöröjning. Med rätt snöredskap kan dock snöröjningen gå både snabbt och enkelt. Här berättar vi om hur du ska göra för att slippa den säsongsbundna ryggvärken som skottningen annars medför.

Snöslungor för alla

Många tror felaktigt att snöslungor bara är till för dem som har en stor trädgård och uppfart. Det kunde inte vara mer fel. Idag finns nämligen snöslungor som passar för alla.
För dig som har mindre yta att skotta finns det små och smidiga batteridrivna eller eldrivna snöslungor. Fördelen med den batteridrivna modellen är att du slipper begränsas av en sladd, medan nackdelen skulle kunna vara att du behöver ladda batteriet med jämna mellanrum. Den stora fördelen med en eldriven variant är att den alltid fungerar så länge det finns el. Nackdelen med den modellen är dock att sladden kan begränsa dig något.

Har du en större yta som du behöver skotta? Då kan det vara bra att satsa på en bensindriven och kraftfullare variant. Bra att veta är att bensindrivna snöredskap nästan alltid är mycket mer kraftfulla och har mer prestanda än batteri- och eldrivna varianter. Har du problem med att ta dig fram med din snöslunga? Satsa då på praktiska snökedjor som ger dig bättre fäste i den moddiga marken.

Vinterrusta åkgräsklipparen eller fyrhjulingen

Äger du en åkgräsklippare eller fyrhjuling? Visste du att du kan utrusta dem med snöblad och på så sätt få en effektiv snöröjningsmaskin? Detta är extra bra om du har en stor tomt och därför stora ytor som du behöver skotta. Äger du en åkgräsklippare vet du säkert att den är en ganska stor investering. Då kan det kännas extra bra att kunna nyttja den även vintertid och på så sätt få mer valuta för pengarna.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.