Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker
Filtrera

11 produkter

Grensaxar & Grensågar - För beskärning av träd

Grensaxar

Grensaxarna hjälper dig att handskas med tjocka grenar. Genom att konvertera energin du applicerar till maximal styrka lämpar sig grensaxarna för de tuffaste utmaningarna. Ergonomiska handtag, bästa kvalitet och innovativt klipphuvud säkerställer ett trivsamt och perfekt utfört arbete. Grensaxarna är robusta med lång livslängd samtidigt som de är lätta produkter som ger bästa möjliga skärkapacitet.

Grensågar & handsågar

Grensågar, även kallade handsågar är ett enkelt och effektivt verktyg för trädgårdsarbete. Beroende på vilket jobb som ska utföras och hur kraftiga grenar som ska sågas så finns det olika modeller. Flera av grensågarna är vikbara eller levereras med ett hölster för att skydda bladet. En handsåg används vanligtvis för mindre sågarbete i trädgården men kan också användas för att såga bland annat plaströr eller väggskivor.
Flera av sågarna är utrustade med stötkniv och greppvänligt handtag. Stötkniven förebygger barksplitter och handtaget förenklar arbetet men gör det även mer ergonomiskt att utföra. Flera av sågarna går att använda tillsammans med teleskopskaft vilket är perfekt vid grensågning av höga träd.
Det är viktigt att välja en grensåg som ger en ren snittyta. Detta förhindrar bakterieangrepp i trät.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.