Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 65 resultat

Tillbehör till stångsågar

För dig som använder stångsågar finns det en rad prisvärda tillbehör som förenklar arbetet. En del produkter ser till att hålla sågen och sågkedjan i rent skick och minskar antalet onödiga avbrott. Andra tillbehör gör att du kan arbeta mer ergonomiskt och bekvämt.

Batteri och batteriladdare

För alla stångsågar ingår inte batteri och laddare. I så fall måste de köpas till separat som tillbehör. Batteriet bör ha en mycket robust konstruktion och ska kunna användas i alla väder. Det bör också finnas LED-lampor för att ha en enkel indikator för om batteriet är fulladdat eller håller på att laddas.

Praktiska batteribälten

När du är ute och sågar och befinner dig långt bort från laddningsmöjligheter är det smidigt att ha med sig extrabatterier. Arbetet blir också effektivare om du kan låta höfterna bära batterierna, istället för armarna. Dessutom gör batteribältet att du kan ha med vatten, olja och andra tillbehör på ett enkelt sätt. Moderna batteribälten är utvecklade för att vara bekväma och flexibla.

Batteriväska tillåter smidig och trygg förvaring

Batterier måste vara skyddade från vatten, hårda stötar och hålla en lämplig arbetstemperatur. Särskilt utformade batteriväskor verkar isolerande. Antingen kan de fästas i bälte eller med krok. Många som arbetar med stångsågar är arborister som jobbar med trädvård. Då passar det riktigt bra att ha en batteriväska, inte minst i mycket varma eller kalla arbetsförhållanden.

Ryggbatteri för professionellt arbete

För den som arbetar mycket och ofta är det få lösningar som slår ett rejält ryggbatteri. Det tillåter väldigt lång körtid för sågen och bärs i en ergonomisk sele. Ryggbatterier har enastående kapacitet. Tillbehöret kostar mer än att använda mindre batterier, men är ofta en god investering för dig som vill öka din produktivitet.

Sågkedjor och sågkedjeolja

Stångsågar sliter ut sin sågkedja över tid och till sist behöver den bytas ut. Bästa sättet att förlänga livslängden är dock att använda en bra sågkedjeolja som smörjer och minskar slitaget. Se till att du alltid har sågkedjeolja och sågkedjor i reserv. Då säkerställer du ren och mjuk kapning.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.