Vilka tjänster erbjuder vi under Husqvarna Care™?

Husqvarna Care™ är  ett paraplynamn för de tjänster som vi erbjuder dig som kund för att du ska få ett tryggt och bekymmersfritt köp samt känna en trygghet med din maskin.

Tjänsterna under Husqvarna Care™ är speciellt framtagna för villaägare och privatpersoner.

Finansieringsalternativ som skapar möjligheter

Genom att leasa en av våra Automower® robotgräsklippare, Riders åkgräsklippare, Aspire™-paket eller batteridrivna handdrivna produkter kan du dra nytta av Husqvarnas prestanda utan att behöva betala stora summor i ett tidigt skede.

Med Husqvarna Lease delas dina betalningar upp i hanterbara månadsavbetalningar. I slutet av leasingperioden har du möjlighet att byta till en ny produktmodell och ett nytt leasingavtal.

Lease Plus

Fokusera på det viktiga i din vardag. Livet är ofta hektiskt i dag, och det finns inte mycket tid att ägna åt gräsmatteskötsel. Lease Plus är den ultimata bekvämligheten för Automower®-användare som inte behöver oroa sig.

Med det här omfattande alternativet kan du inte bara dra nytta av robotgräsklipparens prestanda, utan även få en finansieringslösning och ett omfattande serviceerbjudande som tillval. Lease Plus är utformad så att du kan ägna din tid åt det som är viktigast för dig.

– Leasa Automower® robotgräsklippare i 60 månader

Från 439:- /månad

✓ Produkt och installation
✓ Årlig service inklusive programuppdatering
✓ Vinterförvaring
✓ Kostnadsfria reparationer*
✓ Husqvarna-originalknivar för säsongen

*Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.

Service Plus

Ett bekvämare liv. Service Plus är vårt omfattande servicepaket för Automower®-användare som vill ha ett bekvämare liv och ett bekymmersfritt ägande.

Vi tar hand om underhåll, reparationer och vinterförvaring i tre år till ett fast månadspris. Servicen är lika smidig, enkel och effektiv som gräsklipparen själv.

– Automower® i 36 månader – 149:- /månad

✓ Årlig service inklusive programuppdatering
✓ Vinterförvaring
✓ Kostnadsfria reparationer*
✓ Husqvarna-originalknivar för säsongen

*Såvida inte produkten har skadats på grund av missbruk, försummelse, felanvändning eller liknande.

Warranty Plus

Utökat skydd. Med Warranty Plus kan du använda din Husqvarna-produkt bekymmersfritt i två till tre år. Denna tilläggstjänst kan köpas upp till 30 dagar efter att produkten köpts.
För att garantin ska gälla krävs en årlig service hos någon av Liljekvists verkstäder. Alla våra butiker är auktoriserade Husqvarna återförsäljare och serviceverkstäder.

Pris från 299:-

Vanliga frågor och svar

  • Produkten ska tas om hand i enlighet med Husqvarnas rekommendationer och fastställd serviceplan. För alla avtal ansvarar du för att auktoriserat underhåll utförs hos en Husqvarna-återförsäljare. Servicen måste dokumenteras. För Warranty Plus ingår inte det årliga underhållet.

  • Nej, all service och alla reparationer måste utföras av en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare eller servicepartner.

  • Du får en påminnelse från Husqvarna när det är dags för årlig service. Du kan boka servicen hos oss på Liljekvists.

Vi gör det lätt att välja

Vill du förlänga garantin? Eller få ett heltäckande erbjudande, inklusive vinterförvaring?

Ta en titt på tabellen och kontakta oss på Liljekvists för att hitta det bästa alternativet för dig. Se nedan för mer information om villkor och bestämmelser.