Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker
Filtrera

Visar 1–18 av 29 resultat

Napoleon Grillar - Bästa garantin på marknaden

Napoleon är en klass för sig. Överlägsen teknik, mycket stabil prestanda och balanserad design är kännetecknande för varumärket Napoleon. Din Napoleon är designad för att utmärka sig. Med mängder av funktioner ger Napoleon dig möjligheten att upptäcka en helt ny värld av gastronomiska upplevelser.

Bygg ditt drömkök utomhus med Napoleon inbyggnadsgrillar

Det är en dröm för många att bygga ett utekök. Med Napoleons inbyggnadsgrillar och matchande moduler skapar du en samlingsplats för familj, vänner och sommarens grillfester. Modulerna är utvecklade för att ge optimal flexibilitet – välj den grill och modul som passar din livsstil och budget. Knivskarp teknik, stabil prestanda och balanserad design är kännetecknande för varumärket Napoleon. Grillarna har många intressanta funktioner som ger dig möjlighet att upptäcka helt nya gastronomiska upplevelser. Napoleons utekök är symbolen för stil och individualitet.

Het, hetare, Sizzle Zone™ – Napoleons infraröda brännare

Infraröd grillning kallas den traditionella formen av grillning när man använder kol eller briketter. Nu kan du få samma egenskaper i din gasolgrill med Napoleons praktiska gasolteknik. De infraröda brännarna ger värme upp till 900°C vilket gör den idealisk för karamellisering av saftiga biffar och annat kött men även för grönsaker, fisk eller wok i gjutjärnspanna.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.