Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker
Filtrera

15 produkter

Robotgräsklippare - Din partner i trädgården som alltid skapar en perfekt klippt gräsmatta

Med en robotgräsklippare installerad i din trädgård behöver du inte bekymra dig över gräsklippningen, roboten gör jobbet. Vi har högkvalitativa robotgräsklippare som klarar branta lutningar på upp till 70% och tuffa terränger med passagehantering. Med en låg ljudnivå kan robotgräsklipparen arbeta i trädgården både dagtid och på natten utan att störa. Robotgräsklipparen klipper oavsett väder, solsken eller regn, du kommer alltid att ha en perfekt klippt gräsmatta.

Välj rätt robotgräsklippare

För att du ska få rätt robotgräsklippare till din trädgård är det viktigt att ta fram följande innan du beslutar om vilken maskin du ska köpa.

1. Det första steget i köpet av robotgräsklippare är att kontrollera storleken på ytan som ska klippas.
2. Det andra steget är hur terrängen på din tomt ser ut. Är tomten kuperad eller uppdelad i flera zoner med smala passager. Då behöver du en modell som är anpassad för just detta.
3. Det sista du behöver kolla är tomtens lutning. Har tomten mycket lutning krävs det en maskin som klarar branta backar.

För dig med gräsytor där förutsättningarna är knepiga, erbjuder vi konsultation och rådgivning, där vi gör en bedömning av vilken modell som passat just din tomt.

Exempel på gräsyta kontra maskinens kapacitet
Har du 1000 kvm gräs att klippa och köper en maskin som klarar 1000 kvm, innebär det att maskinen får klippa dygnet runt alla dagar i veckan för att hinna med. Önskar du sätta tider på din klippare, att den t.ex. ska klippa dagtid kl.8-16 så behöver du en maskin med mer kapacitet. Vi rekommenderar att alltid köpa en maskin med 20-50% överkapacitet, då det minskar slitage och du behöver inte ha den gående i trädgården dygnet runt.

Installation av robotgräsklippare

Vi hjälper dig att installera din robotgräsklippare. Köper du robotgräsklipparen i någon av våra fysiska butiker och låter oss göra installationen får du ett plus på maskinen. Liljekivsts PLUS innebär ett års extra garanti (totalt 3 år) på maskinen och en garanterat startklar robot.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.