Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

5 produkter

 • -15%

  WOLF-Garten Såhjul EA-M multi-star®

  271 kr
 • Husqvarna Spridare 30 – Till Traktor & Rider

  2 490 kr
 • Husqvarna Spridare 75 – Traktor & Rider

  6 190 kr
 • Husqvarna Spridare Åkgräsklippare Rider

  14 900 kr
 • Husqvarna Spridare Åkgräsklippare – Rider 419/420TsX AWD

  19 900 kr

Frö- & saltspridare - För en jämn spridning av frö och salt!

Spridningsverktygen gör det möjligt att upprätthålla en välskött trädgård och säkerställa säkra gång- och körvägar under vintermånaderna. Valet av spridare beror på dina specifika behov och användningsområden. Vi har allt från enklare handdrivna spridare till större spridare som kan kopplas till din traktor eller åkgräsklippare.

Fröspridare

Fröspridare används exempelvis för att sprida gräsfrön jämnt över en gräsmatta eller en tom yta. Det säkerställer att gräset växer jämnt och att inga områden blir över- eller undersådda. Vissa fröspridare kan även användas för att sprida gödsel och andra näringsämnen som behövs för att främja växttillväxt. Detta är särskilt användbart för grönsaks- och blomsterträdgårdar. Många fröspridare har justerbara inställningar som låter användaren kontrollera spridningsmängden och bredden. Detta gör det möjligt att anpassa spridningen efter specifika behov och ytor.

Saltspridare

Saltspridare används vanligtvis under vintermånaderna för att sprida salt på trottoarer, uppfarter och andra ytor för att smälta snö och is. Saltspridaren är utformad för att säkerställa en jämn och konstant fördelning av smältmedlet över ytan. Detta är viktigt för att undvika ojämn smälta och för att säkerställa effektiv snö- och isborttagning. Saltspridare kan även användas för att sprida andra smältmedel så som exempelvis sand.

Underhåll

För att bibehålla en effektiv spridare är det viktigt att rengöra den noggrant efter varje användning och ta bort eventuella rester. Regelbunden inspektion av rörliga delar och justering av spridningsmekanismen är också viktigt.

Tänk miljövänligt!

Det finns miljövänliga alternativ till konventionella gödselprodukter som kan användas i fröspridare för att främja hållbar trädgårdsskötsel. Vid användning av kemiska smältmedel är det viktigt att vara medveten om dess påverkan på miljön. Välj miljövänliga alternativ när det är möjligt och följ riktlinjer för rätt användning och avfallshantering.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.