Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 31 resultat

Häcksaxar - Forma buskar och träd utan bekymmer

Häcksaxarna är utvecklade för att ge bästa skäreffekt och bekvämt arbete i alla lägen. För att hålla häck och prydnadsträd fina året om är det en förutsättning att investera i en riktigt bra häcksax. Tänk på att ju mindre maskinen väger, desto lättare blir arbetet. Däremot klarar en kraftfullare maskin grövre grenar, vilket gör att arbetet blir smidigare.

Batteridriven häcksax

En batteridriven häcksax är perfekt för dig som vill trimma eller klippa häcken smidigt och enkelt med optimalt resultat. Häcksaxen på batteri är det moderna alternativet och ger god kapacitet samtidigt som du får stor rörelsefrihet. Med en batteridriven häcksax slipper du tänka på bränsle och smörjmedel, det enda du behöver göra är att ladda ett batteri. En stor fördel är även att ljudnivån är betydligt lägre i batteridrivna maskiner. Du slipper störa grannarna men även jobbiga sladdhärvor och illaluktande avgaser.

Bensindriven häcksax

En häcksax som är bensindriven passar dig som har kraftigare grenar att klippa. Den har både lång användningstid och mycket kraft vilket gör att den klarar både tuffare och lättare jobb. Med en bensindriven häcksax slipper du sladd, laddning av batteri och behov av eluttag vilket gör det smidigt att komma igång med häckklippningen direkt.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.