Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

8 produkter

Fogelsta Släp - Bilsläp & Släpvagnar

Fogelsta är ett välkänt namn inom branschen och har byggt upp ett starkt anseende för att tillverka högkvalitativa släpvagnar som passar en mängd olika ändamål. Med en historia som sträcker sig över decennier har företaget etablerat sig som en pålitlig leverantör av släpvagnar som uppfyller kraven för både privatpersoner och företag.

En av Fogelstas mest framträdande egenskaper är mångsidigheten i deras produktutbud. Oavsett om du behöver en släpvagn för att transportera byggmaterial, trädgårdsavfall, båtar, eller andra laster, finns det en Fogelsta släpvagn som passar ditt ändamål. Deras sortiment inkluderar olika typer av släpvagnar, såsom kärrsläp, bilsläp, skåpsläp, och flaksläp, var och en utformad för att hantera specifika transportbehov.

En betydande aspekt av Fogelstas släpvagnar är deras robusta konstruktion och höga kvalitetsstandarder. De tillverkas med noggrannhet och användarvänlighet i åtanke, vilket gör dem både slitstarka och lätta att använda. Dessutom är Fogelsta kända för att erbjuda innovativa funktioner och smarta lösningar, inklusive avtagbara sidor, rampsystem, och lastöglor, som ökar flexibiliteten och användbarheten för deras släpvagnar.

Förutom mångsidighet och kvalitet, har Fogelsta också ett starkt fokus på säkerhet. Deras släpvagnar är utrustade med säkerhetsdetaljer som säkerhetskättingar, ljus och reflexer, och bromssystem som uppfyller de senaste standarderna och kraven. Detta garanterar att dina transporter sker så säkert som möjligt.

Fogelstas släp finns att köpa i någon av våra butiker i Laholm eller Halmstad. Eller beställ online på vår hemsida för hämtning i butik.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.