Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Tre fysiska butiker och verkstad
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

8 produkter

 • -16%

  Fogelsta Bilsläp FS1425 – Komplett m. stödhjul, lås & grindar

  19 990 kr
 • Fogelsta Stödhjul m. Fäste

  983 kr
 • Fogelsta Kapellduk 80cm

  5 908 kr
 • Fogelsta Släpvagnslås – inkl. hänglås

  469 kr
 • Stödhjulsinfästning F60/70/80×40 m. Monteringsdetaljer

  407 kr
 • Fogelsta Bilsläp FS1425 750 kg

  14 998 kr
 • Fogelsta Nätgrindsats FS1425 (2019-) – 1370x2510x800 mm

  7 389 kr
 • Husqvarna Lastramper 260x2000x60 mm (1000 kg)

  3 990 kr

Fogelsta Släp - Bilsläp & Släpvagnar

Fogelsta är ett välkänt namn inom branschen och har byggt upp ett starkt anseende för att tillverka högkvalitativa släpvagnar som passar en mängd olika ändamål. Med en historia som sträcker sig över decennier har företaget etablerat sig som en pålitlig leverantör av släpvagnar som uppfyller kraven för både privatpersoner och företag.

En av Fogelstas mest framträdande egenskaper är mångsidigheten i deras produktutbud. Oavsett om du behöver en släpvagn för att transportera byggmaterial, trädgårdsavfall, båtar, eller andra laster, finns det en Fogelsta släpvagn som passar ditt ändamål. Deras sortiment inkluderar olika typer av släpvagnar, såsom kärrsläp, bilsläp, skåpsläp, och flaksläp, var och en utformad för att hantera specifika transportbehov.

En betydande aspekt av Fogelstas släpvagnar är deras robusta konstruktion och höga kvalitetsstandarder. De tillverkas med noggrannhet och användarvänlighet i åtanke, vilket gör dem både slitstarka och lätta att använda. Dessutom är Fogelsta kända för att erbjuda innovativa funktioner och smarta lösningar, inklusive avtagbara sidor, rampsystem, och lastöglor, som ökar flexibiliteten och användbarheten för deras släpvagnar.

Förutom mångsidighet och kvalitet, har Fogelsta också ett starkt fokus på säkerhet. Deras släpvagnar är utrustade med säkerhetsdetaljer som säkerhetskättingar, ljus och reflexer, och bromssystem som uppfyller de senaste standarderna och kraven. Detta garanterar att dina transporter sker så säkert som möjligt.

Fogelstas släp finns att köpa i någon av våra butiker i Ängelholm, Lahom eller Halmstad.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.