Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 48 resultat

Grästrimmer

En snygg och välskött gräsmatta är A och O för många. Med en grästrimmer kommer du enkelt åt de knepiga områdena där gräsklipparen inte når fram. Det kan till exempel vara kanter eller vid rabatter. Vi har ett stort utbud av grästrimmers som håller gräset snyggt där du behöver det.

Grästrimmrar finns i olika modeller och storlekar, inklusive handhållna och batteridrivna, samt modeller som drivs med bensin eller el. Batteridrivna modeller är oftast lätta och portabla medan en bensindriven är mer kraftfull.

När du väljer en grästrimmer är det viktigt att tänka på vilken typ av område du ska klippa och hur ofta du kommer att använda den. Se till att välja en grästrimmer med en tillräckligt stark motor och ett ergonomiskt handtag för att säkerställa att du kan klippa gräset på ett effektivt och bekvämt sätt.

Batteridrivna modeller

De flesta husägare väljer idag en batteridriven modell. Du behöver inte anpassa dig efter några sladdar och uttag utan kan bära runt den i trädgården efter behag. Det gör det till en flexibel lösning. Dessutom är det den klimatsmartaste modellen vilket är ett stort plus i kanten. När du köper en batteridriven modell ingår vanligtvis batteri och laddare. Dessa modeller är även mycket tystgående så du slipper oroa dig för att dina grannar ska bli störda.

Bensin- eller eldriven modell

Om du har en väldigt stor trädgårdsyta eller vill ha en kraftfull grästrimmer är en bensindriven modell att rekommendera. Den klarar av även de mer svåråtkomliga områdena utan att du behöver anstränga dig.

Har du i stället en mindre trädgård eller yta räcker det gott och väl med en eldriven grästrimmer. Eftersom den behöver anslutas till ett eluttag måste du alltid vara i närheten av en kontakt. Fördelen är dock att du aldrig behöver oroa dig för att bensin eller batteri ska ta slut utan kan arbeta i lugn och ro.

Sköt om hela trädgården med en kombimaskin

I vårt sortiment hittar du även flera olika kombimaskiner vilket gör att du kan anpassa dig efter säsong och vilken typ av gräsyta som ska trimmas. Du kan även välja olika tillbehör som till exempel en häcksax. Med en kombimaskin kan du enkelt hålla hela trädgården i topptrim oavsett säsong. Se över vårt breda sortiment för att hitta rätt modell för dig.

En grästrimmer ett oumbärligt verktyg för att underhålla en vacker och välklippt trädgård. Genom att välja rätt modell kan du klippa och trimma gräset på ett enkelt och effektivt sätt, vilket ger dig tid att njuta av din trädgård i stället för att ständigt behöva underhålla den.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.