Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker
Filtrera

15 produkter

Grästrimmer

Det finns svåråtkomliga ytor i gräsmattan som är omöjliga att klippa med en gräsklippare, hur effektiv den än är. En grästrimmer är därför perfekt för att smidigt putsa och hålla gräset snyggt även runt träd, stenar, vid rabattkanter och andra områden i trädgården där gräsklipparen inte kommer åt.

Batteridriven grästrimmer

Sladdlösa batteritrimmers är numera det vanligaste valet för en villaägare. Batterimodellen är inte bara sladdlös och flexibel utan lätt att använda och även betydligt mer miljövänlig än en bensindriven trimmer.

Bensindriven grästrimmer

En bensindriven trimmer är perfekt för dig som vill kunna arbeta på större marker och ha en ordentligt kraftfull maskin. Bensindrivna trimmers är starkare än trimmers som går på el, vilket är fördelaktigt om du har tuffa områden att trimma.

Eldriven grästrimmer

En elektrisk grästrimmer passar dig som har en mindre tomt, trädgård eller yta att trimma gräs på, eftersom du behöver tillgång till eluttag. Med en eldriven trimmer slipper du avbrott, du kan använda den hur länge du vill och slipper tänka på att fylla på bensin eller ladda batteriet.

Kombimaskiner

Är en mångsidig trimmer med flera tillbehör. Med en kombimaskin kan du lätt anpassa din grästrimmer efter säsong och efter din trädgårds specifika behov. Det finns flera skärverktyg som tillbehör, t.ex. häcksax, stångsåg och kulivator.

Söker du en kraftigare trimmer som ska klara sly och mindre träd har vi ett brett utbud av olika röjsågar.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.