30 dagars öppet köp
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker och verkstad
Filtrera

Visar 1–18 av 59 resultat

 • -4%

  Husqvarna Automower® 305 Robotgräsklippare

  14 290 kr
 • -4%

  Husqvarna Automower® 430X (2022 årsmodell) Robotgräsklippare

  36 495 kr
 • -5%

  Husqvarna Automower® 310 Mark II Robotgräsklippare

  18 895 kr
 • -4%

  Husqvarna Automower® 315 mark II Robotgräsklippare

  21 898 kr
 • Husqvarna Automower® 415X Robotgräsklippare

  29 900 kr
 • -3%

  Husqvarna Automower® 420 Robotgräsklippare

  28 899 kr
 • Husqvarna Automower® 105 Robotgräsklippare

  11 100 kr
 • Husqvarna Handgräsklippare NovoLette Silent 540

  1 790 kr
 • Gardena Robotgräsklippare Sileno Smart 1100m²

  15 990 kr
 • Husqvarna Uppsamlare Handgräsklippare Klippo

  449 kr
 • Husqvarna Automower® 435X AWD Robotgräsklippare

  60 900 kr
 • Toro Recycler 55AD Gräsklippare

  7 995 kr
 • Husqvarna Batteridriven Gräsklippare LC 347iVX

  8 990 kr
 • Husqvarna Batteridriven Gräsklippare LC 141Li – inkl. batteri & laddare

  5 990 kr
 • Husqvarna Automower® 550 Robotgräsklippare

  52 900 kr
 • Husqvarna Automower® 440 Robotgräsklippare

  39 900 kr
 • Husqvarna Elgräsklippare LC 141C

  3 490 kr
 • Husqvarna Automower 550 EPOS

  66 900 kr

Gräsklippare, cylinderklippare & gåbakomklippare

Gräsklippare för alla sorters trädgårdar & grönytor

Vi har gräsklippare till alla sorters trädgårdar och grönytor. Vid val av gräsklippare bör du tänka på storleken på gräsmattan, hur komplex den är och självklart hur du föredrar att klippa gräset. Om du har en större gräsyta som ska klippas rekommenderar vi en åkgräsklippare eller en  trädgårdstraktor. Är du en person som vill ha en perfekt gräsmatta utan att behöva anstränga dig bör du fundera på att investera i en robotgräsklippare. Idag finns det robotgräsklippare som klarar stora gräsytor med lutningar så även om din trädgård är komplex garanterar vi att det finns en självgående gräsklippare för dig också.

Gräsklippare med elmotor, bensinmotor & utan motor

Utbudet av gräsklippare är stort. De finns med bensinmotor eller elmotor men även dem utan motor. En batteridriven gräsklippare är tyst, lätt och smidig att hantera. De är ofta det självklara maskinvalet för mindre- till medelstora trädgårdar. Batteriklipparen är optimal för dig som bor i ett villakvarter – tänk att kunna klippa gräset när som helst, utan buller och avgaser.

En bensindriven gräsklippare är den vanligaste typen av motorgräsklippare idag. Välj klippmetod bland mulchingklippare, uppsamlare och sidoutkastare.  Vill du slippa dra i startsnöret så finns det klippare med el assisterad start där du bara trycker på knappen så startar klipparen. Med en eldriven gräsklippare behöver du endast koppla in sladden i eluttaget. Denna modellen är väldigt lätt, kraftfull och populär då den är så enkel att starta.

En cylinderklippare eller som många kallar det, handjagare är perfekt för perfektionisten. Klippmetoden ger utöver lite vardagsmotion ofta en vacker och välmående gräsmatta. Ett bra val vid exempelvis radhustomter och mindre gräsmattor. Finns som motordrivna vid större gräsmattor.

Vanliga tillbehör till gräsklippare är bensindunk, mulchingplugg och uppsamlare. Reservdelar till gräsklippare som behövs över tid är ofta nya knivar, remmar, reglagevajrar, tändstift, motorolja och luftfilter. Det finns även färdiga underhålls- och servicekit till motorgräsklippare.

Hitta den bästa gräsklipparen för dig

Det finns många gräsklippare på marknaden och den bästa för en person behöver inte nödvändigtvis vara den bästa för dig. Vi ska därför gå igenom lite olika saker som du bör tänka på innan du köper din egen. Det finns en modell för varje gräsmatta och det finns utan tvekan också en som passar dig. Det går också att hitta väldigt rimliga priser om du har en ganska tajt budget, så det behöver inte heller vara ett problem.

Fundera på dina egna behov

Innan du köper en gräsklippare är det bra att gå igenom vilken modell som passar dig. En del är väldigt stora och klarar av större gräsmattor, medan andra är främst menade att använda på små ytor. Sen ska du så klart inte glömma bort att det finns andra alternativ, exempelvis grästrimmer eller en robotgräsklippare om du vill slippa göra jobbet själv. Det finns också åkgräsklippare som kan vara ganska bekväma att använda.

Tänk på att vissa gräsklippare har mer kraft och kan därför klara av mer gräs, växter och så vidare. Det här kan vara bra om det är en stor yta som ska klippas eller om du också har växter och sådant på din gräsmatta som ska bort.

Viktigt med en hållbar gräsklippare

Det finns hyfsade modeller i alla prisklasser så även om du ska hålla det billigt så kan du hitta en vanlig gågräsklippare till ett rimligt pris. Det du ska tänka på är att en billigare modell ofta sparar in på något, exempelvis kan den ha en svagare motor. Det viktiga är att du inte köper en modell som går sönder snabbt. Oavsett hur billig din nya gräsklippare är så kommer det att kosta en del och det vore synd om du måste köpa en ny igen bara för att din andra gick sönder efter ett år eller två. Bra gräsklippare håller väldigt länge och det kan vara värt ett lite dyrare pris.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.