Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker
Filtrera

Visar 1–18 av 80 resultat

Trimmertråd & trimmerlina till grästrimmer & röjsåg

Trimmertråd kan användas på röjsågar och grästrimmers. Ska du röja med trimmerlina på din röjsåg rekommenderas en tjockare och mer kraftfull tråd. Vid röjning av kraftigare gräs eller sly kan en tunnare lina lätt gå av. Vi har trimmertråd som är speciellt anpassade för alla olika ändamål. Och de är ofta tillverkade för att ge lågt buller och minimal vibrationsnivå.

Trimmerspole & trådkassett – För bekväm grästrimmning & kantklippning

Trimmerspole även kallad trådkassett är ett tillbehör till vanliga grästrimmers och kantklippare. Trimmerspolen är utrustad med trimmertråd för enkel trimmning av gräset där gräsklipparen inte kommer åt. Med en trådkassett behöver du inte montera på tråden utan spolen säljs komplett med färdigmonterad lina. Trådspole är standard på många grästrimmers. De maskiner som är utrustade med spole är oftast tillvekade för lättare grästrimmning och kantklippning, t.ex. en batteritrimmer. En trimmerspole har samma funktion som ett trimmerhuvud.

Välj rätt trimmertråd

För att uppnå det bästa möjliga resultatet bör du köpa en trimmertråd som är slitstark och hållbar. Genom att välja en lina med hög kvalitet kan du arbeta längre, mer effektivt och minska servicetiden på maskinen. En tråd med fyrkantig profil har utmärkt skärkapacitet på tjockare gräs och sly. Ska du bara trimma gräskanter hemma i trädgården bör du använda en trimmertråd med rund eller vriden profil. Vi rekommenderar alltid att välja en trimmertråd som är tillverkad av nedbrytbart material.

Som med all skärutrustning är det viktigt att välja den tråd som matchar din maskin. Gör du det så kommer arbetet bli en fröjd och resultatet fantastiskt.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.